'Zijn in staat het Bonucci en Chiellini moeilijk te maken'

JesseTH, 15-03-2019 om 18:00, 4949 views, Instagram |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Aad de Mos is positief gestemd over Ajax' kansen tegen Juventus. De oud-oefenmeester ziet een erg sterke opponent voor Ajax, maar heeft ook gezien waartoe de Amsterdammers in staat zijn in de Champions League.

'Het is een van de moeilijkste tegenstanders met een sterk geheel, een sluwe trainer Allegri en als kers op de taart Ronaldo', spreekt De Mos op zijn eigen Instagram. 'Hem uit de wedstrijd houden zal dé sleutel zijn tot een groot succes. Ik ben ervan overtuigd dat wat Atlético thuis heeft gedaan tegen Juventus, Ajax in de ArenA ook kan.'

'Ze zijn in staat om het Bonucci en Chiellini moeilijk te maken', vervolgt de oud-trainer van de Amsterdamse club. 'Ze moeten niet spelen zoals Atléti deed bij Juventus, angstig, maar gewoon spelen zoals ze tegen Real Madrid hebben gespeeld. Ik geef Ajax zeker een kans.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Welja
P$Vers zijn allemaal heel positief gestemd. Die vinden alleen Tottenham en Barcelona echte tegenstand. De rest is best te doen.
1 -1
Pierre Heno
Okay Aad....dan kunnen we ons dus blijkbaar maar beter meteen uit het toernooi terugtrekken en alles op het 34e kampioenschap zetten,.
0 -2
3*stars*3
Zo denk ik er serieus ook over maar als ik dan naam van Aad zie....
Die waait letterijk met elk wind mee en neemt zichzelf heel maar dan ook heel erg serieus.

Laten we trouwens niet vergeten dat Atletico een heel ander spel speelt.
Dit Ajax gaat het Juve gewoon lastig maken.
Word sowieso ook eens tijd dat Cristiano van Ajax verliest.
In zijn Real jaren heeft hij genoeg gewonnen tegen ons.

Ik heb er vertrouwen in!
1 0
Labrador
Aad hou gewoon je kop
0 -1
Redrum
Aad heeft gewoon gelijk. Als Atletico thuis van ze kan winnen zonder tegengoal, dan kunnen wij dat ook. Wij kunnen echter in tegenstelling tot Atletico ook in de uitwedstrijd nog wat laten zien. Atletico speelde als een stel laffe flikkers in Turijn en had simpelweg één goaltje moeten proberen te maken, wat ze niet deden. Ze speelden op de nul en kregen er alsnog 3 tegen. Ik zie zeker wel kansen voor ons.
4 0
Libero
NEEEE!!! Aad moet gewoon zijn bek houden als ie niets negatiefs over Ajax te zeggen heeft.
0 -4
arigold
Aanvallend zit het bij ons wel goed als Tadic, Neres en Ziyech in de voorhoede spelen.

Onze restverdediging zal als een huis moeten staan, Frenkie is daarbij onmisbaar. Duimen dat we geen geblesseerden hebben, maar de competitie gaat gelukkig eerst voor (AZ & PSV)...
2 0
BokkieBokstra
Denk ook, Tadic in spits, kon nog wel eens lastig zijn voor Chiellini en Bonucci. Vond Chiellini trouwens uitstekend spelen deze week tegen Atletico, hij heeft een goede pass in de benen. Ben wel fan van hem, ook bij het Italiaanse elftal. Maar nu niet.
1 0
mickey2602
Nu kunnen we het dus wel vergeten want Aad geeft ons zeker een kans en ziet het positief in voor ons...
2 -1