'River Plate-fans waren positief over Magallán'

ArthurV, 14-01-2019 om 17:05, 16983 views, NOS Voetbalpodcast |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Volgens Jan Roelfs staat Ajax-nieuweling Lissandro Magallán er in Argentinië niet alleen bij de fans van Boca Juniors goed op, maar ook bij die van aartsrivaal River Plate. Dat is wat de sportverslaggever concludeerde na een bezoek aan Buenos Aires in de winterstop.

Roelfs logeerde naar eigen zeggen in een wijk met voornamelijk supporters van River Plate. 'En daar waren zelfs de River Plate-aanhangers positief over Magallán als verdediger, dus dat wil wel wat zeggen. Maar in wat voor zin hij echt iets kan toevoegen aan het Ajax van volgend seizoen, want daarvoor is de aankoop bedoeld, dat moeten we natuurlijk nog bekijken.'

Jeroen Grueter ziet in de Argentijnse verdediger een prima back-up. 'Als je een verdediger bent bij Boca Juniors met ervaring in de Copa Libertadores, dan kan ik mij niet voorstellen dat de Eredivisie, zeker in verdedigend opzicht, een enorme stap voor je is. Op basis van wat ik van hem gezien heb, lijkt het me een prima aankoop. Maar we gaan het zien.'

Vertrek Wöber

Ook over de transfer van Max Wöber naar Sevilla wordt in de NOS Voetbalpodcast gesproken. Volgens Jeroen Elshoff mogen de Amsterdammers zeer tevreden zijn met de gevangen transfersom voor de Oostenrijker. 'Hij heeft niet overdreven veel gespeeld en Ajax krijgt toch elf miljoen euro voor hem. Dat is toch serieus geld voor een speler die weinig aandeel heeft gehad. Zeker als je weet dat daar een goede Argentijn voor terug komt. Ik vind het volkomen logisch.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
YochananAFCA
Het is Magasjan, stel je niet aan.
0 -1
Ajaxvooraltijdinmijnbloed
Tja de mening van de River Plate fans is echt doorslaggevend geweest om hem te kopen natuurlijk.
0 0
Rentokill
Waar ik me heel erg druk om maak is hoe je zn naam moet uitspreken. Gister op TV had iemand t over Mazjajan...
0 0
milanoajaxpiet
wat ik hier niet snap is dat mensen zich zo druk maken.je kunt over een tijdje pas zien of het wel of niet wat is.
1 0
Bocarra
De beelden die ik van heb gezien zagen er goed uit. Maar de wedstrijden die hij nog met Ajax zal gaan spelen zullen mij veel duidelijk maken. De vergelijking met de Ligt vind ik overdreven. Ik vind al heel lang dat er aan het opbouwen van de Ligt ook wel het nodige valt te zeggen. Ik denk dat Magallan verdedigend zelfs verder is dan de Ligt. Maar de toekomst zal het uitwijzen. €75meuro voor de Ligt. Die €8meuro voor Magallan kunnen volgend seizoen wel eens een spotprijs blijken te zijn geweest.
4 0
PetrusKeizer
het zal me jeuken wat de RiverPlate-fans van m vinden. Ik heb die oefenpotjes niet gezien, maar wat ik op Youtube van m gezien heb was ik niet stuk van. Hij zit lekker dicht op zn man en kan goed afbreken, maar opbouwen kan-ie niet. Gewoon n mandekker die de bal snel moet inleveren, liefst bij n medespeler
0 -13
nap3000
Als je m op Youtube hebt bekeken kan je wel stellen dat ie een zeer goede lange pass heeft.
Z’n inspeel pass is goed strak zag ik tegen Flamengo. Hij moet alleen wennen aan hoger op 1 te staan want dat doen ze niet in Argentinië.
Hij studeerd voor advocaat dus olie dom zal ie niet zijn.
3 0
davidgravemaker
Het maakt je niet uit want fans van hem denken die hem wekelijks in actie hebben gezien, verder heb je de oefenpotjes niet gezien, maar een paar filmpjes op Youtube doen je besluiten dat hij niet kan opbouwen en dat hij de bal snel moet inleveren. Vreemd.
10 0
aniel.rambharos
Ik vind dat we Max Wober behoorlijk afkraken alsof hij zo slecht was. Hij heeft niet veel gespeeld, dus we kunnen niet over hem oordelen. Wat ik van hem gezien heb, was lang niet zo slecht. Ok, iedereen maakt fouten, zoals hij vorig jaar tegen Vitesse. Maar in allebei de wedstrijden tegen Bayern vond ik hem solide!. Een sympathieke jongen, mekkerde nooit, stond klaar wanneer ETH hem nodig had. Hij had natuurlijk de pech dat hij spelers voor zich had. Ik hoop dat hij het heel goed gaat doen in Sevilla. Succes, Max. Laat zien waar je goed in bent!!
10 0
Wereld
Die foutjes heeft Matthijs ook gemaakt. (Excelsior, Nederland etc.)
Weliswaar op een nog jongere leeftijd, maar Wöber had nog geen ritme na zijn blessure (nu nog steeds niet overigens).
0 0
Radie125
wij 11 milj voor een res speler 010 zelfs niet voor een basis speler. Armoede
3 0
GvanderK
Waarom zou je een speler van de rivaal niet goed mogen vinden? Vind dat echt een taboe om niks, ik ben bijvoorbeeld best gecharmeerd van Bergwijn, Dumfries en Lozano terwijl ik een bloedhekel heb aan PSV. Bij Feyenoord vind ik Berghuis zo nu en dan wel aardig. Er zijn ook zat Real fans fan van Messi. Deze River Plate fans zullen het vast wel menen over Magallan.

Sommige spelers spelen gewoon voor de verkeerde club :-)
4 0
Ferd
Wij zijn ook te spreken over Feyenoorder Van Beek. Maakt dat hem een goede voetballer?
1 -18
Lazell
Slecht voorbeeld, maar je hebt wel gelijk. Heb hier fans ook om Mokotjo of Vilhena horen roepen. Dit is journalistiek van lik mijn reet. Zie liever een analyse van hem op bijvoorbeeld VI, maar dat is natuurlijk moeilijk want dan moet je iets over voetbal weten.
1 0
Ferd
Ik denk dat je mijn sarcasme mist. Wij zijn positief over Van Beek omdat hij zo slecht is maar bij onze aartsrivaal speelt.

Vraag aan een Ajacied voor Ajax - Feyenoord of Van Beek bij Feyenoord in de basis moet, iedereen zegt ‘ja, graag’
0 0
Lazell
Hahaha, ja dus. Samen met 16 anderen.
0 0
Ferd
16 minnetjes? Ik gebruik de app, dus ik zie ze niet. En als ik ze wel zou zien, dan nog. Ik ben een volwassen kerel, dus het boeit me echt niet, in tegenstelling tot pubers die ik regelmatig zie klagen over minnetjes.
0 0
insectenverdelg
ze vonden m zo sympathiek dat ze met zn allen bakstenen richting hem gingen gooien......
0 -5
markk
Maakt mij weinig uit wat ze in Zuid-Amerika denken. Ik heb alle vertrouwen in de scouting van Ajax en gezien het feit dat ze Magallan al een jaar achter kont aan zitten denk ik dat ze redelijk zeker zijn. Ik denk dat Magallan een vergelijkbare speler is als Sanchez; kalm, sterk, snel en goed in de lucht.
6 0