Silooy: 'Juventus de sterkste ploeg in de CL'

JesseTH, 29-03-2019 om 16:45, 5740 views, Juve News |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

Sonny Silooy gelooft niet dat Ajax het uiteindelijk zal gaan redden tegen Juventus. De voormalig verdediger gelooft erin dat de Amsterdammers de kwaliteiten hebben om het de opponent lastig te maken, maar een stunt als tegen Real Madrid ziet hij niet herhaald worden.

'De gebeurtenis in Madrid was een historische, niemand had het verwacht', spreekt Silooy tegenover Juve News. 'Tegen Juventus zal het echter anders worden, want de Bianconeri zijn op dit moment de sterkste ploeg in de Champions League.'

'Soms heb je geluk nodig en ik weet zeker dat Ajax Juventus moeilijkheden zal brengen, maar uiteindelijk denk ik dat Juventus doorgaat', vervolgt de oud-Ajacied. 'Ajax is in eigen huis erg sterk en zal hopen er een beter resultaat te boeken dan tegen Real. Ik denk dat Juventus zich veel zal focussen op counters om Ajax pijn te doen.'

Denk jij dat Dusan Tadic namens Ajax scoort tegen PSV? Zet dan in en krijg 2,25 keer je inzet terug!

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
MPAjax
Barca, City en Liverpool zie ik als een klasse beter
0 0
koenos1
Liverpool zeker niet
1 0
ETM
Sterkste denk ik niet, maar wel het meest gelouterd, samen met Barca. Plus even als bij Barca een speler die altijd het verschil kan maken.
Denk dat vooraf PSG door velen getipt werd. En tuurlijk is het een klein wonder dat ManU PSG overleefde. Maar ook is het 'typisch'. PSG is jong, hun superster is ook jong. En PSG heeft inmiddels een geschiedenis van imponeren maar falen in de CL. En ik geloof dat dat meespeelt. Zo kun je Liverpool gesterkt door hun Europese geschiedenis nooit uitvlakken.
Man City heeft nu de hotste ploeg, maar gaan ze ook overwinningen uit het vuur slepen?
Juve stond op toen het moest tegen Atletico. Barca schakelt altijd net een tandje bij als dat nodig blijkt.

Mijn lijst kandidaten is nu als volgt.

1. Barca 2. Juve. 3. City. 4. Liverpool

Ajax beschouw ik na de overwinning op het machtige monster Real als DE reuzendoder. DE stuntploeg. En dus plaats 5. En Ajax weet zich ook gesterkt door haar geschiedenis :)
0 0
JPM
City en Barca schat ik hoger in.
1 0
LouisVonGoal
Ben net wakker van een dutje. Heb gedroomd : 3-3.
0 0
insectenverdelg
dat Real zo speciaal was, was vooral omdat we tegen t spelbeeld in verloren met 1-2. Het was ook niet vreemd geweest als we in Amsterdam met 3-1 gewonnen hadden. Maar uiteindelijk zat alles wat in Amsterdam tegengaat, in Madrid mee. en de 1-2 was ook een voordeel mbt de arrogante benadering van Real naar de pot.

Tegen Juve zal het wel anders moeten. Daar moet je niet met een achterstand heen gaan. Maar ik zie niet in waarom we thuis niet kunnen winnen. en als we dat doen is alles mogelijk.
1 0
markk
Ik denk in deze fase van de competitie kan elk team winnen. Natuurlijk zijn Juventus, Manchester City en Barcelona de torenhoge favorieten maar op een goede dag kunnen de andere teams ook gewoon de wedstrijd winnen. Ik denk dat Ajax tegen Juventus ongeveer 30% kans heeft om door te gaan.
0 0
Benleiden
Niet de sterkste, maar wel één van de...

Man City is de te kloppen ploeg denk ik. Die zijn zo sterk!
0 0
mercurius3
Juventus heeft meer ervaring in de CL. Hebben al een finale gespeeld hebben nu Ronaldo.
0 0
Koningtoto
Die zie ik ook als sterkste, daarna Barca.
0 0
insectenverdelg
Ik zie barca, na de uitschakeling van psg, als 3e . 1 City en 2 Juve. Barça heeft een geweldige aanval waarin Messi natuurlijk van buitencategorie is, maar op het middenveld en in de verdediging kan je ze tegenwoordig pijn doen. Ze willen niet voor niets Frenkie en de Ligt. Ze denken daarmee sterker te zijn dan dat ze nu zijn.
0 0
Koningtoto
Het wordt een moeilijke tweestrijd, we zijn niet kansloos, allerminst. En Juve de sterkste in de CL? Laat me niet lachen.
3 0
mallerd
Juventus wint met 3-0 van Atletico en ineens is het weer de sterkste ploeg. Er zitten deze Champions League niet echt ploegen bij die ver boven de rest uitsteken, daarom geef ik Ajax ook gewoon een goede kans tegen elke ploeg. Sterker nog als Ajax het niveau haalt van Bayern uit en Real Madrid uit dan gaan we gewoon van Juventus winnen.
0 0
Ajaxxxisdebeste
Man City en Barca zijn de sterkste na ons dan ;)
0 0