'De Jong moet onderdeel Real-renovatie zijn'

SJvanveen, 19-01-2019 om 22:43, 17863 views, FOX Sports |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Kenneth Perez is erg te spreken over het karakter van Frenkie de Jong. Hoe de middenvelder van Ajax, ondanks alle transferhectiek, de media te woord staat, is genieten volgens de analist. Zo stelde Perez bij de Eretribune op FOX Sports

'Hij is een geweldige jongen. Hoe hij praat over dingen, hoe open hij is zonder echt open te zijn... Hij zegt niet dat hij kiest voor Paris Saint-Germain,  maar is slim en weet hoe journalisten vragen stellen. Op het veld is hij ook slim, al heeft dat er niet per se iets mee te maken', aldus de voormalig speler van Ajax, die het zou snappen als dat De Jong voor Parijs kiest, maar ook zijn twijfels kent. 

'Er zijn nadelen bij elke club', stelt Perez. 'Bij Paris Saint-Germain ben je verzekerd van speeltijd en bij Manchester City en Barcelona heb je echt concurrentie. Bij PSG kan je echter niet het verschil maken. Je mag wél met twee van  de allerbeste spelers ter wereld spelen.' 

De Jong wordt gelinkt aan alle grote clubs in Europa, maar zijn handtekening wordt naar verluidt gezet in Frankrijk, Barcelona of Manchester. Perez vindt dat enerzijds jammer, want de Deen had hem graag bij een andere club in Spanje gezien. 'Hij zou eigenlijk onderdeel moeten zijn van de grote renovatie van Real Madrid.' 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
sjaakahz94
Jullie zijn zo voorschut Frenkie is gewoon een fantastische middenvelder. Zo technisch en zo balvast. Zet hem bij PSV je gaat gwn huilen dat je zo eentje niet in je team hebt.
0 0
komopajax777
De Jong heeft vanmiddag helemaal niets laten zien, behalve dan de wanprestatie die hij leverde.Geen assists, geen goals.slechts balletjes terug en breed.Zo is hij nog geen euro waard!
1 0
Zuiderling
Hij laat al weken niets meer zien ! Wat zeg ik ? Maanden Alleen maar breed en achteruit ! Hij heeft geluk gehad tegen Frankrijk omdat ze hen totaal niet kenden,,Zal nu niet meer gebeuren. Zie de wedstrijden tegen Duitsland. De hype is over !
0 0
Pieter14
Ik heb een vraag ,,
Willen diegene die geen of weinig verstand van het spelletje hebben niet meer reageren,maar luisteren naar mensen die in het spelletje verschillende jaren hebben doorgebracht,en na die leerperiode kunnen ze weer eens proberen hier wat reactie s te geven.,die ergens hout snijden
Dit is echt serieus bedoeld om eens een maand te proberen. OKe mensen ? Afgesproken!!!! Dan wordt het hier een hoogstaand forum,en niet een roddel en scheld forum.
0 -6
niquedegraaff
Wijsneus.
0 0
Murph
Pietertje ga jij maar ff wisselen.
2 0
AjaxAmsterdam
Zegt degene die alleen maar reacties uitlokt en respectloos is naar anderen toe. #troll
1 0
Pieter14
troll dat vind ik geen fijne naam,doe een andere aub
0 -1
Juichtoon
Als alle geïnteresseerde clubs 75 mln willen betalen dan zou de vraagprijs toch omhoog moeten.
0 0
JanTa
Wat dacht je van 75 miljoen Suarez van Barcelona? Zomaar een ideetje maar liever heb ik dat de hele selectie in tact blijft het komend seizoen.
0 0
Pieter14
Die Kenneth Perez is de beste voetbalanalist van ons land, heeft het bijna altijd bij het rechte eind
Hoe hij Frenkie ziet ,zo zie ik het ook.. Frenkie is een wonder in en buiten het veld.
Ik heb nog nooit in mijn leven, zo een uitzonderlijke persoon mogen meemaken

En over de twijfels die Kenneth heeft,wil ik dit zeggen
Als hij kiest voor PSG is er toch niets aan de hand,hij kan daar nog een grotere voetballer worden in alle rust.Alles staat daar achter hem(directeur technisch zaken) om PSG een nieuwe richting te geven,en groot te maken.
En na 5 jaar dan is hij 26 jaar en kan hij weer kiezen,hij is dan nog jong genoeg in mijn denken. Laat Frenkie maar zelf zijn toekomst uitstippelen ,hij is er de juiste persoon voor,en slim genoeg
Wij hier in zijn en ons land,zijn nog niet verlost van hem,en zullen nog veel plezier aan hem beleven. Zo als ik hem ken, is Nederland en Arkel zijn plaats waar hij het liefste is,bij zijn familie en vrienden,daar wil hij zijn,en daar zal hij weer terugkomen na deze reis voor zijn latere leven.
Frenkie heeft alles.
1 -5
NaarCLbeker5
Frenkie is pas de tweede voetballer van wie ik heel erg fan ben. De eerste was Litmanen.
1 0
Pieter14
Dan ben jij hier de eerste na mij, met verstand van voetballen.
0 -2
AjaxAmsterdam
Ben jij stiekem Dennis Bergkamp?
0 -1
Pieter14
Dat heb je snel gezien,dude
0 -1
Ajax_026
Heb je dweil nodig voor al je gekweel. wtf man ook Frenkie de Jong laat wel eens steken vallen sterker nog ik vind Onana, De Ligt en Ziyech belangrijker voor dit Ajax dan Frenkie.
3 -2
Pieter14
Wat jij vindt heb ik en vele anderen lak aan, dude
Het gaat er zich om wat mensen met verstand en invloed er van vinden ,dude
en wel 75 miljoen dude en hoeveel onana en ziyech de helft dude?
0 -1
Pieter14
Jij hebt een dweil nodig voor je kont af te geven. Voor al die stront die jij hier verkoopt
0 -1
leppe
Tot die laatste zin was ik het met je eens. What the fuck?
1 -1
Pieter14
Die laatste zin is uit mijn hart. Dude
0 -1
Saanchez
Beetje creepy dude..
6 0
Pieter14
Lekker dude?
0 -1
mercurius3
Hoeveel geruchten is het management van de jong van plant om de ether in te slingeren om zijn prijs en salaris op te drijven? Te gek voor woorden dat Ajax dit gedoogt. Het gaat al 2,5 jaar lang nergens anders dan over geld, contracten en andere clubs met betrekking tot de jong. Verkoop hem nu dan maar, dan zijn we ook af van dit soort geneuzel.
4 -4
insectenverdelg
dit is een opiniestuk. iemand zn persoonlijke mening. in dit geval dag van Kenneth Perez. Of dat relevant is, is tot daar aan toe, maar kan je toch lastig op t conto van Frenkie management toeschrijven. Tenzij ik iets gemist hebt en Perez toe behoort tot zn management.
0 0
Schip
Ik zou het knap vinden als Frenkie geen druk ervaart van al die topclubs waar hij het wel even moet gaan maken. Ik voel het zelf al.
5 0
gi0vanni
Frenkie en de Ligt doen 't geweldig zouden zeker 150 miljoen kunnen opleveren. Hoop dat ze nogmaals bevestigen dat ze het aankunnen tegen Real. Winnen zou heel mooi zijn maar zelfs als ze verliezen kunnen ze een uistekende indruk achterlaten door de pannen van 't dak te spelen. Maar natuurlijk eerst even de vloer met Heerenveen en Feyenoord aanvegen.
0 0
Schip
Ik hoop natuurlijk dat Ajax sowieso wint, maar zou voor hen ook lekker zijn. Voor het hele team een bevestiging van wat we denken. Namelijk dat we echt wat kunnen.
0 0