'Bij blessure De Ligt moet Ajax zich zorgen maken'

NielsOpdam, 16-01-2019 om 14:00, 10516 views, Algemeen Dagblad |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Arnold Bruggink verwacht dat de prijzendroogte bij Ajax dit jaar opgevuld gaat worden met twee prijzen. Dat voorspelt Bruggink in gesprek met het Algemeen Dagblad.

'Ik verwacht dat Ajax de titel pakt', opent Bruggink. 'Ze hebben een brede selectie en kunnen eventuele blessures opvangen. Alleen bij een blessure van Matthijs de Ligt moeten ze zich een beetje zorgen gaan maken.' Volgens Bruggink is blessureleed bij PSV minder goed op te vangen dan bij de Amsterdammers. 'Vooral in de verdediging en in de spitspositie is de spoeling dun. Het is voor hen te hopen dat die spelers fit blijven.'

De analist verwacht dat Ajax ook de beker wint. 'Na een paar prijsloze jaren is de honger groot in Amsterdam. Ik verwacht dat die prijzendroogte opgevuld gaat worden met twee prijzen. Toch moeten ze zich niet laten verrassen.' Bruggink weet dat Ajax naast de Nederlandse competitie en de KNVB beker ook nog actief is in de Champions League. 'Door dat drukke programma zullen bepaalde spelers in het bekertoernooi rust krijgen, maar de meeste wisselspelers zijn ook goed genoeg om in ieder geval de volgende ronde te halen.'

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Aeter
Wat lult die kachellamp nou? We hebben prima vervangers. En het elftal draait niet op een speler. Werkelijk waar de slechtste analist ooit. Heeft letterlijk nog nooit wat zinnigs uitgekraamd. Zit alleen maar bij Fox onder het mom van ex-spelers aan baantjes te helpen. Als voetballer was ie al niet bijzonder, maar als analist is het zoals de Duitsers zeggen een Vollidiot.
2 0
AlexIbarra
Behalve dat de kop oud nieuws is, klopt het toch wat hij zegt?
Ik heb wel vertrouwen in Magallan op zich maar je kunt moeilijk verwachten dat hij nu 3 maanden lang de rol van Matthijs probleemloos overneemt.

Hij praat nog geen woord Nederlands, is niet heel comfortabel aan de bal en schijnt bij Boca (hoewel hij rechts is) bijna altijd LCV te hebben gespeeld. Als hij volgend seizoen80-90% kan brengen van wat Matthijs nu brengt, ben ik al blij.
0 0
Schwalbino
Bruggink heeft doorgaans van die boeiende meningen waar je uren over kunt lopen denken of praten met je vrienden. Niet dus. Zodra hij aan het woord is drijft mijn aandacht af naar iets anders. Een vlieg die wil landen op dat stuk lekkers dat op de salontafel staat wordt op dat moment boeiender dan Bruggink.
2 0
Aeter
Haha, je haalt de woorden uit mijn mond.
1 0
M.Olsen
Waarom drukke programma? Beker zijn nog 3 wedstrijden en CL nog 2? Het drukke gedeelte is juist afgelopen nu man
0 0
EricAjax1
We hebben Magallan nu toch?
1 0
behangdelul
Dunbezette spitspostie?
Dolberg - Huntelaar - Tadic
Dan nog als noodalternatieven: Neres en Bande en Traore (oke, laatste twee zijn een long shot maar ok)
1 -1
Joseph
Ajax moet zich pas echt zorgen gaan maken als Onana geblesseerd raakt. De Ligt is in de Eredivisie prima op te vagen zo lang je niet Frenkie en Blind centraal zet, maar met Magallan zal dat niet gebeuren.

Tegen Madrid kan je hem niet missen, maar dan heb je ook een probleem als je Frenkie, Blind, Ziyech of Tadic mist.
6 0
behangdelul
Dat dus en daarom ook totaal onverantwoord als er geen tweede keeper wordt gehaald.
0 0
Redrum
Blessure de Ligt zou heel vervelend zijn, maar zolang dat niet wordt opgelost zoals in Eindhoven is er denk ik weinig aan de hand. Nu kan je Magallan daar neerzetten. Hoeft de rest van het elftal niet gewijzigd te worden.
3 0
oudzuid2
dat hebben we gezien tegen PSV inderdaaad
1 0
Redrum
Laten we het hopen Arnold. Het wordt hoog tijd dat de prijzen weer eens gepakt worden door de best voetballende ploeg.
2 0
Hagmag
Na overleg met de veteranen van FC Twente.
Jan v. Halst uit Hedel (geweldig), was het er niet mee eens.
0 0
Mözil
Jan van Halst uit Hedel? mis ik hierin iets???
0 0
24mei1995
meer haar op zijn borst, dan op zijn schedel
1 0
Mözil
Ja na wat zoekwerk kwam ik de uitspraak van Verbeek tegen inderdaad.
0 0
Labrador
Haha dat denk ik ook want de titel van dit bericht was eerst anders.
0 0