De Vos: 'Hand van de coach moet zichtbaar zijn'

JesseTH, 10-02-2019 om 21:45, 3983 views, Ziggo Sport |

Bekijk nu de nieuwe thuis-trainingslijn van Ajax!

Sierd de Vos vraagt zich af waar de hand van Erik ten Hag is nu die nodig zo hard is. Ajax staat op het punt om zich te gaan meten met Real Madrid en de verslaggever kijkt ervan op dat de trainer er juist nu niet in slaagt om zijn ploeg in de gewenste vorm te brengen.

'Het is toch aan de coach om dat team langzamerhand richting een vorm te brengen waarin ze tegen Real opgewassen zijn?', stelt de commentator bij Rondo. 'De hand van de coach moet zichtbaar zijn, waarbij je de laatste drie wedstrijden voor Real een opgaande lijn ziet en de tegenstander van de mat speelt. Of zijn ze al zo met die wedstrijd bezig dat ze juist rustig aan doen?'

Nu Ajax uit vorm is, gaan de gedachten van De Vos naar het Real Madrid van de afgelopen maanden. 'Real heeft hetzelfde probleem gehad. Na de 5-1 tegen FC Barcelona ging de trainer eruit, kwam er een ander en die hebben er toen met Bale, Isco en Marcelo grote kanonnen uitgegooid. Het is compleet omgeslagen. Het tempo is zó hoog en ze lopen veel. Het middenveld waarvan iedereen dacht dat het bijna voorbij was, komt weer op.'

Ondanks het huidige verschil in vorm tussen beide ploegen, gelooft Aad de Mos er desondanks niet in dat Real Madrid makkelijk zal denken over de dubbele confrontatie. 'Ik denk dat ze wel respect hebben voor Ajax. Meestal krijg je de beelden te zien vanuit de Champions League en dan zien ze dat Ajax verschrikkelijk goed kan voetballen tegen Bayern München', besluit hij.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
vader123
Verlos de spelers van hun dagelijkse ergernis. THexit.
0 0
Petterson1964
Er is toch geen speler die die man serieus neemt als hij erbij loopt zoals op deze foto?
Werkelijk lachwekkend.
1 0
shachalnur
Om een succesvol coach te zijn hoeft je hand niet altijd zichtbaar te zijn.

Kijk maar naar Joachim Löw.
0 0
Ajaxbrl
Er moet iemand met uitstraling en gezag voor die ploeg komen te staan a la Van Gaal , Ik heb het altijd al gezegd deze kneus wint met Barcelona zelfs geen prijzen...
3 0
Hagmag
Dat Neres gisteren niet aan spelen toekwam, zegt alles over de visie en het verstand van deze prutser.
3 0
Starring
Mee eens. Dan snap je het simpelweg niet en dan vraag je eigenlijk om kritiek en eigenlijk zelfs de laan uitgestuurd te worden.
0 0
insectenverdelg
Neres die na 1 doelpunt en 2 assists in 20 minuten speeltijd de volgende pot niet basis zetren, wel 30 minuten warm laten lopen zonder te laten invallen omdat je labyad beter acht. Dat is toch echt de hand van deze coach Sierd.
5 0
mercurius3
Fcking lol @ deze foto
3 0
Gecko
Eerst was Ten Hag een topper. En nu een kneus
Het kan verkeren! De man heeft te weinig gezag en staat niet boven de groep. Al die transfer perikelen spelen ook mee
En dat hogere salaris plafond. De een wel en de ander niet
Dat geeft onrust. Ajax is verkeerd bezig! Geen titel is een afgang en er gaan koppen rollen
5 0
FSideMaluku
Dit is de visie:
Een spits die kunstgras HAAT zet je in de basis en laat je negentig minuten staan. Een vleugelspits die met twee bewegingen een hele defensie uit elkaar kan spelen laat je negentig minuten op de bank verpieteren. Dan de wissels.. De enige wissel die ik hem nog enigszins kan vergeven is de wissel van de Jong, dat komt je rauw op je dak vallen. Je hebt al twee wissels verkloot en moet wisselen, om je supporters nog een beetje het gevoel te geven er voor te willen gaan doe je Dolberg er in. Dat is de visie in een notendop... Namelijk, geen visie.
7 0
Jelephi
Die foto met de pet maakt het ook echt af. Wat een knurft.
8 0
Mario65
Pff..... de hand van Ten Hag is nu pijnlijk zichtbaar
Need I say more ????
4 0