'31 maart is al enige tijd met rood omcirkeld'

GinoHaverkamp, 19-02-2019 om 16:00, 7767 views, Voetbal International |

Profiteer eerder van Black Friday in de Ajaxshop!

Veel mensen verwachten dat 31 maart bijltjesdag wordt in de Eredivisie. Op die dag staan Ajax en PSV namelijk tegenover elkaar. Freek Jansen werkt op de officiële site van Voetbal International al langzaam naar de wedstrijd toe.

'De datum 31 maart is al enige tijd met rood omcirkeld in Amsterdam en Eindhoven', valt te lezen op de site van het weekblad. Lang werd gedacht dat Ajax en PSV alle wedstrijden in aanloop naar die dag zouden winnen, maar dat blijkt voor beide teams vies tegen te vallen. Van de vijf competitiewedstrijden die Ajax en PSV na de winterstop gespeeld hebben, wisten beide ploegen er slechts twee winnend af te sluiten.

De nummers één en twee van de Eredivisie zijn, ondanks de enorme voorsprong op de concurrentie, dus allerminst stabiel. Ajax heeft echter een extra troef in handen. 'Tadic in de spits. Dat leverde tegen Real Madrid niet alleen complimenten, maar ook nieuwe inzichten op', schrijft Jansen. 'Door de vele positiewisselingen in de aanval had de Spaanse tegenstander moeite met Ajax, dat de ene na de andere kans creëerde. En dat is natuurlijk ook een optie in de Eredivisie.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Labrador
Die winnen we. 300% zeker
1 -1
Lane 8
Week daarvoor az uit... Ook een hele lastige pot
0 0
AFCAPolarBear
Dacht eerst: 31 maart? Wat is er dan? Feyenoord is toch 27 februari? En Real is begin maart! Misschien dan de beker finale? Oh, het is PSV thuis. Met andere woorden, ik ben er nog totaal niet mee bezig!
1 0
IJzereRinus
Denk ook niet dat Hag dat doet maar vooral een handjevol journalisten. Die zijn bezig met statistiekjes en onzin. Gewoon wedstr voor wedstr. Om te beginnen met Ado.

De 'Tadic variant' deden ze al tegen Bayern München. Dat is niet ineens een optie na Madrid.
3 0
iammike
Begint dit gezeik weer. Omcirkel ADO uit, en dan Feyenoord uit, en dan Zwolle thuis, en dan Real uit, en dan Fortuna thuis en dan AZ uit. Daarna lekker psv thuis omcirkelen.

Dit soort dingen nu al roepen is precies waarom we al 5 jaar niks winnen. Echt waarom zegt er geen trainer iets van.. je voelt al bijna aankomen dat je zondag punten verspeelt..
5 -2
Libero
Misschien eerst eens goed lezen voordat je reageert.
1 -2
sucre
wat moet een trainer dan zeggen... is een journalist die dit schrijft!!
4 0
Schip
Nieuwe inzichten me reet. Al sinds Bayern wordt om deze opstelling geroepen. Ten eerste omdat Neres dan eindelijk speelt, ten tweede omdat je een aanspeelpunt in de spits hebt en Dolberg lange tijd niet in vorm was - nu wel - en ten derde had je met Blind op 6 en Wobert op 4 meer balans.

Freek weigert zo opzichtig om ook maar een kritische scheet te laten richting Ten Hag, dat hij overal een punt aan lult. Totaal niet serieus te nemen deze obligate clichebraker met kennelijk een lijntje met TH. Freek aan het ene kant van het spectrum, Driessen aan de andere kant. Zo verkoop je kranten en bladen.
1 -1
Ruff Rhythim
Voor 31 maart moet de stand op de ranglijst dusdanig zijn dat we dan de koppositie kunnen pakken, of al mooi kunnen verdedigen (doe eens gek, lampen zijn duidelijk ook niet onaantastbaar meer).
1 0
ajaxrosenberg
Misschien verstandig om je vooral op de eerstkomende wedstrijd te focussen, dan waren we misschien al voorbij PSV geweest ;)
5 0
Schwalbino
Nieuwe inzichten sinds de wedstrijd tegen Bayern bedoelt hij. Dus eigenlijk is hij wat laat met die opmerking.
4 0
Radie125
eerst maar alles winnen in de competitie tot 31 maart wordt al lastig genoeg.
7 0