Driessen: 'Ten Hag doet exact wat Tadic wil'

ArthurV, 18-02-2019 om 22:20, 23035 views, Veronica Inside |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

Volgens Valentijn Driessen is de onrust binnen de kleedkamer van Ajax, ondanks het goede spel tegen Real Madrid en de 5-0 zege op NAC Breda, nog lang niet ten einde. De journalist van De Telegraaf denkt te weten dat Ajax-trainer Erik ten Hag weinig grip heeft op zijn selectie en daarbij zouden voornamelijk de vedettes de dienst uitmaken.

'Als je de cijfers ziet: ze hebben gewonnen van de nummer vijftien SC Heerenveen in de beker, tegen de nummer achttien NAC Breda en VVV-Venlo', somt Driessen op bij Veronica Inside. 'Dat hebben ze gewonnen... En ze hebben ook van Real Madrid verloren, dus dat lek is natuurlijk nog lang niet boven.' Volgens Driessen komt dat mede wegens een gebrek aan respect vanuit de spelersgroep naar Ten Hag toe. 'Want hij gaat Dusan Tadic er bijvoorbeeld echt niet uithalen, hij doet juist exact wat Tadic wil. Tadic mag af en toe te laat komen en wil een ander soort training, dat kan allemaal. Die wilde de partijtjes voor de wedstrijd anders en dat gebeurt nu ook. Hij heeft natuurlijk een hoop goals gemaakt voor hem, ook in de voorronde van de Champions League. Dus die is best wel belangrijk geweest.'

'Dat heeft hij wel op tijd ingezien', stelt Driessen. 'Dat soort jongens maken het verschil voor hem. Daar zal hij toch een beetje zijn oren naar moeten laten hangen en dat doet hij nu ook. Maar als je dan bijvoorbeeld het spel tegen Real Madrid ziet, ik vond dat Real op zestig, zeventig procent voetbalde.' René van der Gijp haakt in: 'Die hadden natuurlijk wel de wedstrijden tegen FC Barcelona en Atletico Madrid achter de kiezen, waar ze tot het gaatje moesten gaan. En als je dan bij Ajax komt en je wordt zo opgejaagd, dan schrik je daar toch een beetje van.'

Johan Derksen heeft afgelopen weekend met de nodige ergernis naar de wedstrijd tussen Ajax en NAC Breda zitten kijken. 'En weet je waar ik mij dan aan stoor? Dat ze zich na die wedstrijd gedragen alsof ze van Real Madrid gewonnen hebben. Maar ze hebben van NAC gewonnen. Dan denk ik: joh, je mag best even naar de fans zwaaien. Vervolgens gaan ze het lopen vieren, maar ze weten niet wat ze doen. Het is NAC! Dat stelt helemaal niets voor.'

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
AFCAPolarBear
Kijkt iemand dat programma überhaupt nog?
0 0
AlexIbarra
Mag je de mooiste club ter wereld volgen en daar lekker mee verdienen, ga je nog Alleen Maar lopen zeiken. Haast nooit voetbalinhoudelijk maar meestal over persoonlijke dingen.

Dan ben je echt een hele zure man.
1 0
SjakieWolfs
Ik moet die Driessen niet een keer tegen komen want daan tuf ik 'm recht in z'n porum. Wat een vuil stuk vreten is dat. Alles onder een vergrootglas leggen wat er bij Ajax gebeurd. Is er geen nieuws dan maakt hij wel nieuws door dit soort dingen te roepen. Wij Ajacieden weten wel beter maar als ik morgen bij die PSV kliek op m'n werk kom dan krijg ik de wind weer van voren. Dat zijn van die zielige figuren die geloven alles was er gezegd wordt bij VI. Ik kijk daar bewust niet naar want m'n collega's praten me wel bij.
0 0
MosesD
Ik begrijp werkelijk niet waarom Ajax die Driessen de toegang tot de Toekomst en de Arena gewoon niet ontzegd. Dit zou De Telegraaf als eerste waarschuwing moeten zien. Gaat hij door met onzin verkondigen dan worden de banden met de krant verbroken. Ook zou Sar een statement moeten maken door te stoppen met zijn column. Als Driessen niet meer bij Ajax welkom is, dan wordt hij ook nergens meer uitgenodigd (ja, in het begin eventjes om zijn beklag te doen) in programma's, want hij heeft geen nieuws. Simple as that.
0 0
Leviathan
Die vent is om te huilen. Wat een slecht stuk.. De cijfers. Ja ze kwamen slecht uit de winterstop maar tegen Real Madrid is 1000% onverdiend verloren en was gewoon een topwedstrijd en VVV en NAC wel ruim gewonnen alleen de klassieker en Heerenveen ging goed mis meer kansen zijn er niet geweest ook na de winterstop om het goed te maken.

Verder geloof ik er geen fluit van ook dat Tadic etc het voor het zeggen hebben. Geloof best dat bepaalde spelers een inbreng hebben, maar waarom zou dat slecht zijn ?
0 0
Good Luck
Krijgen we dat weer. Barcelona speelde duidelijk tegen PSV op halve kracht. Maar dat id dan de kracht en kwaliteit van PSV. Speelt Ajax ten Man city, Barcelona of Real Madrid dan spelen die clubs per definitie op halve kracht. Want het is immers tegen Ajax. Stelletje simpele daar bij Veijenoord Inside.
0 0
VoorMokum
Kan die Driessen zichzelf uberhaupt nog serieus nemen..
0 0
PJK54
"Op social media is een storm van reacties op gang gekomen, nadat Valentijn Driessen in de uitzending van Veronica Inside zogenaamde ‘insights‘ deelde over de kleedkamer verhoudingen bij Ajax." staat op een andere Ajax site mooi dat die vent compleet wordt afgeschoten.
0 0
aka
Ik snap niet dat stukken uit de Telegraaf nog hier geplaatst worden
0 0
Aspers73
Geluk wordt Artikel 13 in de EU er doorheen geloodst. Niemand mag dan meer artikelen die een copyright hebben overnemen en quotes uit een artikel met copyright mogen niet langer zijn dan een paar woorden. Ook memes etc worden verboden.
0 0
Dit is mijn club
Ik snap niet dat Van der Sar nog steeds zijn column schrijft in dat rioolblad.
2 0
Aspers73
Man man, wat een droeftoeter is die Driessen en de hele NL pers. Iedere goede Europese wedstrijd van Ajax of PSV ligt aan de tegenstander. Om een of andere reden komen alle CL ploegen naar Nederland toe om hier op halve kracht te voetballen.
0 0
Simon1
Weer geen seks gehad op valentijnsdag, Driessen?
4 0
Redrum
Moet toch wel heel pijnlijk zijn om Valentijn te heten en dan elke Valentijnsdag net zo hard genegeerd te worden door de vrouwtjes als op alle andere dagen van het jaar. Dan ga je je frustratie afreageren.
1 0
RaynoFischer
Hij wou seks met die kale, maar Ten Hag heeft hem afgewezen :P
1 0
Redrum
Nee sorry Valentijn, daar begink nie aan. Da houw ik nie van.
0 -1
RusselWestbrook
Dat zou wel het afgelopen jaar verklaren.
2 0
Boer Gijs
Ten Hag tegen Tadic: Dusan, ik wilde eigenlijk van de zomer naar Tukkerland op vakantie.
Tadic: Nee trainer, ik wil dat je in Servië op vakantie gaat.
Ten Hag: Ok, dan doe ik dat
3 0
Freddy Al
De paus van de zelfgekozen droefheid heeft weer eens een uitspraak die nergens na te trekken valt en die objectief gezien op zijn best in de uitverkoopbak van de bijzaken valt.
Het is eigenlijk droef dat deze roddeltante iedere keer maar weer een nieuw dak krijgt waar hij vanaf mag schreeuwen als een klein verongelijkt kind.
Jammer is het dat hij af en toe nog gesteund wordt door mensen die niet goed raad weten met hun teleurstelling als er iets fout gaat,ik persoonlijk hecht geen enkele waarde aan dat geroeptoeter van dit kwalletje.
4 0
EuforischeRealist
En daar is het wekelijkse proefballonnetje van kneusje Driessen weer. Je kan er zo langzamerhand de klok op gelijk zetten.

Win je een half jaar lang bijna alles dan hoor je ze niet maar na 1/1,5 maand wat mindere wedstrijden staan de kneusjes weer vooraan. Van de Gijp is er ook zo een vorige week in de studio naast Advocaat wist hij niet hoe hij moest zeggen dat Ajax erg sterk speelde en nu zit hij naast een ander en speelde Madrid ineens op 60/70 procent.

Wat is het trouwens sowieso voor kolder dat Tadic te laat mag komen? Je ziet dagelijks de foto's op de website dat de spelers gezamenlijk het veld op komen voor een training!
0 0
4xEC1
Ik denk dat deze Driessen zich echt gewoon ook nergens voor schaamt. Want waar hij mee bezig is is puur schaamteloos. Net zoals zo'n papparazzi die schuimbekkend in de bosjes op zijn kans zit te wachten om weer schaamteloze foto's te kunnen maken. Echt zo iemand die het geen reet interesseert ook wat het publiek van zijn acties en woorden vindt. Trieste onruststoker dat het is...
1 0
AFC34
Ja hoor, daarom wisselt hij Tadic ook met enig regelmaat wat weer voor een gezicht als een oorwurm zorgt bij de laatste. Ten Hag doet lekker wat hij zelf wil en moet hij ook vooral blijven doen. Onruststoker.
1 0
kaashaas
Pfffff
1 0
Redrum
Ik kan hier niet eens meer kwaad om worden, dit heeft inmiddels gewoon extreem zielige vormen aangenomen. Valentijn zet zichzelf gigantisch voor schut en hij lijkt er niet mee te kunnen stoppen. Die wordt binnenkort niet eens meer uitgenodigd bij VI denk ik. Ik ben wel benieuwd wat hij aan het eind van het seizoen schrijft als Ajax de schaal heeft gepakt.
4 0
EuforischeRealist
Die wordt wel uitgenodigd hoor. Gijp en die andere lamzak vinden het veels te mooi als er iemand met bommetjes gooit. Woensdag was vd Gijp nog vol lof en zat hij met Dick Advocaat mee te praten dat Ajax gewoon sterk speelde tegen Madrid en nu een paar dagen later speelde Madrid ineens op 60/70%.
2 0
Redrum
Dat is waar ja, ik was even vergeten dat het hele programma gebaseerd is op dit soort onzin. Ik heb het dan ook al jaren niet meer gezien. Ja bij Gijp is het net hoe zijn pet staat. Op slechte dagen brandt hij alles en iedereen af en als hij een goeie dag heeft is hij vol lof.
0 0
geronimo
Dat jochie haat ten Hag, maar waarom?
3 0
Klasseman
Ten Hag heeft gewoon meer in zijn mars dan de vorige trainers van Ajax. Benieuw hoever hij in de CL komt. Kampioenschap is geen discussie meer, jammer voor Driessen maar die schaal gaat dik naar Ajax. Driessen kan het niveau van Ten Hag niet aan
2 -1
Redrum
Ik vermoed dat Valentijn gewend was van eerdere coaches bij Ajax een voorkeursbehandeling te krijgen ten opzichte van andere journalisten en die krijgt hij bij Erik niet.
4 0
JSF
Meest pijnlijke moment voor Valentijntje was de vergelijking door Derksen van de ruimte voor Tadic bij Ajax met die van Van Hanegem bij 010. Kon ie z’n punt niet meer (af)maken...
1 0
Simon1
Waar en wanneer was dat?
0 0
JSF
Uitzending afgelopen maandag. Weet timeframe niet exact
0 0
cantharel
Gewoon even geduld hebben Ajacieden want als ajax verder komt in de beker en uiteindelijk kampioen gaat worden kunnen we gewoon alleen maar lachen om deze uilskuikens. Ook ik word boos als die melkmuil onzin vertelt maar denk dan gewoon wie het laatst lacht lacht het best.Die snor word echt oud en seniel ,dat kun je hem niet kwalijk nemen.
1 0
Gabri411
En straks bij de eerste de beste prijs staat Valentijn weer diverse loftuitingen te schrijven. Verschrikkelijke negatieve vent is het
4 0
RusselWestbrook
Denk je? Ik denk dat ie zichzelf een enorme veer in zijn reet steekt en die prijs op zijn eigen conto schrijft. Hij en alleen hij hield ten Hag scherp, natuurlijk.
1 0
Boer Gijs
Nee hoor, dan valt die weer terug op 'ja met deze investeringen en aankopen kon een prijs ook niet uitblijven.' Of: 'nou, na 5 jaar mocht het ook wel weer een keertje' Het is zo zielig.
1 0
PJK54
Als er twee zijn die het Nederlandse voetbal en in het bijzonder Ajax kapot willen maken dan zijn het Driessen en Derksen wel die heb ik zelden op iets positiefs kunnen betrappen die moeten toch moe van zichzelf worden!! Derksen is inmiddels over de top moet lekker in zijn dorp gaan zitten bij de rest van de oudjes en over vroeger praten, Driessen moeten ze wegsturen bij die krant zegt nooit iets zinnigs.
Ik denk dat er bij ieder club wel wat is en als je een microfoon in de kleedkamer zou neerzetten je zal schrikken van wat er allemaal gezegd wordt.
4 -1
Rentokill
Als Ajax (ooit) de Champions League wint zullen ze nog wel iets vinden:

Derksen: "Alle favorieten hebben er een potje van gemaakt, schandalig dat Ajax het zo viert, alsof ze het helemaal aan hun zelf te danken hebben."

Driessen: "Ten Hag heeft dit natuurlijk alleen maar te danken aan Overmars."

etc. etc. blabla
5 -1
Saanchez
Btw, Tadic is wel de laatste speler van wie ik verwacht dat hij te laat komt voor de training. Is een absolute voorbeeldprof en een echte leider van het team.
5 0
Klasseman
Vergis je niet, als hij zonder geldige reden te laat zou komen, dan zet Ten Hag hem zo buiten de selectie. Ten Hag staat voor discipline hij is daar op het moment de beste trainer voor, ondanks dat velen hem belachelijk maken. Deze man heeft het talent om een van de grootste trainers alle tijden te worden
1 0
blessure
In de goude jaren van AJAX, maakte Johan Cruyff de dienst uit en niemand anders.
Natuurlijk luistert de trainer, naar 1 , zo niet , de beste speler van AJAX.
Het zou wel dom zijn, als hij dat niet zou doen.
0 0
Babayaka
Heeft dit programma nog kijkers dan ?
Je kan beter nog een x de luizenmoeder kijken.
0 -1
Rentokill
Lachwekkend als je opsomming maakt van deze korte samenvatting (voor een keer dan):

1. Team blij na overwinning: "Ze doen alsof ze de CL gewonnen hebben"
2. ETC laat spelers meedenken: "ETC heeft geen macht, doet wat Tadic wil, gebrek aan respect"
3. Goeie pot tegen Real Madrid: "Real speelde op 60%"
4. 5-0 tegen NAC: "Het is maar NAC"

Dan kún je het ook moeilijk goed doen met dit soort doemdenkers. Wat een rotleven heb je dan als je overal een negatieve uitleg aan wilt geven. Stakkers.

Leuk ook:
"Hij gaat Tadic echt niet wisselen...hij heeft veel goals voor hem gemaakt"
Nee natuurlijk ga je hem dan niet wisselen! Mafkees!
6 -1
AJAIXIXIXI
Jezus Valentijn, hoe word jij niet moe van jezelf?
4 0
stefanwillem
Gewoon niet kijken. Scheelt behoorlijk wat irritatie.
3 0
ajaxinho
Roddel of niet,
Valentijn (De Telegraaf)
is altijd de eerste die de opstelling prijsgeeft.

Wie is de mol binnen Ajax?
0 0
Jorehn
Gezien de altijd positieve berichtgeving over van de Beek, zou ik die kant op zoeken.
0 0
BRAMHOUTEN
hij wist ook zeker dat frenkie 100% naar Psg zou gaan
4 0
ETM
Wat een ziekelijk laag niveau heeft dit programma. En ziekelijk omdat het blijkbaar wel goed bekeken wordt.
Is er gewoon niemand die een landelijk programma over voetbal maken kan met goede inhoudelijke discussies en smaakvolle humor, of is daar gewoon geen afdoende behoefte aan? Is het echt zo dat dit het programma is dat Nederland wil?
Maar ik vrees dat alleen al het feit dat ik me erover opwinden kan al onderdeel is van het succes.

Maar Driessen gaat toch gewoon te ver? Een figuur die op een betrekkelijk groot podium nonstop Ajax loopt af te kraken, onder de titel van journalist. En dat laatste vind ik wel relevant, want hij doet zich niet voor als een artiest maar als ingevoerde journalist. Programma makers die het prima vinden.

Wansmaak en vrije pers, maar moet Ajax niet toch eens reageren? Telegraaf boycotten zolang die kerel daar werkt? Heeft Vd Sar geen column in de telegraaf? Moet hij daar niet maar eens mee kappen? Kritische pers is prima, uitstekend zelfs, maar hoe kan het dat zo'n flapdrol onverstoord pure negativiteit kan prediken over Ajax op een dergelijk groot podium?
1 -1
mercurius3
Omdat er een hoop mensen genieten van pure negativiteit en men op dit forum hypocriet is. Constant kritiek als het even slecht gaat, maar als Valentijn het doet moet ie z'n mond houden, want geen Ajacied. Wat Driessen doet is puur vermaak voor de rest van het land. Zie het maar als eieren gooien, wat ze in de middeleeuwen deden. Het is modern volksvermaak. En het feit dat Ajacieden zich er extreem over opwinden maakt het voor het land nog vermakelijker en de schadenfreude nog smakelijker. Hoe meer Ajacieden zich erover opwinden en hoe hoger de opwinding is, hoe meer scheppen Driessen erbovenop doet. Is een dwarsligger die teert op negatieve clickbaits.
2 0
Ajax_026
Nou nee zelfs op voetbalzone zie je meerdere reacties van andere supporters. Die in zien dat dit echt trieste vormen begint aan te nemen.

De man is totaal niet serieus te nemen als het om Ajax gaat en klinkt alsof Ten Hag een affaire met zijn vrouw heeft.
0 0
Klasseman
Hahahahaha Ten Hag een affaire met zijn vrouw, krijg ik toch het beeld voor me van een wippende Ten Hag, als hij net zo wipt als praat heeft het toch iets komisch
0 0
RusselWestbrook
Hij houdt zijn petje op, heb ik gehoord.
0 0
ETM
Ja dat zie je denk ik goed. Blijft de vraag of Ajax zich niet een andere houding moet aannemen tegenover de krant waar hij voor werkt. Al zie ik ook in dat het weinig oplost.

Qua forum hypocriet. Wel ja het mechanisme van zelfverdediging tegenover een aanval 'van buiten af' is wel menselijk. Ook is de positie van een dergelijke opiniemaker anders dan die van een supporter. Maargoed de negativiteit en simpelheid op social media loopt ook de spuigaten uit. Dat kan ik moeilijk ontkennen.
Ik vind het zelf gewoon jammer dat er eigenlijk nauwelijks een goed alternatief is qua voetbalmedia. Een studio voetbal ofzo moet dat voorstellen. Maar ja dat vind ik geen lekkere tegenkandidaat. Misschien dat een minderheid in een dergelijk goed programma geinteresseerd zou zijn maar ik vraag het me toch af.
Ik heb het al eens eerder opgemerkt, alleen al zo'n tv Rijnmond die zich tot Rotterdamse clubs beperkt is inhoudelijk van een veel hoger niveau. Daar kan ik oprecht gewoon naar kijken terwijl die clubs me aan mn reet zullen roesten.
0 0
SPLNDD
Studio Voetbal zet ik altijd op als ik écht niet kan slapen. Werkt prima
0 0
mgtow
Dus dan heb je een schijthekel aan Ajax maar ga je wel voor de telegraaf werken?
2 0
mercurius3
Valentijn heeft zich ontwikkeld tot de scherpste roddeljournalist van Nederland. Het is Engels tabloidniveau maar dan nog erger. In het begin mocht ik hem ook niet, maar hij zorgt in elk geval voor vermaak.
3 0
Patrick78
Ajax is de nachtmerrie van Driessen. Wat een clown deze man.
7 0
Cello
Eigenlijk kan je je niet eens meer verbazen over Driessen, we weten het inmiddels wel hoe hij tov Ajax staat en in het byzonder tov enkele personen binnen Ajax.

Waar ik me wel een beetje over verbaas is, dat hij nog geen enkele keer 'de verkeerde ajacied' is tegen gekomen, die hem een pomper op zijn uitgestreken smoel heeft gegeven. Niet dat ik dat propageer, maar zijn eeuwige en niet aflatende kritiek (vaak onterecht òf te zeer op de persoon gespeeld) kan het heel goed uitlokken. Daarom ben ik verbaasd dat het nog niet is gebeurd.
4 0
020bornraised
Ze mogen niet blij zijn dat ze een wedstrijd hebben gewonnen na een paar moeizame weken en wedstrijden? Wat een gezeik
6 0
Cello
De immer goed ingevoerde Valentijn (NOT) wist niet eens dat er teams zijn geweest die Real in CL in eigen huis hebben verslagen. Op 12 december 2018 versloeg CSKA in Bernabeu Real Madrid met 0-3. Dus onmogelijk is het niet. En het is dus wel voorgekomen, zelfs dit CL seizoen nog.
6 0
AjaxRobEnschede
Valentijn Driessen Achterbakse lul. Ik denk van mezelf dat ik best wel redelijk objectief ben. Probeer los van mijn clubliefde zo goed mogelijk over dingen na te denken. Ook kritisch te zijn over Ajax, waardering te hebben voor Psv, Feyenoord en andere clubs ( Heracles !!). Lukt me aardig al zeg ik het zelf Maar VD , VD jezus wat een achterbakse lul. Hij komt er mee weg. Krijgt aandacht en een podium bij Johan Derksen en Gijp. Die kritiekloos zijn tegen VD want niemand wil als journalist in dat programma En ja ondanks dat moet ik af en toe lachten om Gijp en de snor. Maar ze hebben geen echte ballen. Want dan zouden ze VD afbranden, zelfs niet uitnodgen WAT EEN LUL. VD weg ermee Zon hekel aan die gast
5 0
behangdelul
Mooi was ook toen het over AZ ging dat AZ zo fantastisch was en dat het zoooo goed was dat ze geen zaken meer deden met Ajax. Zout op vent.
Ik snap niet dat Ajax dit ook allemaal vreet. Zout op met zo'n mediapartner. En Valentijn; ga lekker voor PSV tv ofzo werken....of anders Trouw met je zure gezeik. Als ik een telegraaf abo zou hebben zou ik hem per direct opzeggen.
8 0
Luck76
Oh ja, datzelfde AZ wat er aan het begin vd competitie niks van kon, omdat Weghorst en Jahanbakhsh weg waren. Er was niks meer van het elftal over. Hahaha
Iedereen waait met dezelfde winden mee.....
0 0
Dexy
Wie is de mol bij Ajax die naar stokertje Valentijn Driessen lekt?
7 0
Jorehn
Gezien het immer positieve geluid over van de Beek, zou die best in aanmerking kunnen komen.
1 0
Labrador
De duim van Valentijn
10 0
Bocarra
Ik kan mij niet voorstellen dat er nog Ajax supporters zijn die naar dit programma kijken of de Televaag lezen. Als staat in het teken om onrust te zaaien en klickbites te scoren en krantjes te verkopen. Al geloof ik dat dat laatste de Televaag steeds slechter afgaat. Ook AS doet hier aan mee door deze onzin te plaatsen.
9 0
SPLNDD
Als Boskamp of Kraay er zitten is het bij vlagen best een vermakelijk programma.

Alleen die pedante lul van een Valentijn Driessen is echt onuitstaanbaar
2 0
SPLNDD
Je vraagt je echt af hoe lui met zo weinig verstand van voetbal zo’n podium kunnen krijgen op nationale tv.

Derksen ook weer: “De Jong moet vaker in de 16 van de tegenstander komen, net zoals die Marcus Edwards van Excelsior”.

Nee lul, die speelt op een volledig andere positie en heeft dus compleet andere taken.
12 0
mvdk
Zolang we op zijn gelul blijven klikken/of kijken kan hij gewoon doorgaan... Het is heel simpel: Gewoon niet meer kijken/klikken. Dan komt er straks geen geld meer binnen en is hij snel klaar.
1 0
korem
En daar is hij weer meneertje ik wil aandacht ! Man man man
6 0
DeBaarsjes
heb je hem weer
8 0
Robeerke
Wat een akelige man die Driessen
9 -1
Jariiii
Die Driessen is totaal aan het doorslaan, het is nu echt een obsessie.

Tip aan AS: hou op die man een podium te geven.
Graag gedaan.
27 -1
Bocarra
Eens, maar ook AS heeft een belang om wel de shit van Driessen en de Televaag te plaatsen. Het levert veel clickbites en dus geld op.
1 0
DrD3k
getuige de vele reacties hier
0 0
AJAXAFC1
Indd geef deze man geen aandacht meer echt een van de grootste ratten in de hele voetbalmedia moet gewoon lekker bij sbs shownieuws gaan werken met zijn kut nieuws hele tijd normaal boeit het mij vrij weinig maar deze gozer zie je echt elke dag met shit komen
7 -1
3*stars*3
Wat zat Driessen zich te ergeren toen het lange tijd goed ging met Ajax.
Na PSV uit begon het als een trein te draaien en hij kon alleen maar schuimbekkend toekijken.
Nu speelde Real ook nog op 60/70%?
Haha Guardiola, Wenger, v Hanegem en de buitenlandse media waren allemaal onder de indruk van Ajax maar Driessen de Ajax hater weet het beter...
20 -1
Welja
AS vergeet het beste te vermelden. Namelijk dat na het geneuzel van Driessen over Tadic, van der Gijp aangaf dat Happel vroeger zijn beste spelers als Van Hanegem gewoon hun gang liet gaan waardoor zij beter gingen spelen. Waardoor het elftal beter ging spelen. Iets wat Derksen beaamde. En in ene kwam Ten Hag per ongeluk over als een vele betere coach als van Bommel en dat Ten Hag eigenlijk heel slim bezig is.

Dus moest er gedraaid worden van de bovenste plank:"Dat heeft hij wel op tijd ingezien, dat deze spelers hem beter maken en hij hen ten vriend moet houden....".

En de cijfers. 4 keer verloren dit jaar. Real Madrid, Feyenoord uit en PSV uit. Eigenlijk toch potjes die je gewoon moet winnen. En ja Heracles. plus de 2 gelijk spelen zijn tot toe drie potjes die je van tevoren niet incalculeert. Kan me niet meer herinneren wanneer dat nog eens is voorgekomen.
11 -1
fanforeffer
Vies mannetje die Driessen,vies muize kopje ,achterbaks karakter. trekpop van Derksen.
7 -1
Klasseman
Die Driessen is echt een stuk onbenul en snapt er helemaal niets van. Er gebeurt niets als Ten Hag het er niet mee eens is. Hij is bezig met een stuk opbouw en zorgt voor zeer aantrekkelijk voetbal, waar we allemaal van genieten. De titel lijkt mij geen vraag meer alleen met welke voorsprong Ajax die gaat halen. Tadic kan dan wel goed zijn, maar Ten Hag bepaalt, die is standvastig en helder. Hoop dat hij nog lang bij Ajax blijft dan herleven oude tijden weer en die Driessen mikken we maar in de sloot, kijken of hij zijn hoofd boven water kan houden,
6 -1
Sjaakvaak
Waarom trekt niemand in medialand zijn bek open tegen deze domme clown? "Het lek is nog niet boven want je verliest van Real Madrid" zegt hij letterlijk. Wat een achterlijke redenering. Alsof Ajax zomaar even Real had moeten verslaan. Zoveel heeft Ten Hag ook niet aangepast voor Tadic. En er zou ook geen reden zijn om hem niet te laten starten. Scheid toch uit Valentijn.

Derksen ook weer zo dom. Als ze de overwinning niet hadden gevierd dan was Derksen weer boos dat de spelers te vlug naar de kleedkamer gingen en te weinig interactie tonen met het publiek.
5 -1
GerardAjax26
Omdat Ajax van Real Madrid heeft verloren is het lek natuurlijk nog lang niet boven.. wat een onzin zeg. En dan ook nog even zeggen dat Real op 60% voetbalde. Net alsof er ook maar 1 club bij de laatste 16 denkt dat ze op 60% kunnen spelen.

En dat verhaal over Tadic is ook gewoon gelul. Volgens Driessen gaat hij Tadic er echt niet uithalen.. een paar dagen geleden werd hier nog een overzicht gepubliceerd hoe vaak spelers onder Ten Hag gewisseld werden en Tadic werd dit seizoen 6x gewisseld, slechts 1x minder dan een Frenkie de Jong en 3x minder dan een Schone.
4 0
Toon meer reacties