'Ajax-supporters, klap voor Ronaldo'

GinoHaverkamp, 18-03-2019 om 11:15, 19180 views, De Limburger |

Koop nu jouw wedstrijdsjaal voor de halve finale van de Champions League tegen Tottenham!

Ronald Waterreus is van mening dat men de klasse van Cristiano Ronaldo moet inzien en waarderen. Dat schrijft de oud-doelman in zijn column in De Limburger.

De ex-international zag Cristiano op het EK van 2004 van dichtbij (Nederland nam het in de halve finale op tegen het Portugal van Ronaldo en Waterreus zat op de bank, red.) en kon sindsdien niet meer naar hem kijken zonder zich te ergeren aan de Portugees. 'Sindsdien protesteerde mijn lichaam steevast als ik hem ergens voorbij zag komen op televisie. Een nest mieren riep bij mij meer sympathie op dan Ronaldo. Te aanstellerig. Te verongelijkt. Te plastic.'

Maar de columnist is om. 'Zijn wedstrijd tegen Atlético Madrid vormde voor mij daarvoor de definitieve doorslag', schrijft hij. Juventus stond over twee wedstrijden 2-0 achter tegen de Madrilenen, maar door een hattrick van Ronaldo gingen de Italianen alsnog door naar de kwartfinale. Waterreus: ' Vooraf zeggen dat je Juventus naar de volgende ronde gaat schieten en dit dan vervolgens ook waarmaken; dan ben je gewoon een klasbak.'

In de kwartfinale nemen Ronaldo en Juventus het op tegen Ajax en mogelijk wordt het één van de laatste keren dat de wereldster voet op Nederlandse bodem zet. Waterreus vindt dat de Ajax-supporters in de Johan Cruijff ArenA, net als hij zelf, enkel genieten van Ronaldo. 'Fluit hem tijdens de wedstrijd desnoods uit als u dit niet kunt nalaten. Maar alsjeblieft, beste Ajax-supporters. Ga na afloop, ongeacht het resultaat, met zijn allen staan voor dit levende fenomeen. Neem de tijd om onbedaarlijk hard voor hem te applaudisseren. Scandeer eindeloos zijn naam.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
4xEC1
Ik zie het nog steeds voor me: Waterreus bij zijn afscheid bij PSV die wordt aangekondigd door de stadionspeaker met: Ronaaaaald......... Koeman!!!
Hij heeft er denk ik nog steeds last van getuige zijn uitspraken.
3 0
Aeter
Toon respect inderdaad, maar wel als we dronken zijn van euforie en de oude dame de champions league uit hebben geknikkerd. Dromen mag!
1 0
Fredschuit1
Die waterreus heeft volgens mij nog steeds een hoop alcohol in zijn bloed van het carnaval. Wat een togushoofd!
1 0
Restored
doeiiii
2 0
TontoKarnaggel
Te aanstellerig. te verongelijkt, en dat zegt iemand die van bommel tot zijn beste vrienden rekend :)

btw, zie geen reden om ronaldo uit te fluiten, en al helemaal geen reden om voor hem te klappen. Zolang ronaldo niet voor Ajax (heeft) (ge) speeld, is het voor mij een voetballer als elke andere.
0 0
Superjan
Oh ik dacht aan de titel te zien dat we hem moesten slaan.
1 0
Ajacider
Laat Ronald Waterreus zich lekker bekommeren om keepers en PSV. Hij heeft de commerciële aantrekkingskracht van Ajax ontdekt. Klappen voor je tegenstander. De mensen in de ArenA zijn Ajax supporters.
1 0
Tinus
Het heeft wat tijd gekost, maar Ronald Waterreus is eindelijk overtuigd van de klasse van Ronaldo. En omdat de grote Waterreus om is, moeten de Ajacieden voor hem klappen. Raar verhaal.
Niemand hoeft te klappen voor Ronaldo, moet je lekker zelf weten. Maar hopelijk krijgt hij wel het respect dat hij verdient en wordt hij niet uitgefloten omdat er Ajacieden in het stadion zitten die het nodig vinden om hem te beledigen. Bovendien zou het nog dom zijn ook, want deze man kan nog meer uit zichzelf halen als hij zich getergd voelt.
Bij mij heeft Ronaldo veel respect gewonnen toen hij weigerde om een bewuste kaart te pakken bij Ajax-Real.
2 0
3*stars*3
Geen Cristiano fan en klappen is overdreven maar het is wel een legend en we gaan hem toch missen als hij stopt.

Je ziet trouwens gelijk verschil als hij niet meedoet bij Juve want ze verloren gister gelijk.
Lekkerste zou natuurlijk zijn als Ajax Juve kan uitschakelen met Cristiano.
Hij heeft al genoeg bekers gewonnen! ;-)
0 0
Cruijffthebest
Waterreus heeft schijnbaar teveel ballen tegen zijn kop gekregen als keeper.
Hou je kop gewoon en bemoei je niet met de allergrootste en allermooiste club die er is!
Blijf op je eigen kneuzen niveau, dat is dat van Pisvee.
0 0
Jaridebeste
Ik fluit niet en ik klap niet. Waarom in godsnaam. En waarom halen allerlei figuren hier Messi erbij? Dit gaat toch om Ajax of niet! Wat een geneuzel. En Waterreus lijkt steeds meer de nationale dorpsgek te worden. Waar bemoeit die kerel zich mee. Hou je lekker bij die grafclub uit Eindhoven.
2 0
Marcao
Die Waterreus geeft zijn domme hoofd te vaak tegen de paal gestoten.
0 0
Freddy Al
Ik ga echt niet klappen voor een arrogant over het paard getilt ventje die helaas heel erg goed kan voetballen maar die van mij geen enkel respect krijgt vanwege alleen dat.

Ik heb ronduit een hekel aan dat soort typetjes die zich boven de rest verheven voelen, bah!
2 0
Simon1
Heeft Waterreus te weinig aandacht gekregen van zijn vrouw dat hij nu geilt op Ronaldo?
1 0
goajaxgo
Ik stel voor dat ons eerste elftal die klap uitdeelt.
0 0
trodat4030
Dus omdat jij verliefd op m bent, moeten wij klappen.....? Pleur toch op, Ronald Koeman.....
3 0
Gouda
Hahahahaha! Jij bent net als die omroeper van psv.
1 0
mickey2602
Het is toch echt Ronald Waterreus die dit zegt,niet Koeman;-)
0 -1
kampioen0809
Mensen die de klassiekers niet kennen... :-)
2 0
Leo252
Buiten het veld een zeer sociaal mens, erbinnen een zeer goede voetballer maar vooral ook een zelfingenomen arrogante kwal. Je hoeft hem niet uit te fluiten maar klappen hoeft ook zeker niet.
Overigens, geef mij Messi maar.
0 0
Vince355
Ronaldo is die avond de tegenstander van Ajax. Waarom in godsnaam klappen voor hem?
0 0
aka
Idd
0 0
X-RaY
Wat een kansloos artikel van een nog kanslozer persoon en dan ook nog hier op AS posten.
Er is werkelijk geen hond hier die zit te wachten op de mening van deze kneus.
5 0
Ajaxxxisdebeste
Waterreus moet zijn smoel houden en zich bezig houden met Fc Boertjes
3 0
Ajax114
In ieder geval niet uitfluiten. Wat een topper en inspiratie zou dat moeten zijn voor andere voetballers. Elke wedstrijd weer het uiterste uit zichzelf halen. Ook als hij tegen Bologna moet spelen. Ja , Ajax spelers daar voelt Ronaldo zich niet te groot voor zoals jullie jezelf niet kunnen motiveren tegen Zwolle, Heracles en AZ. Ik gun Juventus de CL niet maar gun het Ronaldo wel om deze te winnen.
0 -3
stefanwillem
koekoek
2 0
Indojood
Met heel het stadion "Messi, Messi" schreeuwen...
0 -9
Ronaldinho020
Ja dat moet je doen, legt die er zeker 5 in
0 0
ajaxdordtt
Want? Ajax speelt he.
1 0
TwoLegsAlwaysWin
Ik klap niet voor Ronaldo en ik fluit 'm ook niet uit. Moeilijker hoeft het niet te zijn.
3 0
Murph
Klappen voor die engerd nooit niet.
0 0
kampioen0809
Hou alsjeblieft op zeg. Man, man, man wat is het toch altijd met dit soort verzoeken? Zoiets zou, als het als moet gebeuren, toch altijd spontaan gebeuren? Ik vind het zelf echt flauwekul btw.

Maar goed, ik geef dan ook echt heel erg weinig om de status van voetballers. Vind dat Messi vs Ronaldo gedoe trouwens ook enorm kinderachtig. Van die zogenaamde Nederlandse 'fans' van Messi en Ronaldo, lachwekkend wmbt.
4 0
ajaxdordtt
Eens, net als Nederlanders die "die-hard" Barca of Real fan zijn, omdat ze een x in lloret de mar zijn geweest.
2 -1
Ajax412
Hij is echt van een bijzonder hoog niveau, speelt altijd zeer degelijk en verzaakt nooit. Hij piekt altijd op momenten dat het moet. Een echte kampioenenmaker. Net als Ramos... Zonder gekkigheid, respect voor Ronaldo, maar voetballers als Messi en Ronaldinho zijn waar ik de tv voor aan zet. Ik kan zelfs meer genieten van de dribbels en combinaties van Neres dan van Ronaldo die er een paar ballen goed in kopt.
2 -2
ajaxdordtt
Het zou toch wel heel mooi zijn als ze 1x, in een benefiet wedstrijd oid, samen in een team spelen.
0 0
afcasven1995
Wereldspeler maar Messi is beter.

Gewoon niet fluiten, niet klappen. We gaan naar Ajax kijken, niet naar Ronaldo.
11 0
Vince355
Wordt gewoon uitgefloten.
0 0
afcasven1995
Dat hoeft van mij niet, maar klappen al helemaal niet!
0 0
goajaxgo
Mijn idee.
2 0
Oordopjes
Als die dan ook een wereldgoal scoort, en als wij allemaal gaan klappen komt die dan ook naar Ajax? Dan zou ik zeker te weten klappen!
1 0
AFCA14JC
Diep respect voor Ronaldo maar voor mij is Messi in alles behalve koppen en drive beter (qua kwaliteit). Messi is in mijn ogen veel completer.

Probleem is dat op korte termijn Ronaldo beter heeft gepresteerd in de CL en de CL is alles bepalend voor de publieke opinie terwijl Messi op een eiland bij Messilona speelt sinds Guardiola/Vilanova vertrokken zijn. Voetbal blijft een teamsport en gelang er geen goede trainer (Valverde)/medespelers (slechte aankopen Barca) zijn kan je gewoon niet optimaal presteren, desondanks wordt Messi elke jaar topscorer en zo goed als elk jaar kampioen en wordt hij individueel alleen maar beter.

Wat Ronaldo ook nog presteert en hoeveel Ballon d'ors hij nog wint, voor mij is Messi de beste. Het Barcelona van Guardiola, Messi, Iniesta, Xavi, Busquets, Pedro etc. is een van de beste zo niet het beste team wat ik ooit heb gezien.
0 -1
ajaxdordtt
Het is een zinloze discussie hoor, ieder zijn mening. Maar zoals je aangeeft is Messi dus afhankelijker van zijn team, en was vooral dat TEAM fantastisch. Ronaldo heeft met portugal een Ek gepakt, met United een champions league. Hij gaat er met Juve ook nog een pakken, zo niet dit jaar dan volgend jaar.
0 -1
AFCAsphere
Ronaldo is afhankelijk van de aanvoer die zijn teamgenoten hem geven. Heb je Ronaldo ooit zulke dribbels zien maken en daarmee de aanval zien opzetten zoals Messi dat doen? Nee. Ronaldo is een afmaker pur sang, dat zag je ook tegen Atletico. Messi is veel meer een teamplayer, denkt meer in dienst van zijn medespelers. Hij heeft ook veel meer assists op zijn naam dan CR en dat terwijl Messi zelf zo ontzettend veel doelpunten heeft gemaakt.

Dat EK van Portugal wonnen ze omdat Deschamps een laffe countertactiek hanteerde en waardoor ze uiteindelijk dankzij Eder, niet CR, de beker hebben gewonnen. Het was op z’n minst een teamprestatie, niet puur en alleen door Ronaldo. Portugal won dat EK ook geen enkele wedstrijd in de officiele speeltijd, dat hele toernooi was pure armoede. Dan vind ik het minstens net zo knap dat Argentinie de WK finale haalt.
0 0
gebruikersnaam
Kijk de periode van Ronaldo bij ManU maar eens na om te zien of ie een beetje kan dribbelen. Die gozer was weergaloos, hij heeft alleen een bewuste keuze gemaakt zijn spel zakelijker te maken en daarmee zijn effectiviteit te vergroten. Vanaf dat moment is hij veranderd in de ware doelpuntenmachine die hij sinds zijn Real tijd is geworden. Ik vind Messi inderdaad beter maar Ronaldo afschilderen als iemand die alleen maar afmaker is daar ben ik het totaal niet mee eens
0 0
Ronaldinho020
Ronaldo heeft de meeste assists in de CL, maar dat ter zijde.
Beide spelers fantastische fenomenen, maar om ronaldo nou afteschilderen als iemand die alleen maar kan afmaken is wel triest hoor. Hij heeft elk aspect van het spelletje wel, nu hij ouder wordt bemoeid hij zich steeds minder met de opbouw en diepgang maar dat is naar mijn mening vrij logisch. Hij heeft het voorheen ook vaak van zijn atletisme moeten hebben en dat heeft messi een heeeeel stuk minder. Bovendien is Messi 2 jaar jonger.
0 0
AFCA14JC
Als Messi niet zo veel van Barcelona hield, had hij bij andere teams meer kunnen winnen maar daar heeft Ronaldo wel voor gekozen.

Als je het over landen hebt en kijkt (buiten de aanval) wat Argentinië voor bagger heeft en dat Messi desondanks ongeveer in zijn eentje Frankrijk uitschakelde op het WK is dat ook een prestatie van formaat.
0 0
ajaxdordtt
Frankrijk schakelde argentinie uit op het Wk hoor? Of bedoel je een ander wk? En messi in de premier league... dat zou niet zo'n succes zijn vermoed ik.
Daarnaast heeft Portugal al helemaal geen bijzonder team.
0 0
JesseMKB33
Messi in de Premier League geen succes? Hou toch alsjeblieft op zeg. Topscorer in Europa tegen de top 6 van Engeland. Meer goals dan Ronaldo tegen de top 6 van Engeland, wie van de 2 heeft er ook alweer jarenlang in Engeland gevoetbald?
1 -1
ajaxdordtt
Competitie en Cl zijn 2 hele andere dingen. Zie Ajax.

Ronaldo heeft in zijn real tijd meer dan 1 op 1 gelopen. Messi net onder de 1 op 1.

En geen succes, dat is relatief he. Het zou daar nog met afstand dr beste zijn. Maar daar scoort hij er geen 40 in een seizoen hoor.
0 0
JesseMKB33
De statistieken van Messi en Ronaldo in La Liga vergelijken is natuurlijk ook niet helemaal eerlijk. Messi begon in La Liga als 17 jarig talent. Ronaldo kwam in La Liga als 1 van de beste spelers van de wereld en had toen al een gouden bal en CL gewonnen. Neemt overigens natuurlijk niet weg dat Ronaldo's statistieken idioot goed zijn. Ben ervan overtuigd dat hij er ook daar 40 zou kunnen maken. Zeker bij een team als City. Hij heeft in 29 wedstrijden tegen de top 6 van Engeland 22 goals gemaakt. Moet je nagaan als hij tegen Huddersfield, Cardiff en Burnley zou spelen.
1 0
Libero
Statistieken zijn sowieso altijd maar zo waardevol als waar je het vergrootglas houdt. Kijk je naar totaal rendement, goals en assists dus, ontlopen ze elkaar nagenoeg niet in La Liga: CR iedere 61,8' direct bij een goal betrokken, Messi iedere 61,7'.
0 0
Libero
Dat laatste zagen we wel in de laatste Por-Ned. Waar was Ronaldo toen? Kwam er niet aan te pas en liet zich wisselen toen het een verloren pot bleek.
0 0
ajaxdordtt
Oefenpotje
0 0
Libero
Ik denk dat hij daar van tevoren niet hetzelfde over dacht. Zo fanatiek is hij wel degelijk.
0 0
ajaxdordtt
Ja tuurlijk, geef ik je gelijk in. Maar Messi heeft vast ook wel eens niet gescoord in een oefenpot tegen fc Salou. Of Labyad 7x tegen Jodan Boys. Daar kun je ze niet op beoordelen.
0 0
Libero
Was natuurlijk maar een momentopname als voorbeeld, maar hun rendement bij hun nationale ploegen, dicht bij elkaar op de FIFA ranking, is zeer vergelijkbaar. Gebaseerd op speelminuten is Ronaldo scorend iets beter, Messi op het gebied van assists ruim beter.
0 0
ajaxdordtt
Gebaseerd op prijzen Ronaldo oneindig beter..... Maar weet je, boeiend. Messi is de mooiere voetballer. Ajax speelt ook altijd mooier voetbal dan Psv, maar de laatste 20 jaar zijn ze volgens mij 3x zo vaak kampioen geworden.
0 0
Libero
Oneindig beter gebaseerd op prijzen is onzin. CR heeft een CL, een continentale cup (EK) en een wereldcup voor clubteams meer, Messi ruim meer landstitels en nationale bekers, met zijn drie jaar jonger.
Het ging overigens om de vergelijking van die twee met mindere ploegen om zich heen, blijven dus de landenteams over. Maakt dan dat ene gewonnen EK zoveel verschil? Jouw "boeiend" is niet heel geloofwaardig zo.
Overigens stond Messi in 2016 in de finale van de Copa America, die verloren werd op strafschoppen.
0 0
ajaxdordtt
Bedoelde met "boeiend" meer dat het allebei giganten zijn, waar weinig of niks tussen zit. En doelde met oneindig op het verschil in prijzen met landen. 1 tegenover 0.
0 0
Libero
Aha, maar telt dan het Olympisch goud van Messi niet mee of de wereldtitel met Argentinië onder 20? Die heeft Ronaldo dan weer niet. ;)
Wel interessante materie, het verschil tussen 0 en 1 is oneindig.
0 0
Bobbaasje
Als je fluit hoor je niet in een voetbal stadion thuis.
0 -2
trodat4030
Volgens mij denken scheidsrechters daar wel iets anders over..
0 0
hakkietjakkie
Please, ik smeek iedereen in het stadion deze man niet uit te fluiten als hij aan de bal komt. Dat triggered hem alleen maar! Gaat hij beter van spelen!
7 -2
ajaxdordtt
Met afstand de beste. Kan het in tegenstelling tot Messi ook bij andere teams en in andere competities. Als je deze man gaat uitfluiten heb je gewoon een hekel aan voetbal.
4 -9
AFCAsphere
Wederom bewijs dat je er gewoon geen verstand van hebt. Ronaldo is de ultieme striker, de koelbloedige afmaker. Maar Messi is degene die het voetbal echt versteld heeft laten staan met zijn buitenaardse dribbelsn fabelachtige goals. Ronaldo moet in stelling worden gebracht door zijn teamgenoten terwijl Messi vrijwel alle aanvallen van zijn team zelf opzet en vaak ook zelf afmaakt. Ronaldo is ontiegelijk goed, maar Messi is uitzonderlijk goed.
0 -2
Ronaldinho020
Jouw mening is wel duidelijk, je vindt messi de beste. Prima kerel, maar je sluit gelijk je ogen voor de rest. Treurig voor jou, je zou je oogkleppen af moeten doen en ècht genieten van voetbal en deze 2 wereldvoetballers van ongekend niveau.
0 0
Adamoost
Of een hekel aan een persoon die ten eerste wordt verdacht van een veerkrachtig en ten tweede de Spaanse belastingdienst enorm heeft opgelicht.
0 0
ajaxdordtt
Messi heeft de belasting ook opgelicht. En dacht je dat Messi en Ronaldo zelf na een wedstrijd even de boekhouding gingen doen?

En die verkrachting, haha. Zelfde als een kluivert of van Persie. Dat zijn hoeren die geld ruiken. Die voetballers, en zeker Ronaldo, kunnen neuken wat ze willen.
0 -1
AFCAsphere
Oh ja, even de beschuldigingen van een vrouw in twijfel trekken omdat ze geld ruikt. Jij denkt ook totaal niet na hè? Ach, wat zeg ik ook, je hebt waarschijnlijk geen hersencellen over. Ronaldo is al meer dan tien jaar actief op het hoogste niveau en verdiend al die tijd een enorme hoeveelheid geld, dus ze had hem al eerder van zijn geld kunnen ‘bestelen’, maar daar gaat het voor haar niet om. Ze durfde er niet mee naar buiten te treden vanwege doodsbedreigingen, die ze nu ook ontvangt. Vanwege de #metoo beweging heeft ze uiteindelijk het zelfvertrouwen gekregen om te zeggen,

Overigens heeft Ronaldo al toegegeven dat hij tegen haar wil in seks met haar heeft gehad, dus het ontkennen omdat je een hersenloze fanboy bent heeft sowieso geen zin.
0 0
ajaxdordtt
Hahaha waar moet ik beginnen?
- Geen hersencel over; ik ben momenteel met mijn scriptie bezig om mijn studie geschiedenis af te ronden. Hoe gaat het bij jou?

-Ze treed nu pas naar buiten omdat een andere advocaat er brood in zag. Hij heeft geschikt. Dat is iets heel anders dan toegeven. Hij is akkoord gegaan met een schikking van 3 ton maar heeft volgehouden dat het met wederzijdse instemming was. Beter 3 ton kwijt en genaaid worden dan alle imagoschade oplopen. Zij is overigens degene die de afgesproken schikking nu verbroken heeft.

-Ik ben verre van een "fanboy", van mij mag hij zijn been breken voor de confrontatie met Ajax.

Tenslotte, waarschijnlijk heeft dat wijf 10 seconde voor hij klaar kwam geroepen dat hij moest stoppen oid. Vieze golddiggers. Zulke voetballers kunnen elke vrouw krijgen/kopen. En zo lekker was ze niet eens. Op de beelden van dat feest was ook heel duidelijk te zien dat ze uit was op pik.
0 0
Ferd
Behalve dom ben je dus ook er leugenaar en opschepper.
0 0
Adamoost
Jij vindt niet dat Ronaldo messie enz. Verantwoordelijk is voor zijn eigen boekhouding. Ze hebben het vies gespeeld en zouden daarvoor gestraft moeten worden. Belasting moet iedereen betalen. Dat tweede slaat echt Helemaal nergens op wij weten beide de feiten niet en kunnen er niks zinnigs over zeggen wat we wel weten is dat die vrouw de dag daarna aangifte had gedaan en dat Ronaldo nu vervolgd wordt.
0 0
ajaxdordtt
Ze zijn er zeker verantwoordelijk voor, verdienen straf en dat krijgen ze. Maar nogmaals, ze hebben er waarschijnlijk geen benul van. Dat kan je ze dan wel aanrekenen.

En voor die "verkrachting", zie post hierboven. Gelul.
0 0
FUBAR
Mensen met voetbalverstand weten dat Messi echt gewoon een klasse beter is.
5 -1
ajaxdordtt
Messi is inderdaad handiger met de bal. De betere dribbelaar, de meest getalenteerde. Ronaldo is echter iemand die het voetbal veranderd heeft, het prototype nieuwe voetballer. Een machine die alles kan.
0 -2
Murph
ROBO RONALDO zeker dan hahaha
0 0
afcas
hahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahahaha
4 -2
Gerrr
Ronaldo speelt al jaren continu de sterren van de hemel en is belangrijkste man van het team, maar Waterkneus was pas om na afgelopen week.
Wat een idioot.
6 -1
Klasseman
We kunnen hem natuurlijk ook klappen geven, zomaar gratis en voor niets en we staan bekend dat we daar niet gierig mee zijn.
0 0
jo1
Ronaldo is net al Messi een fenomeen. Diep respect, gaat Ajax ook uitschakelen
0 -2
DeBaller
Deze man gaan irriteren zal hem enkel meer motivatie geven, hij kickt hier letterlijk op.. Beter gewoon vol achter Ajax gaan staan en dat misbaksel (als voetballer) lekker laten voor wat het is. Ik hoop overgrens ook niet dat hij privé beledigd gaat worden, als mens doet die genoeg voor met name kinderen en zieke mensen..
0 0
AFCA.
Of we scanderen met 55000 man gewoon Messi
3 -5
Vince355
Zou niet weten waarom.
1 0
ajaxajaxajax
Die heeft de dealer van Kieft gevonden volgens mij......
1 0
Ferd
Een nest mieren heeft meer sympathie dan Waterreus bij mij.
3 0
Raoul14
Klappen is overdreven, dat krijgt aleen Messi voor elkaar. Maar uitfluiten ook niet, want dat maakt hem alleen nog scherper.
0 -1
Bjorn
Wellicht had hij deze oproep aan PSV-supporters kunnen doen, maar die club laat het Europees al een jaar of 8 afweten. Dan loot je ook geen Juventus.

Ik heb groot respect voor Ronaldo en zijn prestaties, maar je kan geen stadion op commando laten klappen.
3 0
Joseph
Duidelijk een PSVer, niet gewend aan grote spelers in zijn stadion..
2 0
MH1988
Vreselijke vent.. Niet de allerbeste, wel de allergrootste voetballer van zijn generatie.
1 -1
Koekepeer
Dat is Kristof van Hout, niet Ronaldo
0 0
Vierendertigste
Ondanks dat ik een pishekel aan hem heb, heb ik toch respect.
Uitfluiten: NEE
Applaudiseren: ook niet
Er is maar ËËN grootheid; die van Barcelona
3 -3
Terugnaardemeer
Een staande ovatie voor de spelers van Ajax die tegen een speler van het niveau Ronaldo mogen spelen in de kwartfinale. Ronaldo zelf mag van mij thuis blijven. De klasse van Messi is nog leuk om in levende lijve te zien. Ronaldo blijft een mierenhoop. Fascinerend om te zien. Maar je wil hem niet in je tuin hebben.
2 -1
Labrador
Ik klap niet voor Ronaldo. Opzouten.
4 -3
Bijgoochem
Als hij weer van die gekke maniertjes heeft en een paar keer jankende schwaldes maakt, ga ik luid fluiten. Maar waarschijnlijk zit hij gewoon in de zak van Joël en Mathijs dus valt er weinig te fluiten
0 0
NelsonAFCA
Als we klappen komt hij naar Ajax.
3 0
L1tman3n
Messi Messi Messi
9 -5
Toon meer reacties