'Ramos’ optreden één van de beste die ik zag'

BVeenstra, 15-02-2019 om 14:15, 8332 views, Sky Sports |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Voormalig AC Milan-verdediger Alessandro Costacurta is erg lovend over het optreden van Sergio Ramos tijdens het Champions League-duel met Ajax. De Spaanse verdediger speelde een sterke wedstrijd en voorkwam mogelijk meerdere tegendoelpunten.

'Het optreden van Ramos tegen Ajax was een van de beste optredens in verdedigend opzicht die ik ooit heb gezien', zei Costacurta als analist van Sky Sports. In onderstaande video is een compilatie te zien van de vele verdedigende acties van Ramos.

Uit die beelden kan haast geconcludeerd worden dat Ramos onmisbaar lijkt voor Real Madrid. De return zal aan hem voorbij gaan, omdat hij dan geschorst is. De kans is groot dat Real Madrid in de return tegen Ajax zal spelen met Nacho en Raphael Varane in het centrum.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Henkb
In ik meen 1970 speelde Ajax eerst thuis tegen het toen groots spelend Benfica. Verloor met 1-3. Toen naar Portugal. Daar wonnen ze met 3-1, wat een beslissingswedstrijd opleverde die ook werd gewonnen. Ik zie dit Ajax tot hetzelfde in staat tegen Real Madrid zonder Ramos. Ik was toen al een grote fan van Ajax, bijna 50 jaar geleden! En nog steeds!
2 -1
Jojo49
1969
0 0
ajaxdordtt
met afstand de beste verdediger die ik heb gezien.
0 0
NouriVandeBeek
Ik vond het bizar om te zien. Hij verdedigde gewoon ook de ruimte van Nacho. Die stond er voor spek en bonen bij.
1 0
Beer
Ik zal het maar verklappen.
Het wordt zonder Ramos 2-3.
Door naar de volgende ronde.
0 0
ajaxinho
Daar zitten nog een paar 100% kansen tussen.
0 -1
Koningtoto
Ramos haalde alles er uit. Dat hij die kaart pakt, wel of niet bewust, gaat Real opbreken als Ajax zijn kloten durft te tonen in Madrid. Zeker zonder Ramos maken we nog steeds een goede kans. We zijn gewoon beter qua voetbal dan Madrid op dit moment, alleen is Madrid dodelijk in de omschakeling, maar daar kun je met wat meer doordekken een oplossing voor vinden.
0 -1
JanTa
Ramos speelde een berenpartij en dat scheelt een slok op een borrel als hij in Madrid niet meespeelt. Ik zou niet weten waarom Ajax kansloos zou zijn omdat ze zich nooit aan de tegenstander zullen aanpassen door altijd hun eigen spel te blijven spelen.
0 -1
Pierre Heno
Ajax is daar zeker niet kansloos. Maar Onana moet ook top zijn. Ze moeten het slim spelen en weten wanneer en wanneer niet aan te zetten/ Neres moet altijd ook voor de strafschop gaan met snelle rushes de 16 in. Er moet gewoon slimmer gespeeld worden en dan heeft Ajax daar alle kans op ook een 1-2 te pakken en dan in de verlenging toe te slaan. Die Ramos vervang je niet zomaar even. En ze zullen weinig tijd hebben om zonder hem te kunnen oefenen want er staat vóór Real - Ajax nog wel even 2x Barcelona op de rol.
0 0
Aspers73
Veruit de allerbeste op het veld. Wat een koning.
0 -2
Bjorn
Ik vond hem geweldig spelen. Als je ziet wat die man weg haalt, knap hoor.
1 -1
Schip
Deed bijna alles in zijn eentje, was inderdaad indrukwekkend.

Real ging tegen CSKA ook met 0-3 onderuit in eigen huis zonder Ramos. Weliswaar was Varane daar ook niet bij, maar it's a start...
1 -1
Radie125
Mooi dat Ramos geschorst is (ook al koos hij er zelf voor....). Gaat de deksel op zijn neus krijgen 1-2 verlengen beide teams scoren nog een keer dus Ajax door op doelsaldo. UEFA janken en balen dat ze de doelpunten regel nog niet hebben aangepast.
0 0
Toeschouwer
Ajax heb niet verloren van Madrid maar van Ramos.
1 -1
AjaxGLM
Speelde echt geweldig en nog creëerde ajax flink wat kansen, zeer knap. Door zijn ontbreken heb ik toch echt vettrouwen in de return, zeker als varane weer afhaakt bijvoorbeeld
1 -1
3*stars*3
Indirect ook een compliment voor Ajax want Real speelde niet tegen een kleintje.;-)

Ik erger mij al jaren aan Ramos want het is een engnek maar gaat ook als een legende de boeken in, geweldige pot van hem idd en hij hield Real echt op de been.
Heeft behalve olympische spelen, alles gewonnen met zijn land en club.
En dat voor een speler die als rechtsback naar Real ging.

Trouwens ook 1 van de beste penaltynemers.
Schiet ze erin als een koelbloedige spits.
1 -1
Stamstadam
Ze kunnen het alleen tegen Ajax
0 -2
Kuningast
En toch kreeg Ajax 3 a 4 100% kansen ondanks dat geweldige optreden van hem. Waarom wordt die stumpert zo opgehemeld..
0 -3
Barra
Was soms echt een one man army daar achterin. Hij is ook heel wendbaar en lichtvoetig voor een cv
3 0
JohnnyD
Tja, heel erg wild word ik nou ook weer niet van deze compilatie. Hij staat natuurlijk met een bepaalde reden op dat veld en dan heb je wel eens kans dat er een bal op je af komt.
1 -3
Ron403
Viel mij ook op, hij anticipeerde zo goed achterin. Hij zat er echt vaak tussen, had veel kansen kunnen opleveren.
2 -1
Redrum
Toch frappant dat diezelfde Ramos dacht dat ze hem in de return niet nodig hebben. Hopelijk gaat dit hem en Real Madrid duur komen te staan.
1 0
AjaxRnd
Gaat het ook. Zolang de spelers en wij als supporters deze instelling blijven hebben en positief blijven, komt het goed.
0 0