Chivu: 'Kijken of Ajax hetzelfde niveau kan halen'

JesseTH, 29-03-2019 om 16:25, 4733 views, Gianluca Di Marzio |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Cristian Chivu is benieuwd of Ajax tegen Juventus in staat is om hetzelfde niveau te halen als tijdens de dubbele confrontatie tegen Real Madrid. De Amsterdammers werden in de kwartfinales van de Champions League gekoppeld aan Juventus en een dergelijk niveau is daarbij benodigd.

'Laten we kijken of Ajax het voor elkaar kan krijgen om hetzelfde niveau te halen als tegen Real Madrid', spreekt Chivu in een interview op de website van de Italiaanse journalist Gianluca Di Marzio. 'Juventus is sterk en gemotiveerd en heeft een belangrijke zege geboekt. Het is ook nog afwachten of Cristiano Ronaldo er bij zal zijn.'

Chivu werkte in zijn actieve loopbaan als voetballer zowel in het Nederlandse als in het Italiaanse voetbal behoorlijk wat wedstrijden af. In Amsterdam, waar de Roemeen furore maakte, kwam hij 142 wedstrijden in actie. Bij Internazionale en AS Roma werkte hij gezamenlijk 293 wedstrijden in de Serie A af.

Denk jij dat Dusan Tadic namens Ajax scoort tegen PSV? Zet dan in en krijg 2,25 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Tinus
Ik denk bij chivu altijd nog met kromme tenen terug aan zijn afscheid na Ajax Den Haag die we in de slotfase verloren. Moest hij een ereronde maken voor een paar honderd man. Droevig.
0 0
Toekomst1900
Ik denk bij Chivu altijd aan Vitesse uit. Onmogelijke vrije trap!
2 0
Starring
Juist ja. Zat onwijs veel snelheid aan die bal. Onhoudbaar voor de goalie!

Daarnaast denk ik bij Chivu aan de inschuivende/voetballende verdediger die het verschil kon maken van achteruit.
1 0