Beenhakker: 'Er is geen touw aan vast te knopen'

BartVeenstra, 11-02-2019 om 12:45, 7431 views, Algemeen Dagblad |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Voormalig Ajax-trainer Leo Beenhakker durft zich niet te wagen aan een voorspelling voor het Champions League-duel tussen Ajax en Real Madrid. De Rotterdammer ziet in dat Ajax enorm wisselvallig is en het is daardoor ook een erg onvoorspelbare ploeg.

'Als ik het afgelopen weekeinde zie, denk ik: "Het is zonde van de reiskosten". Maar de eerste helft van het seizoen vond ik het fantastisch wat Ajax liet zien met die wedstrijden tegen Bayern enzo', zegt Beenhakker in een interview met het Algemeen Dagblad. 'De wispelturigheid is alleen zo groot. Dat zie je ook bij Feyenoord. Winnen van PSV en Ajax en verliezen van Excelsior. Er is geen touw aan vast te knopen. Het meest recente beeld zijn de wedstrijden Atlético - Real en Heracles - Ajax. Ik weet, het is niet met elkaar te vergelijken. Maar als je dat naast elkaar zet, dan is het hopen maar...’

Beenhakker werkte in het verleden ook bij Real Madrid en dat levert hem een dubbel gevoel op. 'Ik gun Ajax het beste, maar Real ook. Met alle clubs waar ik heb gewerkt, heb ik een band. Laat het maar gewoon gebeuren. Ik kan dus niet verliezen? Da’s een goeie, die ga ik meteen opschrijven. Wat er ook gebeurt, ik ben altijd de winnaar.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Frenkie85
Hoor al weken dat er te weinig diepgang is.....
En neres maar op de bank houden.
Speelde zijn laatste basis wedstrijd (Kan er een wedstrijd naast zitten) tegen bayern. Speelde fantastisch, en als beloning wordt hij niet meer op gesteld.
0 0
behangdelul
Weet niet of het destijds uit zijn koker kwam of de scouts, maar alles en iedereen in ere herstellen die kwam met Zlatan, Maxwell, Travelsi, Chivu etc.
1 -1
Redrum
Nou ja inmiddels is het voor mij wel heel helder geworden allemaal: de spelers zijn klaar met Ten Hag. De supporters ook trouwens.
2 -4
Schip
De spelers hebben kennelijk een soort allergie voor hem, die ze met een soort pact hebben geprobeerd te onderdrukken. Je kan er alles van vinden, maar ik vind het op zich professioneel. Maar dan moet je het wel volhouden. Want anders ploft het zoals nu op het moment dat de prijzen verdeeld gaan worden.

Als die allergie er inderdaad is, kan ik me er alles bij voorstellen. Heeft niets van doen met accenten, media optredens, verleden of wat dan ook, maar het feit dat hij nergens Ajax voetbal heeft gespeeld, zich de hele tijd op de borst heeft geklopt onder verwijzing naar zijn prestaties bij een subtopper, altijd de fout bij een ander legt en de mond vol heeft van innovatie, maar enkel kopieert.

Zal wel meer naar buiten komen de komende tijd. Ik weet echt niet wat ik van woensdag moet verwachten. Ik hoop enkel dat de spelers elkaar niet in de steek laten. En daarmee de supporters ook niet. TH zal me worst zijn.
1 -3
Juichtoon
Ligt niet aan Ten Hag. Hij krijgt toch de voorwaarden aangereikt van de directie. Enorme inkomensverschillen in de kleedkamer. Spelers die in de winterstop verkocht worden met scheve gezichten tot gevolg.
Ajax moet 1 zijn in handelen en denken. En dat is het niet. Ten Hag aanwijzen als zondebok daarom niet juist en lost zeker niets op.
1 -4
Leviathan
Want Kristensen verdient volgens jou net zoveel als Tadic ? Tadic een ervaren speler met rendement wordt betaald naar ervaring en kwaliteiten zoals in velen bedrijven. Zou wat zijn als iedereen evenveel kreegt terwijl de een beter presteert en harder werkt dan de ander
0 0
Labrador
Terug naar de basis Erik. Waar heb je de beste wedstrijden gespeeld dit seizoen en nog belangrijker, met wie? Bayern uit, Vitesse uit.. Dat waren echt prachtige potjes. Tadic Dolberg Ziyech en neres op 10 en dan continue van positie wisselen met Tadic of Ziyech. Geloof mij maar, zo draai je je tegenstanders helemaal dol.
4 -1
ETM
Exact, zo was het. Waarom is men daarmee gestopt???
0 -1
Ajacied33
Goeie oude tijden lijkt het wel man
3 0
Web
Ik zij het gisteren al, zet deze man de rest van het seizoen naast Ten Hag
De kan hem corrigeren als hij door slaat met tactische praatjes
Bizar, Labyad laten invallen, boven Neres omdat hij een betere trap heeft
Dan ben je het kwijt, doet mij denken aan Frank de Boer tegen de Graafschap, Milik je spits wisselen als je MOET scoren
3 -5
AjaxPassion
Hahaha, wat val jij enorm door de mand zeg :') :') Na een paar mindere wedstrijdjes laat je je oogappeltje vallen als een baksteen???

Hoe is het met plan B van EtH? Wat is er over van je gebazel over dit tactisch meesterbrein? Zoals allang bekend snap je maar bar weinig van hoe voetbal gespeeld moet worden, ondanks je gepoch over je eigen voetbalcarrière en je oordeel enkel op basis van rancune. Over rancune gesproken, nog kunnen genieten van Leverkussen afgelopen weekend?
1 0
Knalpot
Over rancune gesproken idd...zeer duidellijk voorbeeld van jou maar wacht eerst maar eens een paar maanden voordat je jezelf verlekkerd op je bosztje ramt.
0 0
Rhythim
Die uitleg van Ten Hag over Labyad inbrengen ipv Neres vanwege spelhervattingen was voor mij echt het laatste zetje om totaal klaar te zijn met Ten Hag.

Hoe kom je erbij om zo'n infantiele verklaring te geven voor het opnieuw niet inbrengen van een van je spelers met het hoogste rendement, om nog maar te zwijgen over het feit dat je hem niet eens meer als basisspeler opstelt?
3 -1
Web
Ik heb hem altijd gesteund, is hier meer dan bekend.
Bizarre wissel, inderdaad
Ik heb het ook gehad, nooit het probleem bij hem zelf zoeken.
1 -3
Ajacied33
Mooie man Beenhakker
10 -2
BokkieBokstra
En een sociale vent.
0 -1
Ajax114
Deed in zijn laatste periode goed werk als TD. Haalde alleen maar goede spelers. Kan Overmars nog wat van leren.
5 -1