'Goed beseffen dat je daar niet kansloos bent'

ArthurV, 04-03-2019 om 22:45, 2340 views, AT5 |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

Supporters Kale en Kokkie hebben alle vertrouwen in een goed resultaat van Ajax tegen Real Madrid. Ondanks dat, heeft het welbespraakte tweetal sterk het idee dat de buitenwacht de wedstrijd in de Spaanse hoofdstad veel te licht opneemt.

'Ik vind dat we met zijn allen wel erg makkelijk doen', vertelt Kale tegenover de camera van AT5. 'Als je alle polls leest, dan gaan wij daar wel even winnen. Maar we gaan daar niet even winnen. We moeten realistisch blijven en ik hoop dat je zo'n wedstrijd speelt als thuis. En dan denk ik dat je een kans maakt.'

'Als je het doet, schrijf je geschiedenis', reageert Kokkie. 'Maar je moet wel van tevoren heel goed beseffen, dat je daar niet kansloos bent. En met die instelling zal je ook die wedstrijd in moeten gaan. En daar die gasten laten zien van: ''Joh, jij mag dan bij Real Madrid spelen, ik speel bij Ajax''. Dinsdag is de dag, ik vind het jammer voor Real Madrid, maar ik denk echt dat ze een pakkie krijgen', besluit de ras-Amsterdammer lachend.

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ajaxxxisdebeste
Net binnen gerucht Marca: Ajax bied 20 miljoen op Odegaard
0 0
Litmanen85
Hahahah... ECHT NIET DUS. Waarom zou Ajax 20 miljoen bieden op een speler die nota bene bij Heerenveen en Vitesse gevoetbald heeft????
Heeft ook vrij weinig laten zien.. voor 20 miljoen is er op dit moment heel wat beters te halen..
1 0
Libero
Waar iemand gespeeld heeft is niet zo belangrijk, wel zijn niveau en potentie. Kijk bv. naar Ziyech en Suarez: H'veen /Twente en Groningen.
Of Odegaard 20 mio waard is kan ik geen eerlijk oordeel over vellen, maar een nieuwe Ziyech, Suarez of Frenkie vandaag de dag voor 20 mio? Altijd doen.
0 0
Ajaxburg
Het welbespraakte tweetal...
0 -3