Spaanse journalist: 'Verliefd op De Jong en De Ligt'

JesseTH, 12-02-2019 om 21:10, 6195 views, Voetbal International |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

Journalisten Santiago Siguero (Marca) en Roger Torelló (Mundo Deportivo) zijn onder de indruk van met name Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt. De eerstgenoemde Spaanse verslaggever bezocht de meest recente editie van Nederland - Frankrijk, zag het tweetal toen voor het eerst live aan het werk en denkt aan een Spaanse transfer.

'Ik heb twee maanden geleden de interland tussen Nederland en Frankrijk bezocht. Tijdens die wedstrijd ben ik verliefd geworden op Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt' vertelt Torelló in gesprek met Voetbal International. 'Ik was verrast, want ze hebben niet alleen veel kwaliteiten maar ook persoonlijkheid. Ik denk dat De Ligt ook een goede speler voor FC Barcelona kan zijn als ze hem kunnen halen.'

Siguero op zijn beurt, bekijkt een mogelijke stap voor de verdediger naar de Koninklijke. 'Real Madrid moet op zoek naar een centrale verdediger, want Sergio Ramos is al 32 jaar oud en begint veteraan te worden. De Ligt zou een optie kunnen zijn voor de toekomst, maar het hangt er ook vanaf wat hij laat zien tegen Real Madrid. Het is belangrijk te presteren op hoog niveau.'

Niet alleen bekijkt de journalist van Marca de talenten van Ajax, ook kijkt hij vooruit op de ontmoeting van woensdag. 'Real Madrid is favoriet, maar ik verwacht dat Ajax in eigen stadion kan strijden. Ajax wordt in Spanje gezien als de grootste club van Nederland en een van de grootste van Europa. Ajax wordt gerespecteerd, want er hebben ook veel Nederlanders gespeeld voor FC Barcelona en Real Madrid. Ik voorspel een doelpuntrijk gelijkspel.'

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Labrador
Ik ook. Hopelijk krijg ik voor valentijsdag een mooi cadeau van ze. Dat ze hun vorm weer vinden. Meer vraag ik niet
2 0
Aspers73
Valentijnsdag is morgen pas.
0 0
OntlastendeMiddenvelder
Hij zei dan ook vóór Valentijnsdag.
1 0
Dit is mijn club
Heracles uit gemist.....
0 0
Bky
Inderdaad, wijs iedereen hierop!

Steeds.
Maar.
Weer.

Want stel je voor dat we dat vergeten.

Moet je niet willen.
4 -1
Koningtoto
Morgen zie je een ander Ajax man. Kap eens met dat blijven hangen in het verleden. Je moet vooruit kijken in je leven, ook met voetbal, doelen stellen en die halen.
1 -1
Dit is mijn club
Blijven hangen in het verleden? Is net 3 dagen geleden en dat potje vond ik heel wat belangrijker dan die van morgen. Kampioen kunnen/konden we worden, maar de CL is over 2 wedstrijden voorbij.
2 -1
Koningtoto
Met een doelpuntrijk gelijkspel ga ik dronken van geluk naar huis denk ik. Ajax is vermaak, Madrid een killer. Daar stiekem met 1-2 winnen, door een tactische meesterzet van Erik. Dromen mag.
3 0
Vincenzo3
Tactische "meesterzet" = gewoon Neres basis
0 0
ajaxrulesz
Precies dromen mag en ik hoop zelfs dat je droom werkelijk wordt. En dan Erik zijn wissel goud blijkt te zijn, hopen we allemaal. Dronken is zowiezo niet alte moielijk bij een europese wedstrijd van ajax , dat begint al 2 uur van te voren met moed indrinken. Maar madrid met DIe arabier voorop is natuurlijk doodelijk.
0 0
Koningtoto
Ik moet rijden morgen, sta om 5 uur op, stop om 5 uur met werken, afscheid nemen van een lamlul die ik niet moet, dan douchen, 1 borrel nemen, maatje ophalen, acht uur bij de Johan Cruijff Arena, biertje pakken, rust, biertje pakken, na de wedstrijd misschien bier pakken vanwege blijdschap, maatje thuis brengen, 1 uur thuis, eigenlijk om 5 uur weer op, maar ik ga twee uurtjes spijbelen. Ajax voor alles. Ik heb gek genoeg een goed gevoel over morgen. Had ik ook over utrecht-psv, dus ik vertrouw op mn gevoel. Morgen denk ik 2-1. Uit 2-2. Nu weer terug naar de orde van de dag.
2 0
ajaxrulesz
je hebt btw ook zeker genoeg pils op tijdens de wedstijd om je ellende te vergeten als ik je verhaaltje zo hoor.!. veel plezier morgen en hopen dat ze winnen.
0 0
insectenverdelg
Alllen dan nog rijden is niet zon goed idee....
1 0
Koningtoto
Elk uur een drankje mag. En daar drink ik ook naar.
0 -2
Cruijff4ever
Je stelt de regel veel te simplistisch, maar mensen die moeite hebben de drank te laten staan, vertalen regels vaker in hun eigen voordeel. Feit blijft, rijden met alcohol in je donder is onverantwoord.
0 0
ajaxrulesz
inderdaad, daar moet je echt vor uitkijken.
1 0
ajaxrulesz
Hoop echt met e mee. En je drukke leven niet teveel frictie veroorzaakt in je liefde voor de voetbalclub ajax. Deze club heeft natuurlijk eem machtig verhal en historie. Hoop dat ik ook met geluk wegga.
0 0
Koningtoto
Ik werk dik 200 uur in de maand, dus ik haat wedstrijden door de weeks. Maar Europees laat ik nooit lopen. Beker wel tot nu toe. Ik kennie meer, ik kenniemeer ik kenniemeer. https://www.youtube.com/watch?v=RCkHtPBlRtg
0 0
ajaxrulesz
europees zijn de mooiste wedstrijden, onvergelijkbaar met de eredivisie. Als je hierbij kunt zijn moet je dat altijd doen. De Sfeer is dan 100% beter. Maar nogmaals als je zelf nar huis moet zien te komen met je auto of motor is het eigen verantwoording omdat veilig te laten verlopen. Onder invloed naar huis rijden is natuurlijk not done.
1 0
Koningtoto
Ik kien het precies uit ouwe. Mag gewoon rijden met wat ik drink. Zeker met mijn lichaam.
1 -2
insectenverdelg
beker kan je nog nss naar een finale in de Kuip. maar das niet doordeweeks.
0 0