'Geef Ten Hag er een jaar bij met salarisverhoging'

JesseTH, 15-03-2019 om 21:15, 8800 views, Veronica |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

René van der Gijp is van mening dat Marc Overmars ook Erik ten Hag snel een verbeterd contract aan moet bieden. De oud-international is onder de indruk van wat Ajax dit seizoen wist te bereiken en volgens Gijp is ook de oefenmeester daar een belangrijk onderdeel van.

'Als ik Overmars was, gaf ik Ten Hag er ook een jaar bij met een salarisverhoging', oordeelt Van der Gijp aan tafel bij Veronica Inside. 'Wat je nu bereikt hebt is zó bijzonder, daar moet je allemaal van profiteren. Hij is mede onderdeel van dat succes. Er komt zóveel geld binnen. De transferwaarde van spelers is zomaar met veertig procent verhoogd op dit moment. Daar is hij mede verantwoordelijk voor.'

'Hij heeft zich redelijk ontwikkeld naar de groep toe', gaat de analist vervolgens verder over de ontwikkeling van Ten Hag. 'Hij legt zijn oor te luisteren bij bepaalde spelers. Hij heeft een visie, maar er is niets zo lekker als even af te wijken van die visie als je anderen daarmee een plezier doet.'

Ook Johan Derksen ziet een positieve ontwikkeling in Amsterdam. 'Je ziet aan de manier waarop ze met elkaar omgaan ook dat het een team geworden is. Iedereen is oprecht blij, ook als een ander scoort. Er is geen competitie onderling en ook de bank juicht. In het begin ging het niet goed met die trainer, maar goede resultaten kunnen alle interne problemen oplossen.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
The Kaiser
Ik vind dat die pseudokenners en analisten vanaf de zijkant maar zó makkelijk roepen: verleng dat contract en geef hem een salaris verhoging van een miljoen of wat! Ze kunnen het makkelijk betalen want ze hebben Frenkie voor 86 miljoen verkocht. Nog nooit gehoord van bedrijfsvoering. Hebben het over salarisverhogingen van 50, 100 en 200 procent.... Omzet is geen winst! Die lui hebben met hun dikke vette TV contracten geen idee wat iemand met een "gewone baan" verdient. Ook mensen met een "dikke gewone baan" verdienen niet zomaar een ton per jaar, laat staan een miljoen of een meervoud daarvan.
2 0
Duif63
Zullen we maar ff wachten met een nieuw contract tot dat TH een paar prijzen geeft gewonnen? Voorlopig hebben we nog helemaal niets. Bewijs het maar eens Erik !
0 -3
Libero
De Europese campagne vind ik bewijs genoeg. Bizar vroeg aan het seizoen begonnen met een complete, noch fitte selectie en toch met relatief gemak drie voorrondes doorgekomen. Veertien wedstrijden, één (onterecht) verloren. Niet ondergedaan voor de #s 3 en 15 van Europa (terwijl op voorhand alle kenners Ajax weinig kans gaven), net geen groepswinnaar geworden en de #1 genadeloos en volkomen terecht uit de CL geknikkerd, etc, etc.
Allemaal ondanks ten Hag, zeker?
0 0
oudzuid2
volgens mij mogen we vooral Overmars bedanken voor dit succes. geef die man maar een lekkere bonus deze zomer
0 0
PuurGeluk
Het enige wat ik Ten Hag ergens toch verwijt is dat hij het hele seizoen zegt dat we zoveel goede spelers hebben. Nu we in een cruciale periode zitten zie je toch dat spelers pijntjes krijgen. Uiteraard gebeurt dat vaker maar ik ben van mening dat Ten Hag vaker had moeten spelen zonder Ziyech of zonder De Jong. Gewoon ff wat vaker rust. Dit geldt ook voor Mazraoui en De Ligt.
Hoeft niet allemaal tegelijk uiteraard.

Al met al een lekker seizoen met prachtige hoogtepunten en een aantal bijzonder goeie wissels.
1 0
Libero
Op zich heb je gelijk, maar de lading kritiek was al niet mals toen hij het in zijn kale knar haalde om Wöber niet tegen PSV op te stellen en het mis ging. Kan je je voorstellen als zoiets gebeurt als hij bv. Ziyech of Frenkie rust zou geven? Hij heeft die luxe gewoonweg niet.
Ik vermoed dan ook dat het wel meeviel met de blessures van die twee, afgelopen woensdag. Labyad basis terwijl die twee beschikbaar zijn? "Schande!"...
0 0
Kaatje
Mee eens. Maar spelers zeggen zelf ook vaak, laat mij maar spelen. TH heeft ook wel eens wissels gedaan -om rust te geven- en dan loopt dat toch niet goed. En dan blijkt dat een aantal wisselspelers toch niet altijd brengen wat je verwacht. Het blijft lastig. Kijkend naar de vele wedstrijden in de maand april denk ik dat wat extra rust voor spelers zeker niet overbodig is. Maar TH verdient zeker meer credits dan alleen kritiek.
0 0
020bornraised
Deze gasten lullen echt alleen met de wind mee
3 0
Jan Doedel
Eerst ff examen doen tegen psv thuis, vorige keer in Eindhoven was dramatisch.
Wat mij betreft geen kampioen is exit ten Hag.
Hij heeft genoeg tijd gehad en heeft alles naar zn hand kunnen zetten.
1 -1
Klasseman
Zeg al heel lang dat we dit aan ten Hag te danken hebben. Nu gaan anderen ook zien wat een wereldtrainer het is. Geweldig voetbal en ook de resultaten. We zijn door hem superier
0 -1
JPM
Allereerst: ik ben ook erg enthousiast over TH en heb hem ook vanaf het begin verdedigd, toen hij een lawine aan bullshit over zich heen kreeg wat vooral was gebaseerd op randzaken zoals zijn accent, houding voor de camera en haarverlies. Prachtig om te zien hoe hij onverstoorbaar zijn gram aan het halen is en het ongelijk van menig onbenul bewijst.

Maar word jij niet verschrikkelijk moe van jezelf? Of je het nu meent of dat die geforceerde TH comments onder elk topic juist bedoeld zijn als sarcastisch getroll; beide bijzonder triest. Grow up, we weten het nu wel.
2 0
Klasseman
Je hebt gelijk ben een beetje overenthousiast kan me voorstellen dat,dat vervelend overkomt, zal me wat proberen in te houden
0 0
appeltje
Duidelijke trol.
0 -1
Jan Doedel
Tuurlijk heeft niks te maken met de kwaliteit van de spelers haha.
0 -1
geronimo
Dick Advocaat heeft een goede invloed op vd Gijp
3 0
Bjorn
Als Ten Hag geen kampioen wordt is hij 'gewoon' de sjaak ben ik bang. De honger is te groot na 4 jaar.

Daarnaast vind ik een verbeterd contract veel te vroeg. We hebben Ten Hag begin 2018 de kans gegeven wat een grote gok was. Hoeft een jaar later niet direct opgewaardeerd te worden terwijl het seizoen nog niet eens ten einde is. Uiteindelijk nog 0 prijzen. Beschikt over een waanzinnige selectie en daarmee moet je eigenlijk gewoon kampioen worden, eerst even rustig afwachten hoe het seizoen gaat eindigen.
3 -7
Bonno1978
En dit is dus de spijker op z'n kop, ondanks dat ik Ten Hag best sympathiek vindt. Komende weken zijn cruciaal. Wordt hij echt een succescoach of toch net niet?
1 -1
Koningtoto
Sorry, ik ben in mijn ogen wel een vrij fanatieke Ajacied. Als ten Hag dit jaar geen prijs pakt, heeft hij bij mij nu wel zoveel krediet opgebouwd, dat hij mag blijven. Alsof wij dat bepalen ook, maar goed. En reken maar dat we minimaal 1 prijs pakken. Ik denk 2.
8 -1
Bjorn
Ik heb nog steeds het gevoel dat de echte waardering voor Ten Hag er niet is. Iedereen gedoogd het een soort van omdat de resultaten nu geweldig zijn. Er gaat een heleboel afhangen van de prijzen die hij gaat pakken in mei.

Ik geniet van dit Ajax en Real Madrid-uit was een droom die uitkwam, maar als we zonder prijzen staan in mei slaat de stemming compleet om.
1 -2
Libero
Zou kunnen dat hij dan als kop-van-jut gaat dienen, denk van niet, maar ik denk wel dat ten Hags carrière inmiddels aardig op de rit is. Als hij de zak krijgt zullen er zat interessante clubs bij hem aankloppen.
0 0
appeltje
Als we dan de beker en de CL hebben gewonnen vind ik het prima hoor. Volgend seizoen dan maar de treble pakken.
3 0
Schwalbino
Mannetjes van VI kiezen weer eieren voor hun geld. Herinner me nog het wk 2010. Toen Oranje bij de laatste 8 kwam bogen ze om en bij de laatste 4 was Van Marwijk opeens een wereldcoach.
4 -3
CruyffFootball
Misschien heb je alzheimer.

Derksen was namelijk ver voor dat toernooi al pro van Marwijk.
2 -2
Schwalbino
Waar ging het over dan?
0 0
Bonno1978
Eerst maar eens kampioen worden...
5 -2
oudzuid2
precies, we hebben nog helemaal niks. en als ik afgelopen woensdag neem wordt t nog knap lastig
1 0
Jajijdaar
Hoeveel zou een trainer van Ajax 1 ongeveer verdienen dan?

1 / 1.5 miljoen?
1 0
AFC Ajax
nee joh veel minder.. 3 ton ofzo? volgens mij was iets in die richting wat frank de Boer verdiende iig.
1 -4
Starring
Uhm, Frank de Boer pakte zeker een miljoen per jaar.

Die 3 ton is voor directieleden bedoeld, exclusief bonussen..
2 0
JSF
Sterker nog, de trainer loopt het hoogste risico als het niet goed gaat. Dus ja, ook belonen. Heel Europa praat over Ajax. Ook zijn verdienste , en die van de directie.
Zie VI niet meer, want zo hypocriet als de pest, maar werd tijd dat deze mannetjes Ten Hag eens een pluim geven. Keken ze maar eens in de spiegel en naar hun eigen maniertjes...
7 -5
CruyffFootball
Ik hoorde dat ze een aantal weken geleden wel op AS keken waar om Bosz werd gesmeekt na de afgang bij Heracles.

Over hypocrisie gesproken.
4 0
JariJari
Risico? Als je wordt ontslagen krijg je gewoon doorbetaald tot einde contract.
3 -1
Libero
Niet dát risico. Het risico dat je kop op het hakblok komt en je daarna nooit meer bij een club van naam aan de slag komt.
0 0
Jariiii
Ja, goede resultaten lossen problemen op, maar die goede resultaten ontstaan niet uit een vacuüm, hè.

Ik blijf wat dubbel over Ten Hag, maar dat gaat vooral over randzaken. De man levert gewoon vakwerk. En je ziet dat het wel goed zit met de chemie tussen hem en de spelers. Van mij mag hij langer blijven, hij heeft zich absoluut bewezen.
10 -1
4xEC1
Moet meteen denken aan die walgelijke onruststoker Valentijn Driessen die steeds maar riep dat het rommelde tussen Ten Hag en de spelers. Die hoor je daar nu niet meer over. Idioot.
4 0