‘Deze fouten al een keer of vijf, zes gemaakt’

FinnDekker, 02-04-2019 om 08:20, 9511 views, FOX Sports |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

Hans Kraay jr. stond te kijken van het optreden van Jong Ajax van maandagavond en dan vooral dat van keeper Dominik Korarski. In eigen huis ging men keihard onderuit met 0-6. Cambuur Leeuwarden stond na één helft al met 0-5 voor in Amsterdam. 

‘Dit soort fouten heeft hij al een keer of vijf, zes gemaakt. Zouden Michael Reiziger en Winston Bogarde niet een keer zeggen: houd die ballen tegen en chip ze op onze centrumspits. Want dat meevoetballen gaat nog niet zo, jongen’, luidt de kritiek van de oud-voetballer aan het adres van de Kroatische sluitpost van Jong Ajax bij FOX Sports. Kraay doelt op de vijfde treffer van de Friezen, waarbij Kotarski de bal panklaar inleverde bij het spitsenduo van Cambuur. 

Kraay vindt bovendien dat het collectief faalde. ‘Het is niet zo dat er ineens drie Messi's bij Cambuur spelen. En Perr Schuurs stond erin, Jurgen Ekkelenkamp, Ryan Gravenberch, Vaclav Cerny, Che Nunnely... Dit is gewoon een prima ploeg.’

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Woodenshoe
Als Onana na volgend seizoen vertrekt Cillessen terug halen, Kotarski wordt niks...
1 -2
Pierre Heno
Met dit KKD niveau spelers ga je echt geen voorrondes overleven. Het gat tussen JA en Ajax 1 is gigantisch. Onder Reiziger worden ze niet beter en in de KKD al helemaal niet zoals inmiddels moge blijken. Het worden allemaal eeuwige talenten. Traoré snel met Ajax 1 laten meetrainen wil het geen miskoop worden.
0 -1
Woodenshoe
Doet ie al Kik!
0 0
Benleiden
Zo...deze uitslag had ik nog niet meegekregen, want was laat thuis. Lekker uitslagje hoor, jeugd heeft de toekomst! Dit is zeker ook goed voor de ontwikkeling?

Één grote baggerzooi op dit moment bij Ajax in de elftallen onder Ajax 1, op een paar talenten na dan.
1 -3
Legion
eens
0 -1
koenos1
Onzin wat je zegt. O19 en O17 gaan prima
1 0
Ruff Rhythim
Dit is helemaal geen prima ploeg.
Alleen Gravenberch is Ajax 1 materiaal, voor de rest is Jong Ajax het eindstation voor al die andere spelers die gisteren in de basis stonden.
2 -5
mercurius3
Het is nog maar de vraag of Gravenberch goed genoeg is voor Ajax 1. Had z'n fysiek mee in de jeugd, maar lijkt alleen in 1 tempo te kunnen spelen, mist acceleratie op het hoogste niveau. Maar goed, hij is nog jong.
1 -2
AsensioWillemsen
Kraay wil graag makkelijk scoren door te overdrijven. Laten we niet vergeten dat Dennis ‘Oogklep’ Johnsen de hemel in prees
3 -3