'Dolberg brengt niet wat van hem verwacht wordt'

ArthurV, 08-04-2019 om 23:00, 5690 views, Natafelen |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

Volgens Freek Jansen en Kenneth Perez wordt het er gezien de huidige situatie allemaal niet makkelijker op voor Kasper Dolberg. De Deense spits moet momenteel in de punt van de aanval Dusan Tadic voor zich dulden, terwijl tegen FC Emmen Klaas-Jan Huntelaar zijn opwachting mocht maken.

'Dat ligt ook aan Dolberg, omdat hij toch niet brengt wat van hem verwacht wordt', spreekt Jansen klare taal. Perez concludeert bij Natafelen dat een vertrek voor Dolberg momenteel de enige optie is, iets wat Jansen moeilijk vindt in te schatten. 'Omdat hij toch een lastige periode achter de rug heeft. Maar het schiet niet echt op met hem. Als je hem vergelijkt met twee jaar geleden met het Europa League-seizoen en nu, dan dwingt hij het ook niet af. In twee jaar tijd heeft zijn ontwikkeling gewoon stilgestaan.'

'Daarom is er maar één optie', gaat Jansen verder, waarna hij een kanttekening plaatst. 'Maar Huntelaar is natuurlijk ook op leeftijd en Tadic is niet de vaste spits. Die blijft Erik ten Hag natuurlijk ook wel gebruiken als nummer 10 en aan de zijkant.'

Sjoerd Mossou vraagt zich af waar Dolberg heen zou moeten, indien hij vertrekt uit de hoofdstad. 'Je verzuipt natuurlijk heel snel als je 22 bent en een beetje dit karakter hebt.'

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
geDaante
Dan moet je hem ook eens een tijd lang het vertrouwen geven, en niet steeds een enkel potje, zo bouwt hij geen vertrouwen en spelritme op.
1 -1
Schwalbino
Mee eens. Dolberg heeft ritme nodig en dat doet hij niet op met wat invalbeurten.
0 0
Bocarra
Rustig de seizoensopening afwachten. Tot die tijd kan er van alles gebeuren. Ajax zit in de driversseat.
0 0
AjaxPassion
Ze zouden Dolberg eens aan AZ moeten verhuren, die hebben geen fatsoenlijke spits. Ik denk dat hij daar als een tierelier gaat draaien en met AZ de EL ingaat.
1 0
Beffie
Verhuren. Echte goalketter halen. Ajax hoort een spits te hebben die er minimaal 25 per seizoen inlegt.
1 0
Bensco
wordt niks meer man, bijna hopeloos om aan te zien ook. vindt 50 miljoen weggegooid ook wat te ver gaan aangezien er van ewn officieel bod nooit sprake is geweest. pure speculatie dus.
2 -1
Bensco
wordt niks meer man, bijna hopeloos om aan te zien ook. vindt 50 miljoen weggegooid ook wat te ver gaan aangezien er van ewn officieel bod nooit sprake is geweest. pure speculatie dus.
1 0
mercurius3
Het is trekken aan een dood paard met Dolberg. Doet soms iets leuks maar past zich niet aan omdat ie in een soort van eigen wereld leeft en lijkt zijn spel niet te kunnen veranderen.
5 -1
mgtow
Hij moet even wat peper in de reet hebben. Dat flegmatieke van hem moet eruit.
4 -1
Labrador
Huntelaar is momenteel veel gretiger. Die moet je lekker laten spelen tegen Excelsior.
7 -1