Swart: 'Die jongen gaat toch niet op doel staan?'

ArthurV, 01-04-2019 om 22:20, 8699 views, Alles op Swart |

Shop officiële Ajax-merchandise op Ajaxshop.nl!

Sjaak Swart heeft zich afgelopen zondag flink zitten ergeren aan het gedrag van Björn Kuipers bij het penalty-moment van Ajax. Nadat de scheidsrechter een strafschop aan Ajax had toegekend, werd PSV-coach Mark van Bommel de mogelijkheid geboden om nog een wissel toe te passen.

'Neem bijvoorbeeld het geval met die penalty die moest worden genomen', begint Mister Ajax voor de camera van Alles op Swart. 'Je staat al twee minuten stil, omdat ze moeten kijken of het een penalty is. Daarna gaat hij (Van Bommel, red.) eerst nog wisselen, dat vond ik helemaal een truc zeg.'

'Dan wordt er eerst nog een speler gewisseld en sta jij al twee, drie minuten voor het nemen van die penalty', vervolgt Swart zijn relaas. 'Dan gaan ze dat nog doen. Nou, dat klopt helemaal niet. Dan denk ik: jongen, laat nu eerst die penalty nemen. Die gozer die invalt gaat toch niet in het doel staan? Dat soort dingetjes gebeurden allemaal.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ajaxinho
Slim van VBommel.
Die wist al lang dat het een penalty zou worden.
Zal het ook wel ruim van tevoren hebben aangegeven.
Maar de wissel werd zo lang mogelijk gerekt.

Gelukkig bleef Tadic kalm.
1 0
Bjorn
Heerlijk, zo subjectief als de pleuris en ook nog even een veeg uit de pan voor onze Argentijnse cv.
0 0
31xAjax
Sjakie moet tegen zichzelf in bescherming worden genomen....
4 -9
ajaxminimax
Heeft gewoon gelijk. Dit was echt ergelijk.. ben helemaal klaar met die maniertjes van die pisvent uit eindhoven. Maarja hij mag alles doen van de knvb. De laatste 20 minuten bijna alleen maar bij de 4e man staan. Ronduit triest. Het was als speler al een debiel en als trainer is hij geen haar beter.
3 -1
zuidzuid
Als Ten Hag t zou doen en een PSVer miste werd er hier een inzameling gehouden voor een standbeeld. Dat heet selectieve verontwaardiging.

Als t binnen de regels valt...prima toch?
0 0
f*ck010
Wat een suggestieve titel. Hiermee willen jullie lezers enkel laten denken dat Sjaak niet wilt dat Scherpen op doel komt staan vanwege zijn liefde voor Feyenoord.
3 -3
mgtow
Ja Sjakie zo werkt dat bij PSV. Voetballen kunnen ze amper dus moeten ze het van dit soort geestelijk beperkt gedrag hebben.
0 0