'Dumfries heeft nachtmerrie gehad tegen Neres'

GinoHaverkamp, 01-04-2019 om 15:50, 9620 views, AT5 |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Kale en Kokkie hebben geen goed woord over voor de manier waarop PSV de wedstrijd tegen Ajax aanving. 'Ze kwamen hier voor één ding en dat was een punt weghalen', zegt Kale tegen AT5.

Volgens Kale was die mentaliteit duidelijk op te maken uit de opstelling van de Eindhovenaren. 'Ze kwamen met drie controleurs hiernaartoe en dan kom je hier alleen om dat punt weg te halen. Zelfs tegen tien man', verzucht hij. 'Heel laf.'

Ook coach Mark van Bommel van PSV krijgt ervan langs. Deze keer van Kokkie. 'Ik vind Van Bommel nooit leuk als ik hem zie. Als ik naar zijn ploeg kijk, zie ik ook echt elf van Bommels. Ook tijdens deze wedstrijd weer. De hele tijd weer zeiken en zaniken bij de vierde man. Als club ga je toch een keer het gesprek met je trainer aan en zeggen dat hij zich moet focussen op zijn spelers.'

Het duo genoot erg van David Neres. Kokkie: 'Neres was in de tweede helft echt klasse. Hij was echt lastig en bleef maar gaan.' Zijn kompaan vult hem aan: 'Dumfries heeft een nachtmerrie gehad.' Beide heren zijn er van overtuigd dat Ajax de titel kan pakken. 'Maar dan moet je alle overige wedstrijden wel als een Europese wedstrijd benaderen', benadrukt Kokkie. 'Dan kan je zomaar twee prijzen pakken.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Frank1978
Gaan ze echt naar Veronica, of was dat een 1 april grap?
0 0
PetrusKeizer
er lagen af en toe echt zeeen van ruimte. Tja, daar weet David wel raad mee. Goeie les voor de zogenaamde meestertacticus van Bommel
0 0
Tufono
Die van Bommel zit alleen maar te zeuren en te zeiken in plaats van zijn ploeg te laten voetballen. Altijd maar vieze spelletjes, zoals pas wisselen tijdens het nemen van een penalty, tijd afsnoepen van de extra tijd, echt een zielenpoot.
2 0
mercurius3
Dumfries is een enorme dommekracht. Rent van hot naar her.
1 -2
Postmus
Dumfries is een speler die het niet van talent moet hebben, maar van zijn werken. Een dommekracht is hij zeker niet. Een type Kristensen maar dan een stap verder in verdedigend opzicht.

Dumfries heeft het nadeel dat Schwaab achter hem staat, een statische verdediger die niet veel meters verzet. Angelino heeft ook veel meer profijt van dat Viergever achter hem staat, niet de grootste maar wel beweeglijk. Toen Sainsbury (een type Schwaab) achter Angelino kwam zag je ook dat het niet veel meer was en hoe kwetsbaar het is daar achterin.

Mazraoui zou zich ook niet zoveel fouten kunnen veroorloven zonder zo een goede achterwacht - De Ligt. De hoeveelheid foutieve passes hij maakt is ook een puntje van zorg, en daardoor uit positie, maar weegt veel minder zwaar omdat je erop kan vertrouwen dat De Ligt het wel opknapt die beweeglijk, groot, sterk en snel is, iets wat je bij Schwaab en/of Sainsbury niet kan verwachten.
2 -2
FWAjacied
Kunnen jullie misschien iets vertellen over Vertonghen die gesignaleerd zou zijn volgens Kale en Kokkie? Bericht was plots verdwenen.
2 0
AFCAwooz
Was een bewerkte foto van magallan toch die Kale en Kokkie lieten zien?
2 0
GinoHaverkamp
1 april heeft zijn werk gedaan. Laten we het daarop houden ;)
7 0
FWAjacied
Zoals ik op Twitter terecht las: over Jan Vertonghen maak je geen 1-april grappen.
1 -1