'Wat wil je nog meer dan arrogantie Madrid afstraffen?'

GinoHaverkamp, 11-03-2019 om 15:35, 5640 views, AT5 |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Kale en Kokkie hebben genoten van het Ajax dat Real Madrid met 1-4 opzij wist te zetten. 'Het was een fantastische wedstrijd', zegt Kale tegen AT5.

Kale heeft het duel met een flink gezelschap bekeken. 'We waren met mannetje of vijftien in Amsterdam-West geweest om de wedstrijd te kijken. Ik werd de dag erna wakker met een grote glimlach op mijn wangen.  Het was een fantastische wedstrijd. Wat wil je nog meer dan die arrogantie van Madrid zo afstraffen? Dat gevoel van die euforie van na Madrid moet je gewoon vasthouden.'

Over de wedstrijd tegen Fortuna Sittard (4-0) was het duo wel tevreden. 'Er was niet echt iets klote aan. Dit kan je verwachten. Al mag het allemaal wel een tempootje hoger. Het was wat tammetjes', laat Kale weten.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
blessure
AJAX heeft een geweldige prestatie geleverd.
Maar laten we niet vergeten, dat twee van hun beste aanvallers, geblesseerd er vanaf zijn gegaan. En de aanvoerder geschorst.
Stel dat AJAX in het begin van de wedstrijd, b.v. Tadic en Ziyech kwijt zou raken, dan was de wedstrijd waarschijnlijk, anders verlopen.
0 0
GvanderK
Eerlijkgezegd baalde ik dat Asensio en Bale er in kwamen, kun je nagaan wat voor bank ze dinsdag hadden... Bale verdient net zoveel als alle selecties van Ajax bijelkaar.
0 0
L1tman3n
Bale speelde stukken beter dan vazquez
0 0
MPAjax
De cup ophalen met alles wat je hebt natuurlijk!
1 0
Ajaxbrl
Als dat gebeurd vergeef ik ze alles! : 4jaar geen prijzen , 5-1 Pec , 6-2 kuip , graafschap , pisvee kampioen tegen ons etc ..
2 0
GvanderK
Sinds een paar maanden kijk ik steevast naar Kale & Kokkie, wel leuk om van twee diehard Ajacieden te horen wat ze van Ajax vinden, net als Sjakie, die doet het ook leuk op YouTube.
3 0
mgtow
Beetje energie sparen he. 3 wedstrijden in een week. PSV en Feyenoord kunnen 2 potjes per week al niet aan.
0 0
MrPink
1 pot is al teveel voor die kakkies.
0 0