Van Rijswijk: 'Overal komt een nul achter'

FinnDekker, 11-01-2019 om 00:45, 9440 views, FOX Sports |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Bij het programma Voetbalpraat van FOX Sports is donderdag uitgebreid gesproken over de aanstaande transfers binnen Ajax. De Amsterdammers gaan vroeg of laat veel geld verdienen aan veel Ajacieden, die in de belangstelling staan van de Europese top.

'Wöber heeft het in de wedstrijden waar een beroep op hem werd gedaan heel behoorlijk gedaan', zegt Vincent Schildkamp aan tafel. 'Het is een betrouwbare vervanger, een groot talent. Kennelijk staat hij hoger in de pikorde dan Perr Schuurs, die ze ook gehaald hebben.' De Oostenrijker is een van de vele Ajacieden die belangstelling geniet. Sevilla heeft de verdediger op de korrel.

'Het is bizar wat het succes doet met de waarde van de spelers. Ajax presteert goed in Europa, waardoor er bedragen aan spelers worden gekoppeld... Overal komt een nul achter', zegt Mark van Rijswijk. 'Je kan het misschien niet vergelijken, maar Isimat gaat voor een paar ton weg en Wöber voor veertien miljoen. Het verschil is krankzinnig. Dit terwijl Isimat een paar keer kampioen is geworden.'

'Kan PSV een bod van Ajax van 43 miljoen (geld wat David Neres mogelijk oplevert, red.) op een speler afwijzen?', vraagt Michiel Teeling zich af. 'Ik denk niet dat de technisch directeur van PSV Lozano of Bergwijn aan de grote concurrent verkoopt. De ellende die je op de hals haalt voor de toekomst weegt niet op tegen wat je krijgt.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
AlexIbarra
We hebben ook 8 miljoen of zo voor hem betaald, in augustus 2017.
Anderhalf jaar later verkopen met 2 of 3 miljoen winst is dan toch niet zo raar voor een Oostenrijks international met CL-ervaring? Ik ga niet eens in op gelul over PSV'ers maar als een EU subtopclub het in een speler ziet zitten en hij heeft nog een tijdje een contract, is 10 tot 11 miljoen tegenwoordig niks.

25% transferwaarde erbij tussen je 18e en 20e is niet uitzonderlijk, 'overal een nul achter' is gewoon onzin.
0 0
M.Olsen
Lulkoek. Zo is de markt. Odi van Chelsea 17 miljoen, Diaz van city 17 miljoen en ga zo maar door. Allemaal spelers zonder 1 wedstrijd basis (volwaardige wedstrijd zoals CL, competitie of FA cup)

En Isimat is niet te vergelijken met Wober. Gewoon niet.
0 0
Joseph
Is dit voetbalpraat door korfballers uit de provincie?
3 -1
Ajaxvooraltijd
Nee die spelen net als Arnootje tafeltennis of pingpong.
1 0
EricAjax1
Isimat vergelijken met Wöber ....
9 -1
Ajax27
Natuurlijk moet je dat met een korrel zout nemen maar hij heeft gewoon gelijk. Dat je voor een bankzitter die een handvol wedstrijden heeft gespeeld 12 miljoen krijgt is absurd. Maja dat zijn de tijden van nu voor Ajax. Onze merknaam wordt groter en groter, Europese successen wegen vele malen zwaarder dan nationale en we hebben gewoon een ontzettend goede selectie.

Nu moeten we alleen nog wat met dat geld kunnen doen. Want als talenten als Richarlison en Lainez worden gekaapt... Dan wordt het lastig. Financieel kunnen we hetzelfde bieden, maar sportief heel wat minder. En je ziet al... met alleen meer perspectief halen we het niet.
2 -3
EricAjax1
Hij heeft geen gelijk. Isimat is 7 jaar ouder ofzo, had een aflopend contract en. Wober is nu al beter dan hij en kan nog veel beter worden..
0 0
Juichtoon
Isimat is al 27 jaar, ms heeft het hiermee te maken.
Het gaat om Wobers potentie in dit geval. Hij is pas 19 en speelde al CL. Die titels van PSV doen er in het buitenland totaal niet toe. Het gaat om Europese duels of interlands.
2 0
AFCA1510
Wober is bijna 21. Los daarvan heb je gewoon gelijk.
2 0
Rood Gevaar
jij vindt CL sportief minder dan wat Betis kan bieden?
1 -1
Tinus
Dat is sportief denk ik vergelijkbaar. In Spanje speel je ook tegen real, barca en atletico. Daarnaast is er geen enkele zekerheid dat we volgend seizoen weer CL spelen. En Lainez zou pas volgend seizoen echt minuten gaan maken naar verwachting.
2 0
3*stars*3
Zegt alles over niveau van de NL analisten en commentators op TV.
Isimat is niet alleen een beperkte CV maar hij had ook nog een contract dat in de zomer zou aflopen.
4 0