Kraay jr ziet kansen voor Ajax door absentie Ramos

BVeenstra, 27-02-2019 om 10:35, 8321 views, Veronica Magazine |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Voetbalanalist Hans Kraay jr. ziet nog kansen voor Ajax in de Champions League-return tegen Real Madrid. De Amsterdammers moeten winnen in Spanje en bovendien minimaal twee keer scoren, maar volgens Kraay jr. moet dat kunnen nu Sergio Ramos ontbreekt bij De Koninklijke.

'Ajax speelde goed in Amsterdam. Niet fantastisch, zoals veel mensen vonden. Want als je fantastisch speelt, dan win je. Maar tóch heb ik er nog wel vertrouwen in', schrijft Hansie Hansie in zijn column in Veronica Magazine. 'Net zoals Sergio Ramos er alle vertrouwen in heeft dat het na die eerste wedstrijd wel klaar is met Ajax.'

De Spaanse aanvoerder van Real Madrid pakte in de slotfase van de heenwedstrijd een gele kaart (wel of niet bewust) en mist daardoor de return. 'Toen hij dat deed, dacht ik eerst: je moet het lekker zelf weten. Maar toen ik Real Madrid een paar dagen later zag verliezen van Girona, dacht ik: dat was een inschattingsfout van Ramos', vervolgt Kraay jr., die uitlegt waarom: 'Ze verloren van Girona! Dat is een stadje waar je heen vliegt als je een ondeugende vakantie wilt. Vliegtuig uit, zuipen, vliegtuig weer in. Van het clubje uit die stad verloor Real in de competitie. Dat is hoopvol voor Ajax.'

Tot afgelopen weekend verloor Real Madrid drie van de vier wedstrijden die het speelde zonder Sergio Ramos. Afgelopen weekend was de verdediger geschorst voor het duel met Levante en had Real Madrid wederom de hulp van de VAR nodig om een wedstrijd te winnen.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ajaxrulesz
Ga nou toch weg.
0 0
trodat4030
Wat een gelul. Dus omdat toeristen komen zuipen in Girona kunnen zij nooit winnen van Real? Kom op Hans, dit kan je véél beter onderbouwen dan je hier doet, het slaat echt nergens op.

En ja, tegen Real kun je zeker 2x scoren, zelfs mét Ramos in t veld. Volgens mij hebben we dat onlangs nog bewezen....... Dat de VAR zich als een krakeling in allerlei bochten wringt om hem af te keuren is een ander verhaal, maar we scoorden gewoon 2x.
0 0
Ajaxxxisdebeste
Real is meer dan één speler... Ajax moet de kansen benutten zodra die er zijn, 1 op 1 zou ideaal zijn.
0 0
Libero
Hansie toch. je kan absoluut fantastisch spelen en toch verliezen. Zeker als de arbitrage niet meewerkt. In dit geval was het inderdaad niet fantastisch, want er werden gewoon teveel kansen gemist en het geluk niet afgedwongen, maar had Ajax wel dik verdiend te winnen.
Van de uitwedstrijd verwacht ik om eerlijk te zijn niet al te veel. Een overwinning zou kunnen, maar zoals het al jaren gaat tegen Real schakelen zij en de arbitrage net even dat tandje bij als het penibel begint te worden. Hoop uiteraard van wel, maar het wordt, ben ik bang, een gevalletje met geheven hoofd de CL verlaten. Hopen op een goede dag van ons, een slechte van hun en arbiters met integriteit.
0 0
Stone020island
Ja en als het nou fantastisch was had je die kansen er dus in gemaaid. Maar dat is niet het geval en dus was het goed maar niet fantastisch. Snappie?
0 0
dimi1976
3 doelpunten is genoeg. zo snel mogelijk 3 keer scoren. Good luck
0 0
Schwalbino
Twee keer scoren en cleansheet.
0 0
chloorbestendig
Ajax moet er minimaal 4 maken aangezien er nog wel 1 of 2 afgekeurd gaan worden, en toch heb ik er vertrouwen in dat we historie gaan schrijven in Bernableu!
1 0
Beer
Het ligt er ook aan wat voor scheidsrechter we krijgen toegewezen. Er zijn er bij die zich niet laten intimideren. Ik hoop op een Engelsman.
0 0
chloorbestendig
Zodra die engelse scheidsrechters het kanaal overkomen fluiten ze meestal meer wedstrijden kapot dan dat get goed gaat.
0 0
Tinus
Klopt wat je zegt. Die Web bijvoorbeeld was zogenaamd de beste scheids, maar die durfde nooit op te treden tegen grote vedettes.
0 0
AFCAPolarBear
Ik heb er wel vertrouwen in, zeker nu die slager niet speelt. Hopelijk snel scoren en dan gaat Madrid ook wankelen. Met dezelfde lef het veld opstappen als in de thuiswedstrijd en er kunnen mooie dingen gebeuren!
0 0
chloorbestendig
Als Ajax de kansen die ze krijgen wél afmaakt dan kan je zomaar met 2/3 doelpunten de rust ingaan, helaas gaat het daar net vaak mis of mis je net even het geluk dat ie via de paal erin gaat ipv eruit. Maar ik heb vertrouwen!
0 0
Vazajax
Ajax zal boven zichzelf moeten uitstijgen
en met gretigheid en zelfvertrouwen dat veld op stappen.
Dan kan het misschien nog wel een gek avondje worden.
0 0
Ferd
Ajax verloor van Heracles. Daar kan je niet eens heen vliegen Hans, tenzij je een kraai bent
5 -1
MarcoB1971
De UEFA laat Ajax toch niet winnen van Real. Dus als er een goal afgekeurd moet worden dan gebeurd dat.
4 -1
RaynoFischer
Ik ben helemaal niet van het calimerogedrag, maar heb hetzelfde gevoel ook ja...
En het bewijs is er dat Real heel vaak geholpen wordt de afgelopen jaren, niet alleen tegen ons...
0 0
AFCAPolarBear
Kan de 2-luik tegen Bayern Munchen nog herinneren 2 jaar terug, toen ze beide wedstrijden zwaar genaaid werden. Ik hoop dat ons niet hetzelfde overkomt. :-(
0 0
SPRKY020
Hoe sneu het eigenljk ook klinkt, ik heb dit gevoel ook heel sterk :(
1 0