'Het is geen gezicht, zo'n Boertje van Buuten'

ArthurV, 11-02-2019 om 23:30, 6650 views, Veronica Inside |

Koop nu jouw wedstrijdsjaal voor de halve finale van de Champions League tegen Tottenham!

Johan Derksen heeft bij Veronica Inside een aantal Ajacieden volledig met de grond gelijk gemaakt. Met name Dusan Tadic, Hakim Ziyech, Daley Blind en in het bijzonder Erik ten Hag moesten het hierbij ontgelden.

'Zo langzamerhand moeten ze zich bij Ajax wel zorgen gaan maken', spreekt Derksen klare taal. 'Ik was in het land en dan kom je heel veel mensen tegen. Ik proefde bij een heel groot gedeelte van Nederland een soort leedvermaak. Want ze vinden Ajax een arrogante club.'

Volgens Derksen heeft dit vooral te maken met de uitstraling van de Amsterdammers. 'Het is bekend dat Ajax de beste salarissen betaalt en ze hebben een beetje die arrogante uitstraling. Maar als je nou de twee vedetten, Tadic en Ziyech, neemt, die zie je met een verongelijkt en chagrijnig hoofd in beeld. Die zie je nooit vrolijk en lachend, ook niet in interviews.'

'Dan heb je Daley Blind, dat is de derde overbetaalde superprof', gaat Derksen verder met uitdelen. 'Dat is ook een beetje een dooie en hij heeft ook geen charisma.' De Snor vindt het goed dat Ajax het salarisplafond afgelopen zomer doorbroken had. 'Maar dan hadden ze wel gasten moeten hebben die middelmatige clubjes als Heracles Almelo met de rug tegen de muur zetten. Dus dan is er toch wat loos met die spelers, en met die trainer natuurlijk.'

Ten Hag

'Die man vind ik een soort zelfbenoemde topcoach', begint Derksen over Ten Hag. 'Die heeft een paar wedstrijdjes bij FC Utrecht ooit gewonnen, waardoor hij een leuk aantal punten had. En hij werd meteen uitstekend neergezet door de media, want we willen allemaal de nieuwe topcoach ontdekken. En dat was dan plotseling Ten Hag. Daar is het management van Ajax in meegegaan, ik vind hem niet bij Ajax passen.'

Wie Derksen wel bij Ajax vond passen, was oud-trainer Peter Bosz. 'Dat was een man die zich goed verbaal kon uiten. Deze man, met alle respect, ik vind het geen gezicht. Zo'n Boertje van Buuten met een verkeerd accent in de Johan Cruijff Arena. Dat past wel bij FC Twente of Heracles.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
PetrusKeizer
Derksen is n kleinzielig kleinburgertje, die n bloedhekel heeft aan pa Blind en dat uitleeft op zoon Daley. Hij zou vaker voor lul gezet moeten worden, zoals van Basten dat ooit mooi gedaan heeft,
0 0
Freddy Al
Aldus het orakel uit...... het oosten des lands!
Hoe durft hij nu de geboortegrond van Ten Hag en zijn spraakje ook maar aan te roeren, dat heeft helemaal niets te maken met zijn capaciteiten.
Welke trainer Ajax ook heeft of zal hebben daar zal Zijne Zure Zijkerigheid wel weer een vitriool sausje overheen gieten .

Dat slap gelul is op zijn best gezegd weleens amusant maar mist alle inhoud,ook dat gekwijlebal met Nijhuis komt me de strot wel uit ondertussen.
In dat pats-boem showtje valt vreemd genoeg alleen iets op te tekenen uit de monden van Boskamp en zelfs Kraaij waar je van zou kunnen denken dat het met voetbal te maken heeft.
0 0
godenzonenssuper
Dat Ten Hag vrij vreemd overkomt dat klopt.
Maar ik had liever dat Derksen het zou hebben over het achterhaalde systeem van Ten Hag.
Stuk relevanter.
2 -1
RusselWestbrook
Komisch dit

Toen Bosz nog trainer was vonden ze hem toch vooral een arrogante klootzak, een professor die niet zo interessant moest doen.

En werkelijk waar, als het enige wat je kan bedenken over Ten Hag is dat ie een gek accent heeft, dan moet je gewoon je mond houden. Compleet irrelevant.
7 -1
EuforischeRealist
Als de resultaten er niet zijn vind je een heleboel stokken om mee te slaan en dan heeft de coach het al gauw gedaan.
2 -1
Ajax-4-ever
Altijd weer dat gezeik van die bromsnor over 'de zichzelf benoemde topcoach'.. Dat hebben we nou al vaak genoeg gehoord en het is nog steeds onzin. Maar als je het maar vaak genoeg roept..
0 0
blava
Ten Hag moet worden afgerekend op zijn beleid. Dat is zwaar onvoldoende na de winterstop.
3 -1
ETM
Wat een bijzaken-festijn weer. En makkelijk roepen op dit moment. Ik hoef Ziyech en Tadic helemaal niet te zien lachen. En Tadic heeft zn salaris niet bepaald. Ziyech en Tadic zijn vedetten vanwege hun voetbalkwaliteiten.(de kwaliteiten waarmee ze Ajax de CL in en door loodsten) En omdat ze zo worden genoemd. Voor mijn part zijn ze zo arrogant als Derksen zelf..
Ze worden nooit gewisseld omdat de trainer (s) dat zo bepalen. Op basis van hetgeen bekend is hebben ze niet meer of minder schuld aan het enorme verval dan andere spelers. Het zijn beiden geen 'leiders' Dat ze dat moeten zijn dat maakt de media er zelf van. Ziyech is zelfs bij uitstek een speler die een leider nodig heeft: de trainer. Tadic schijnt wel een soor voorbeeld te zijn, maar ik heb hem nog nooit een leider op het veld zien zijn. Was hij bij SH ook niet.
Tadic en vooral Ziyech hebben aan werklust geen gebrek. Tadic kan echter voor geen meter verdedigen. Ziyech speelt als het niet loopt zooo geforceerd omdat hij denkt het verschil te moeten maken dat hij zelfs een zwakke schakel wordt. Dat is niet nieuw. Dat moet gemanaged worden!

Wat wil men dat Tadic allemaal doet daar vanuit die linker hoek? Eerder dit seizoen was er een prima opbouw en een prima dynamiek voorin. Dan zie je de klasse van Ziyech en Tadic. En die zie je nogsteeds wel. Maar ze kunnen niet alleen het verschil maken en we praten over spelers met klasse, maar geen spelers van wereldklasse. Dat zijn het beiden gewoon niet. Dat de media al jaren doen alsof Ziyech dat wel is dat is hun eigen gelul. Niet dat van Ziyech.
Maar het team loopt voor geen meter meer. Collectief falen heet dat terecht. En wie moet het collectief in goede banen leiden? De trainer!

Maar zelfs over Ten Hag is het volstrekt onzuiver wat hij zegt. Wat Ten Hag van zichzelf denkt is bijzaak nummer 100. Hoe hij praat nummer 101. Dat hij een paar wedstrijden met Utrecht won is onzin, hij brak daar records. Hij had daarbij ervaring met jeugd van het hoogste niveau bij Bayern. Ten Hag faalt nu, en dan hebben ze idd de verkeerde aangesteld. Maar ik vind het bijzaken-festijn doodvermoeiend. Zij men dit ook allemaal toen Ajax de volgende ronde van de CL haalde?
Praat eens over voetbal! Je hebt een top team (alleen niet zo breed) dat heel goed voetballen kan. Dit team is in elkaar gedonderd als team en presteerd dramatisch. Je hebt een trainer die de controle kwijt is. Wat moet Ten Hag nu doen? Wat moet Ajax nu doen? Kunnen die wijsneuzen nog wat zinnigs zeggen of blijft het bij een bijzaken festijn?
3 -1
blueberry
Vind het altijd jammer dat het uiterlijk er vaak bij gehaald wordt, heeft niets te maken met de kwaliteiten van een trainer. Ernst Happel zag er ook uit als een boer, en iedereen kikte erop dat hij alleen maar zei kein geloel fussballen. Dat vond iedereen zo mooi hoe hij dat zei. En Peter Bos hebben ze ook af zitten zeiken na de finale dat hij geen plan B had.
3 0
TontoKarnaggel
Yessss!!! Daar is hij weer, de arrogantiekaart.
Nu nog even zeggen dat het bij psv zo gemoedelijk is en het feyenoordlegioen zo ongelofelijk trouw en we hebben weer eeeeen..... BINGO!!!!!
4 0
trainerdv
Hahaha
0 0
Wesl
Hoe de Ajax-spelers zich uitspreken in Interviews.. dat vinden we leuk als het goed gaat, bravour, grote mond, provoceren. Maar als je verliest, en je door pure gemakzucht laat afstroeven door Heerenveen, Feyenoord en Heracles. Dan is het niks meer dan walgelijke arrogantie.
0 0
TontoKarnaggel
Gezien hoe feyenoord van exelsior verloor? En hoe vaak is dat als arrogant bestempeld?
1 0
Ajax114
Nou sorry hoor Henny Henrichs, Henri vd Aat , Rutger Arisz , erger kom je ze niet tegen in de maatschappij. Dit soort mensen ziet men blijkbaar graag het beleid bepalen van de club en die zorgen ook natuurlijk voor de arrogante vreselijke uitstraling naar buiten toe.
2 -2
TontoKarnaggel
Hou is op joh, wie van die arrogantieroepers kent henrichs en zo'n arisz nou?
Gewoon lekker met de meute meegillen, meer is het niet
3 -1
Frank1978
Hypocriet meten met twee maten is het. Bij Psv zingt men in het clublied "eens per jaar wordt Psv kampioen" en komen spelers op met "you're simply the best." Bovendien roepen ze zichzelf na ieder kampioenschap uit als voetbalhoofdstad van Nederland en zij vinden zichzelf het beste, ondanks dat AJAX meer prijzen gewonnen heeft. Hoe is dit dan niet arrogant? Verder is Derksen ook een opportunist, na Bayern tegen AJAX was hij helemaal lyrisch over AJAX en EtH en nu is het allemaal niks meer...
3 0
fanforeffer
Derksen ,Driessen,vd Gijp,de Telegraaf hebben doorlopend aan de stoelpoten van Ten Hag en Ajax zitten zagen .Ze hebben doorlopend zitten stoken en Ajax en Ten Hag geen moment gesteund. Nu verliest Ajax 2x en nu schreeuwen ze het hardst . Ze kraaien victory. Opzet gelukt. missie geslaagd.Ze kunnen tevreden zijn. Volgende slachtoffer.
1 -3
Wesl
Onzin toch. Steunen? Moeten analysten of journalisten steun betuigen?
1 -1
ajaxdordtt
missie geslaagd of goed gezien?
2 -2
fanforeffer
De Media ´,daar hoort Derksen ook bij. En vond Derksen Bosz niet een schoolmeester,met dat pedante toontje .
3 0
AFCAsphere
Precies, maar de fanboys vergeten dat natuurlijk.
0 0
Redrum
Ben het niet vaak met Johan eens, maar hier kan ik weinig tegen inbrengen helaas. De vedettes laten het al weken afweten en Ten Hag is nog steeds zichzelf.
6 -2
atalantanio
Makkelijk om dit nu te roepen, beetje laf zelfs.
3 0
Ajax27
Z'n hele relaas... en dan eindigen met Bosz. Alstublieft zeg. Bosz, de man die koos voor het snelle geld en keihard op z'n bek ging. De man die prijzen met Ajax had kunnen pakken met mooi spel, maar wederom vroeg bij een club wegging en wederom geen prijzen pakte.

Leuk voetbal, maar ook koppig als ie is vasthouden aan bepaalde spelers en 1 speelstijl. Veltmannetje, daar had Tete nu ook gewoon al jaren de sterkhouder kunnen zijn op rechts. Riedewald bij het grof vuil zetten, god weet hoe zijn talent had kunnen groeien als ie bij Ajax gewoon het vertrouwen had gekregen wat ie verdiende. Altijd maar vasthouden aan z'n eigen lievelingetje Traore, die alleen uitblonk in Europese wedstrijden.

Bosz heeft een hoop moois gebracht, maar we moeten het niet overdrijven. Wat iedereen ook zegt over de 5,5 jaar de Boer. 2 volle jaren ervan waren niet om aan te zien. Maar hij pakte wel prijzen. En deed dit met een veeeeeeeeel mindere selectie dan Bosz en Ten Hag. Hij wist de jonge gasten wel te motiveren en scherp te houden. Doodzonde na de 2 miserabele jaren dat het laatste jaar onder de Boer, waar nieuwe talenten doorbraken en er weer leuk voetbal op de mat lag, dat hij op de laatste speeldag het kampioenschap verspeelde. Anders waren het gewoon 5 kampioenschappen in 5,5 seizoen... gewoon top. Betonvoetbal... napepegaaien noem ik het. De eerste 2,5 jaar toen hij nog goeie spelers onder z'n hoede had bracht ie ook gewoon mooi verzorgd spel met veel goals op de mat.

Ik weet bijna 100% zeker dat hij met een selectie als deze fluitend kampioen was geworden, we nu ferm bovenaan stonden en iedereen al wekenlang zat te janken dat de verschillen tussen Ajax en de rest nu zo groot zijn, op zowel financieel als sportief gebied, dat we de komende 10 jaar Ajax als alleenheerser op het toneel in de Eredivisie zouden zien. ....als je het nog niet in de gaten had, ja ik ben fan van de Boer haha ;-)
2 -8
PJK54
Hij heeft 100% gelijk zeker wat spelers als Tadic, Ziyech en Blind betreft die deden niet aan voetballen maar verstoppertje spelen. Ja ook ik weet dat ze voor de winterstop heel positief waren maar toen liep het als een trein bij Ajax maar na de verkoop van Frenkie zijn alle spelers alleen nog voor hun eigen ikkie aan het ballen in de hoop ook zo'n "knaller" te maken.
Misschien dat, als ze morgen een wereldpartij spelen, het tij weer gekeerd wordt maar dat zal ook afhangen van de technische staf die moet zorgen dat de neuzen weer één kant opstaan, dan zal ook Ten Hag aantonen de coach voor Ajax te zijn, bij een afgang kan hij waarschijnlijk zijn bureau wel leeg gaan maken.
0 0
Truth
Op zich zegt hij niets raars. Wat het raar maakt is dat hij voor de winterstop iedereen ophemelde die hij nu met de grond gelijk maakt. Ik kan die man en zijn programma niet serieus nemen
2 -1
PJK54
Voor de winterstop ging het toch prima toen waren ook de supporters blij en vrolijk nu lees ik over witte zakdoekjes dus......
0 0
marrene
Maar het gaat over dezelfde mensen. Als hijzelf ballen had, had hij dat juist allemaal moeten zeggen toen het goed ging. Dit is veel te gemakkelijk. Los van de vraag of het allemaal juist is.
0 0
PJK54
Dus als het goed gaat moet je zeggen dat sommige spelers het niet goed doen? beetje onzin toch? Ajax speelde voor de winterstop zelfverzekerd en met een uitstraling die je van Ajax mag verwachten nu komen ze als een stelletje zielenpootjes het veld op en weet je al dat wordt billenknijpen. Ik hoef denk ik niet uit te leggen wie daar verantwoordelijk voor is toch?
0 0
DS
Ik denk dat op Bergkamp en vd Sar na, iedereen Bosz heel goed bij Ajax vond passen.
3 0
Juichtoon
Raar om dat te belichten. Ajax heeft by far de meeste fans in het land.
Maar ja VI blijft dan ook een programma voor en door kklkkn.
0 -2
thehunt
Ajax zit momenteel in de hoek waar de klappen vallen,elke ajaxhater ziet nu kans om met stront te schieten.
5 0
Leviathan
Als je de restetende wedstrijden allemaal wint ben je gewoon kampioen psv gaat ook niet best, maar komen telkens nog net goed weg.
2 -3
Ajacied33
Moeten we eerst zelf goed beginnen te spelen. Dan kunnen we weer verder praten. Wat ze nu laten zien verlies je mee tegen elke ploeg
3 0
Heiko
Hypocriete zakken daar aan tafel. Wat hadden ze destijds een kritiek op PB.
3 -1
Starring
Maak je niet druk. Die snor lult al 100 jaar met de wind mee.
3 -1
AFCAsphere
Hey Johan, is dat diezelfde Bosz die jij altijd bekritiseerde omdat jij vond dat hij zo betweterig voor de camera overkwam? "Professor Bosz". Maar nu hij weg is en hij het ook goed bij Leverkusen doet, vind je hem natuurlijk een uitstekende coach.

Vervolgens zegt hij over ten Hag dat hij een 'zelfbenoemde topcoach' is, maar nergens heeft Erik dat ooit gezegd over zichzelf. Uiteindelijk liep het dankzij o.a. ten Hag uitstekend in de eerste seizoenshelft, waarna hij ook lof oogste van dhr Derksen. Maar nu het vanwege mentale problemen stroef loopt, trapt Johan hem maar al te graag dieper de grond in.

En dan dat oeverloze geleuter over dat Nederland om Ajax lacht omdat zij vinden dat de club arrogantie uitstraalt. Hoe vaak hebben we dat wel niet gehoord? Je kan het als speler, staflid of supporter nooit goed doen, want je bent ongeacht van wat je personaliteit is een arrogant stuk vreten.

Ik heb Ziyech en Tadic overigens in de eerste seizoenshelft talloze keren zien lachen, omdat het toen goed liep. We zaten in een lekkere flow. Nu gaat het wat minder goed en dan zijn ze chagerijnig, logisch hè?

Deze man is de belichaming van het woord opportunisme. Het is voor hem zo makkelijk om zijn act als 'de wijze oude man' op te voeren op tv en kritiek te uiten wanneer het hem goed uitkomt. Dat zijn fanboys het klakkeloos van hem overnemen zegt ook alles over deze show en het publiek dat het trekt.
7 -3
Juichtoon
Problemen ontstaan buiten Ten Hag om. Het is toch echt de directie en rvc die de salarissen zo ongelijk getrokken heeft, waardoor er problemen in de kleedkamer zijn ontstaan. En zij hebben ook Frenkie in de winterstop verkocht.
1 0
AFCAsphere
Precies, maar er zijn zo ontzettend veel van die kortzichtige losers hier op AS en die willen natuurlijk een zondebok, dat is dan ten Hag.

Frenkie had nooit verkocht moeten worden, hoe graag hij dat ook wilde. Het heeft blijkbaar het groepsproces verstoord. Wat mij betreft hadden ze Wöber ook niet mogen laten gaan.
0 0
Pierre Heno
maar daar zit hij toch ook voor bij Veronica Inside? En ze trekken er heel wat kijkers mee...lijkt me trouwens exact de doelstelling van zo'n voetbal babbel programma. Dus het verbaast me eigenlijk wel waar jij je nu zo ineens druk om maakt AFCAsphere : er is wat Johan Derksen betreft weinig nieuws onder de zon, zijn analyses zijn soms leuk, soms terecht en soms beiden tegelijk...en dat trekt veel kijkers. Àl die voetbal 'analyse' progamma's zitten vol geplempt met opportunisme. Wat maakt Johan Derksen dan ineens zo anders? Ja...zijn woordgebruik misschien...zonder scrupules en recht voor z'n raap. Maar zo'n Tom Egberts, Jan Joost van Gangelen en Valentijn Driessen zijn 100x erger omdat hun zinnen vol zitten met ziekelijk zuigen en dubbele agenda's. Geef mij dan toch maar liever Johan Derksen wanneer ik zou moeten kiezen tussen die 4.
8 -1
AFCAsphere
Leuk hoor, een programma waarin je opportunistisch alles af loopt te zeiken. Alsof daar echt behoefte aan is. Deze man verdient honderden duizenden euro’s met het verspreiden van zijn onzin op de nationale tv. Bij Ziggo, Studio Sport en VTBL weten ze hoe ze een degelijk praatprogramma over voetbal kunnen maken zonder al die zelfbenoemde experts die om hun eigen slechte grappen lachen. Of kijk anders naar Engeland, dat is een goed voorbeeld voor hoe het kan.

En trouwens, hun kijkcijfers zijn flink gedaald, dat is nog in het nieuws geweest als je op had gelet. Waarom denk je dat ze de switch van RTL7 naar Veronica hebben gemaakt?
0 0
BRAMHOUTEN
heel veel kijkers? dat valt ook wel mee hoor. maar je heb gelijk jan joost en Valentijn driessen zijn nog erger.
2 0
ajaxdordtt
Is een billenlikkertje van ten Hag, laat gaan joh.

Bovendien kijkt hij nooit naar Vi want hij lult maar wat. Johan was altijd fan van Bosz en ten Hag is sinds de eerste dag afgekraakt. Beiden volledig terecht.
3 -3
AFCAsphere
Ach gut, daar hebben we simpleton ajaxdordtt ook weer. Ik ben geen billenlikker, ik weet situaties beter te relativeren. Zou jij ook eens moeten doen.

Ik hoef niet naar VI te kijken om te weten dat Derksen wel degelijk een ander beeld van Bosz had in het begin. Hij sprak dan over ‘professor Bosz’ omdat hij vond dat hij betweterig overkwam in de interviews. Pas toen Bosz zulke goede resultaten wist te boeken met Ajax toen sloeg zijn toon om. Grappig, dat jij hier als VI fanboy dus niet eens van op de hoogte was.
0 0
geronimo
Dit kon je verwachten
1 -1
Bjorn
Diezelfde Johan Derksen prees de aankopen Tadic en Daley Blind voor de winterstop. Zoals altijd, wel of niet terecht, wordt er op de waan van de dag gereageerd. Ontkom je niet aan.
10 -3
ErikDeBosz
Een seizoen bestaat uit twee helften. Ik vind de kritiek meer dan terecht. Als het goed gaat heb je dergelijke spelers niet nodig, wel als het slecht gaat. Een gast als Poulsen had dan toch wel wat meer karakter.
2 0
ETM
En die had Ajax niet de CL in geloodst. Ziyech en Tadic wel. Poulsen wordt zo geromantiseerd
0 0
Pierre Heno
Het is toch altijd nog GAE maatje Overmars geweest die Ten Hag bij Ajax heeft binnengeloodst en daarbij op achterbakse wijze Marcel Keizer voor heeft geslachtofferd. En dàt na die vreselijk verlopen dramatische zomer van 2017 waarin de hele selectie door het tragische lot dat Appie Nouri overrompelde zwaar slagzij maakte en Marcel Keizer een volledig ten onder gaan wist te voorkomen door deel te nemen in een rouwend groepsproces. Net toen hij de zaak weer enigszins op de rit begon te krijgen kreeg hij het mes in de rug waarbij AD Van der Sar een bedenkelijke trekpop functie ten uitvoer gaf. Dit vals klinkende opzetje tussen Overmars en Ten Hag begon al eind augustus / begin september 2017 ( heb ik uit zeer vertrouwelijke kring). Ten Hag wil via Ajax meer bekendheid verkrijgen in de Europese subtop en zo hogerop komen. Dat is zijn goed recht alleen had het bestuur van Ajax het nooit zover mogen laten komen omdat Ten Hag geen Ajax coach is èn het nooit zal worden ook. Dat Peter Bosz van AD Van der Sar zijn zin niet kreeg om meer in kwaliteit te investeren heeft bijgedragen in diens vervroegde vertrek. Het zijn allemaal miskleunen op een rij en de pannetjes pap en schaaltjes appelmoes in het bestuur zijn niet in staat om hier een adequaat eind aan te maken. Daarom gebeurt er ook helemaal niets wanneer er juist wèl iets zou moeten gebeuren. De 5 op een rij komt met de week dichterbij en met zo'n 'lustrum' wordt de meest succesvolle en rijkste club van Nederland volledig te kakken gezet. En wie neemt het voortouw nu Johan er niet meer is? Wie neemt dit zwalkend Ajax bij de hand wat bestuur en coaching betreft? Vinger in de hoed die er mee doet.
7 -4
goajaxgo
Tja, geen vaderfiguren cq. people managers in de top maar een stel opportunistische egoisten. En die trekken weer opportunistische egoisten aan. En daarom troeft PSV ons jaar op jaar af.
1 0
7172AFCA7395
Marcel Keizer is een doorsnee trainer die kwaliteit tekort komt voor Ajax.
0 0
AFCAsphere
"heb ik uit zeer vertrouwelijke kring"

Riiight... :')
4 -2
goajaxgo
Is dat zo gek?
Veel mensen werken er bij of voor Ajax. Ik ken er ook eentje en die vertelt me dat ze maar wat aanklooien bij Ajaxen geen idee hebben wat ze doen. Ik zie geen enkele reden mijn bron niet te geloven want dat is precies wat ik zie.
1 -1
Pierre Heno
tja...zo is het nu eenmaal AFCA. Niets aan verzonnen dus. Maar jij als Overmars-Ten Hag adept wil dat blijkbaar niet graag horen. Nou eh mijn zegen heb je. Maar daarmee is wat ik stel toch echt niet minder waar.
3 -4
Michelangelo
hahahahahaha tuurlijk ajax gaat een trainer helpen omhoog te komen.
3 -1
AJAIXIXIXI
De grootste fout die ze bij Ajax hebben gemaakt de afgelopen jaren is niet achter Bosz gaan staan.
17 -4
DS
Inderdaad, we zullen het nooit weten maar wat als Bosz met dit budget had mogen spelen.....
0 0
Ajaxbrl
Dat heeft ze een hoop prijzen gekost denkelijk ja...
2 -3
Bjorn
Ik denk dat Van der Sar hier nog regelmatig met buikpijn op terug kijkt omdat hij toen de beslissing heeft gemaakt ondanks dat Overmars met Bosz verder wilde.
6 -4
AFCAsphere
Ik ben benieuwd of Bosz zelf met Ajax verder was gegaan als v/d Sar daar ook mee had ingestemd. Peter kon binnen een jaar tijd van Maccabi Tel Aviv naar Dortmund. Zou jij daar nee tegen zeggen? Dat lijkt me heel moeilijk. Als Ajax supporter is dat misschien makkelijk, maar Bosz is een passant die toevallig houd van de filosofie waar Ajax voor staat. Als hij die filosofie mag introduceren bij een grotere club en daar meer mag verdienen, dan kan ik enigszins snappen dat hij daar dan voor kiest.
1 -2
Michelangelo
bosz is zelf weggegaan. niet Overmars. niet van der sar, maar alleen bosz zelf.
3 -2
Pierre Heno
en de reden was overduidelijk: Bosz wilde niet aan dood paard gaan trekken na het behalen van de EL finale waarop het bestuur vervolgens niet in kwaliteit wenste te investeren en de reeds binnen de selectie aanwezige sterkhouders met veel winst wilde verpatsen.Zo geschiedde en het seizoen 2017-2018 werd een van de slechtste ooit.
4 0
FlyingDutchMan
Dat is nou eenmaal gebeurt en Ajax kan de tijd niet terugdraaien.. Get over it!
2 -8
Pierre Heno
Zo is dat....maar je kunt echter wèl proberen te voorkomen dat dit proces zich 5 jaar achtereen blijft herhalen.
2 0