Endt: 'De Ligt in Europa een gevestigde naam'

JesseTH, 15-03-2019 om 19:10, 5421 views, VoetbalPrimeur |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

David Endt voorziet een mooie test voor Matthijs de Ligt tegen Juventus, naar verluidt een van de ploegen die strijden om de handtekening van de Ajax-verdediger. Tijdens het tweeluik tegen de club uit Turijn zal De Ligt de degens kruisen met onder anderen Cristiano Ronaldo en daar kijkt Endt naar uit.

'Het is een mooie uitdaging voor De Ligt', stelt Endt in gesprek met VoetbalPrimeur. 'Misschien wel tegen een toekomstige clubgenoot. Dat speelt ook mee. Nadat De Ligt de Golden Boy Award kreeg als beste jonge speler van Europa, waren er meteen gesprekken. Het was in Turijn, dus Juventus was in de buurt. Er worden gesprekken gevoerd, er wordt geflirt.'

'Ik denk dat Ronaldo zal zeggen: dat is een aardige speler, dat zal een test zijn', vervolgt Endt zijn verhaal over het duel tussen Ajax en Juventus, maar ook De Ligt en Ronaldo. 'Vergis je niet: in Italië, in heel Europa is De Ligt een gevestigde naam geworden. Die naam wordt met respect uitgesproken. Ik denk niet dat Ronaldo bang is voor iemand, maar hij weet wel: ik ga een geduchte tegenstander treffen.'

Koop nu de officiële Ajax-sjaal voor de kwartfinale van de Champions League tegen Juventus!

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Pierre Heno
Ronaldo zal vooral ook al zijn schwalbetrucs uit de kast gaan halen. Zeker wanneer De Ligt hem aan banden weet te leggen.
4 0
AFCA-B93
Denk dat dat dus wel mee valt. Heb het idee dat Ronaldo, en velen anderen (behalve Neymar want die valt altijd), alleen maar schwalbes maken bij verdedigers die moeilijk irritant of spijkerhard zijn. Tegenover een faire speler als De Ligt zie ik Ronaldo dat niet zo snel doen.
0 0
JSF
Laat Ronaldo janken, Mathijs!
5 0