Vriesema positief: 'De ploeg maakte een gretige indruk'

Martin Vriesema, verslaggever van de NOS die Ajax tijdens het trainingskamp in Amerika op de voet volgde, zag Ajax een gretige indruk maken in Orlando. De ploeg van trainer Erik ten Hag werkte hard en legde volgens Vriesema een goede basis voor de tweede seizoenshelft.

'Op het trainingsveld in Orlando ging het er fanatiek aan toe. Jongens als De Ligt en De Jong waren uiterst scherp, corrigeerden waar nodig. De ploeg maakte een gretige indruk. Ze zijn wel klaar voor de hervatting van de competitie', zo schrijft Vriesema op de site van de NOS.

De verslaggever zag het goede trainingskamp wel lichtelijk overschaduwd worden door transfergeruchten. Zo werd David Neres de hele week in verband gebracht met een miljoenentransfer naar China, terwijl Ajax Max Wöber daadwerkelijk verkocht aan Sevilla. 'Je merkte dat de club in een spagaat zit. Enerzijds valt er veel te verdienen aan spelers, anderzijds doet de clubleiding er alles aan de belangrijke spelers binnenboord te houden

Tegenover de uitgaande transfer van Wöber, stonden wel de aankopen Lisandro Magallán en Lassina Traoré die voor het eerst deel uitmaakte van de Ajax-selectie. Vriesema zag de nieuwe verdediger en de aanvaller zich snel thuisvoelen. 'Goedlachse jongens die zich snel aanpasten.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ajacied33
Mooi dat ze gretig zijn. Dat zullen we nodig hebben vanaf zondag
3 0
Koningtoto
Die jongens zijn heel erg hongerig naar de schaal, dat merk je aan alles. En wie het meest honger heeft wint vaak ook. We hebben absoluut de kwaliteit, we hebben de honger, we hebben alles in eigen hand, ik zie ons kampioen worden. Kan ik een week helemaal los gaan.
0 0