'Ajax moet een goede tweede keeper halen'

JesseTH, 20-01-2019 om 23:50, 7021 views, NOS |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Arno Vermeulen vindt dat een club als Ajax het niet kan maken om met Kostas Lamprou als tweede keeper te spelen. Ook zondag was hij het mikpunt van veel kritiek na zijn optreden tegen sc Heerenveen en volgens Vermeulen moet Ajax de transfermarkt op.

'Ik vind het bloedlink', reageert Vermeulen aan tafel bij Studio Voetbal. 'Ik vind het een ongelooflijk aardige gozer, maar geen goede keeper. Je komt altijd op het probleem van zijn lengte. Hij komt zijn goal niet uit en daar valt het vierde doelpunt ook door. Ik vind het uitermate riskant wat Ajax doet door hem als tweede doelman te houden. Van Leer was een echte tweede keeper en die lieten ze naar NAC Breda gaan.'

'Stel dat Onana vlak voor Real Madrid geblesseerd raakt, dan ga je met Lamprou tegen Real Madrid de Champions League in', schetst de verslaggever een mogelijk scenario voor Ajax. 'Ze hebben nog tien dagen en ik vind dat ze echt een goede tweede keeper moeten halen. Overmars wordt er vorstelijk voor betaald om dat op te lossen.'

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
grannig mokum1
Tuurlijk Lamprou is geen keeper voor ajax, maar tegen Heerenveen vind ik te makkelijk om alles naar hem te schuiven, want de 2 laatste lines hadden belachelijk gefaald echt amateurs
0 0
Ajacied33
Klote voor die keeper van Emmen, begrijp nu pas die tranen na afloop van de wedstrijd. Zijn broer schijnt in coma te liggen. Dat gun je niemand
0 0
VinAmsterdam
Sinkgraven en Lamprou eruit bonjouren A.U.B
0 0
komopajax777
Met lullig wordt je geen kampioen.Bij Ajax moet je leveren en daar wordt je goed voor betaald.De jeugd is nog niet goed genoeg bovendien.Dus zo snel mogelijk een goede keeper halen met lengte graag.De norm is minimaal 1.85 m.
1 0
Rdk1983
Zou echt lullig zijn voor Lamprou. Als er nu direct andere goalie komt. Plus, wat denken jeugdkeepers dan? Maar eerlijk is eerlijk hij is gewoon kwetsbaar met bepaalde ballen.
0 -1
AFCAsphere
Aan het begin van het seizoen was van Leer er gewoon en dat was verder geen ramp, toch? Lamprou was sowieso gecontracteerd als derde reservekeeper. Kotarski en El Maach zijn nog niet klaar voor het eerste.
0 0
Ajacied33
Is ook lullig, maar dit is topvoetbal. We zijn geen circus
2 0
Peteronline
Ja, ja...toch heb ik nog gejuicht voor onze Lamprou...die laatste redding..prima !
Daarna sloeg de teleurstelling weer toe...ja ...we moeten toch een andere keeper
0 0
TwoLegsAlwaysWin
Hahaha, precies dat merkte ik bij mijzelf.
0 0
X-RaY
Ajax had al veel eerder moeten toeslaan met die Unnerstal.
8 0
jeppas
Lamprou mag wel team manager worden als hij zo goed in de groep ligt. Als keeper kan het echt niet meer. We worden uitgelachen als hij moet opdraven in de CL. In de Eredivisie zit je al met samengeknepen billen te kijken als de tegenpartij in de 16 komt.

Opties voor 2e keeper...

* Kotarski of El Maach doorschuiven?
* David Jensen
* Stekelenburg
* Vorm
* Krul
1 -4
Sofa
Ik zat toevallig vorige week naar Derby County - Southampton te kijken, daar stond een Nederlander op doel; Kelle Roos. Twee keeper bij Derby, maar die kan er toch echt meer van dan Lamprou... Prima 2e keeper met 1,96.
0 0
Duif63
Krul is natuurlijk een lachertje.
0 0
Sjaakvaak
Kotarski kan een goede keeper worden. Weet niet of hij er nu al kan staan. El Maach is er in ieder geval nog niet klaar voor.

Stekelenburg tweede keeper bij Everton, dan kan hij ook prima tweede keeper bij ons zijn.

Vorm zou kunnen, is bij Spurs derde keeper en verdient 'slechts' zo'n 1.35 miljoen per jaar.

Krul is bij ons weggegaan omdat hij ergens eerste keeper wilde zijn. Heeft een jaar bij Brighton gespeeld en zit nu net een half jaar bij Norwich. Lijkt me niet dat hij daar nu weg wil en al helemaal niet om tweede keep te worden.
0 0
Cello
Stekelenburg verdient gewoon teveel. Zelfs al zou hij 'oren hebben' om de bank van Everton in te ruilen voor die van Ajax....hij zal zijn salaris niet willen inruilen. En eigenlijk geldt hetzelfde voor Vorm. Die gaat zijn salaris ook niet inruilen. En Ajax gaat echt geen anderhalf miljoen salaris betalen aan een tweede keeper...wat overigens zou moeten inhouden dat dan de eerste keeper kwa salaris daar weer een stukkie boven zou moeten zitten. Dus dat gaat echt never nooit gebeuren.
En wbt Krul geef je zelf al het antwoord.
1 0
Ferd
Bovendien is hij onprofessioneel en slecht. Één goed jaar in zijn hele carrière.
1 0
Ajaxxxisdebeste
Ben niet vaak eens met die witte Chinees maar hierin heeft ie gelijk, Lamprou als backup is vragen om problemen
4 0
Ajaxbrl
Dat is idd zo , Geef je zo veel geld uit... Zou je de prijzen even verspelen omdat je bezuinigd op een degelijke 2e keeper...
1 0
Restored
Die van Leer was ook een brekebeen, een jaar bij ons gespeeld en 3 verschillende blessures gehad en dat als keeper. 10 dagen om nog een degelijke doelman te halen
2 -1
AFCAsphere
Viel wel redelijk mee. Bij Roda JC had hij voor zover bekend geen serieuze blessures. Hij had wat pech bij ons. Gisteren hadden wij hem goed kunnen gebruiken.
0 0
Unuvar1980
Lamprou..je kan net zo goed een pop op die goal zetten..
8 0
Amsterdamn
Heeft iemand die Kenneth Vermeer pop nog?
3 0
TwoLegsAlwaysWin
Ha heel fout, maar toch moet ik grinniken....
0 0
Hagmag
Dat is en was al duidelijk maar vandaag moet Kabouter Lamprou in de basis starten.
nog een keer de beelden gezien, hij duikt niet, hij zet zich niet af maar valt in de hoek waar de bal gaat komen. Echt beschamende kwaliteit, hetwelk Ajax onwaardig is.
Per direct een ervaren goede 2e doelman halen.
Vorm en Stekelenburg is misschien een idee.

Daarnaast doe ik nog een andere aanbeveling.
Per direct die Lammers kopen van pisvee.
Hij heeft lef, is 2 benig, heeft een goed schot, is snel en behendig en gaat alleen maar beter worden. Huntelaar is ook op leeftijd.
Pisvee wordt hierdoor en hiermee geamputeerd van een topspits in wording.
7 0
TwoLegsAlwaysWin
Ik ben altijd wordt spelers die tweebenig zijn! Ik zeg doen.
0 0
Ferd
‘Een goede doelman’ en Stekelenburg in één zin noemen, dat is een lachtertje
1 0
Sulejmanibesteaankoopooit
2 van die goals waren in het midden van de goal, die andere zaten niet strak in de hoek/waren niet hard.

Die lamprou kan behalve trainen helemaal niks. wat een drama.
0 0
Van Reenen
Hij schijnt sfeer te brengen in de kleedkamer. Misschien een idee om hem daar de hele wedstrijd te laten zijn?
0 0
Cello
Ja....als je in sprookjes gelooft (mbt PSV en verkopen van Lammers). Die keert komende zomer terug naar PSV. En dan nog....vandaag schiet hij ze er makkelijk in, maar 'o'ok hij stond al een tijdje droog en heeft dit seizoen ook al genoeg ' draken van wedstrijden' gespeeld. Heeft ook niet voor niets er een tijdje naast gestaan bij het team van Olde Riekerink.
1 0
AFCAsphere
Dit!
0 0
gi0vanni
Vorm gaat echt niet komen als 2e keeper. Stekelenburg was prima maar nu ook niet veel meer. En van PSV kopen gaat ook niet gebeuren.
0 -1
Sjaakvaak
Vorm is nu derde keeper, en er is een gerede kans dat Onana vertrekt in de zomer. Lijkt me een ideaal moment om bij Ajax in te stappen. Stekelenburg ben ik ook niet van overtuigd maar het is een stuk betrouwbaarder dan Lamprou.
0 0
gi0vanni
Gezien zijn potentie is het niet veel meer geworden met Stekelenburg maar al zou hij beter zijn dan nog komt hij niet, Kan daar namelijk veel meer geld incasseren en hij heeft zelf laatst nog aangegeven een terugkeer voorlopig niet te zien zitten. Ben daar niet rauwig om. Er moet toch ergens anders wel een degelijke 2e keeper zijn.
0 0
Ajaxbrl
Misschien was dit wel even nodig zodat Marc nu echt zeker weet dat hij nog even snel aan het werk moet...
0 0
Starkoo
idd Bergwijn dan ook wij worden het Bayern van Nederland!
0 0
insectenverdelg
Arno heeft ook AS gelezen.....
0 0
Labrador
Arno is stiekem hagmag
3 0
GvanderK
Ik denk dat iedere Ajacied het daar mee eens is.
2 0
AJAIXIXIXI
Zou je zeggen joh
0 0