'Het geld voor Neres komt straks ook wel'

NielsOpdam, 09-01-2019 om 08:15, 8430 views, FOX Sports |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Mark van Rijswijk vindt dat Ajax David Neres niet moet laten gaan, omdat het geboden bedrag op de Braziliaan later ook nog wel komt. Leo Driessen denkt dat Ajax Neres best kan laten gaan. Dat vertellen de commentatoren in Voetbalpraat van FOX Sports.

'Bij elkaar houden', opent Van Rijswijk over wat Ajax momenteel moet doen. 'Want het lijkt mij dat het geld voor Neres straks ook wel komt. Dit is niet een bod dat nooit meer geëvenaard gaat worden.' Van Rijswijk zag dat de Braziliaan vooral indruk maakte in de Champions League. 'Tegen Bayern heeft hij het bijvoorbeeld echt goed gedaan en als hij straks tegen Real Madrid ook nog twee goede wedstrijden speelt, dan verhoogt dat zijn transferwaarde.'

Volgens Driessen moet Neres dan wel aan spelen toekomen. 'Want als het aan Ten Hag had gelegen, had Neres er tegen Benfica helemaal niet ingekomen. Toen kwam hij in de laatste minuut toch nog even voor die assist.' Driessen denkt anders over het gerucht rondom Neres dan zijn collega. 'Ik denk dat je Neres best kunt verkopen.'

Vandaag op Ajax Showtime: een nieuwe Onze Trots! Dit keer spreken wij met Rotjoch, presentator en oprichter van 101Barz! Lees zijn verhaal over Ajax hier!

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
PetrusKeizer
Neres is pas nog gesignaleerd toen hij met een plastic zakkie de afhaalchinees uitliep. Nou, dan weet je t wel. Die is weg.
0 -2
Hagmag
Natuurlijk zegt Valentijn dat Neres verkocht kan worden.
Wordt de kans veel groter dat hij wat te zeiken heeft als het een wedstrijd wat minder is bij Ajax.
Misselijk makend figuur is het, met zijn goedkope teksten.
Svp niet meer vermelden over of van die zwerver.
1 -2
mickey2602
Het is Leo Driessen,niet Valentijn;-)
4 0
Ajax412
Driessen komt op mij altijd over met dezelfde arrogantie als Van Gaal, alleen heeft Driessen 0 op zijn C.V. om dat bij te zetten, Louis wel.
0 -1
Ajacied33
Niks nieuws natuurlijk dat uitgerekend Leo Driessen Ajax wel zwakker wil zien worden. Neres blijft gewoon lekker bij ons
0 -1
Cello
Precies. In het verleden konden dit soort gasten zich nog verschuilen achter het feit dat de club de inkomsten hard nodig had. Dat is iets wat nu niet het geval is. En dat weet iemand als Driessen ook wel, maar dan toch zeggen dat Ajax beter kan verkopen en vooral niets willen zien in argumenten dat straks ook heus wel een soortgelijk of zelfs hoger bedrag op tafel gaat komen (zoals v Rijswijk ook stelt).
Dan ben ik het eens met je dat Driessen eerder gaat om Ajax zwakker te zien worden.
0 -1
Ajaxbrl
Binnen boord houden! Zoveel bankzitters met basisniveau hebben we niet!
3 0
DeBaller
Een bank vol met basis niveau wil en kan je ook niet hebben.. Dat hebben zelfs de grootste clubs vd wereld niet. Hier krijg je enkel scheve gezichten binnen de groep door, wat weer leid tot slechte invalbeurten en resultaten. Kijk momenteel even na Real Madrid, gewoon teveel spelers die op t veld horen te staan, waardoor ze nu dus gewoon niet draaien. Als je 11 spelers hebt die elke wedstrijd winnen, dan zal je lang niet zo snel schevegezichten krijgen op de bank. Ga je wedstrijden zoals Real nu doet kansloos verliezen en je hebt 17 basisspelers, word het alleen maar slechter. Je hebt dus gewoon 13 basisspelers nodig en 10 spelers die er net onder zitten.
0 -5
AlexIbarra
Neres is toch 1 van onze 13 basisspelers uit jouw voorbeeld?

Back up voor Ziyech, Tadic en vdBeek. Labyad, Cerny, De Wit etc. staan aanmerkelijk lager in de pikorde. Daarnaast vertrekt Ziyech voor zover ik weet bij een goed bod deze zomer, Klaas is oud en voor Donny is interesse.

Zeker nu de verkoop van Wöber rond is niemand meer laten gaan. Je kunt wel weer een andere Latino halen maar die moeten meestal ff verhuizen, wennen aan NL, de kou, het team enz. Wij moeten Meteen alles winnen.

Van het geboden transferbedrag is ook niet alles voor ons dus gewoon deze groep bij elkaar houden. Anders vervloeken we onszelf als St. Juste er straks wél in slaagt om een aanvaller geblesseerd te schoppen.

Vorig jaar liepen we 10 langdurige blessures op en dit jaar bijna niets. Volgens mij is het nu slim om met een druk programma aan winterwedstrijden de selectie op volle oorlogssterkte te houden. Waarbij Onana, De Ligt of Schöne vervangen nog steeds erg lastig wordt.
0 0
BokkieBokstra
Geld, het lijkt het enige waar het om draait bij het handelshuis Ajax. Ik denk, Neres, leuke voetballer, zou vaker moeten spelen en bij voorkeur op links. Ajax wordt steeds meer een doorsneeclub als die andere handelshuizen.
0 -10
AlexIbarra
Ik ga er niet vanuit dat we hem verkopen, Ajax kan er toch niets aan doen als er een bod wordt uitgebracht?

Ons standpunt is dat we niemand willen laten gaan, Chinezen reageren daarop door ons een halve jaarbegroting te bieden en Neres het vijfvoudige salaris. 43 miljoen zou een transferrecord zijn voor Ajax en dik 20 mln winst betekenen op Neres, die geen échte basisplek heeft.

Een handelshuis had hem al lang naar China gestuurd, terwijl ik nog steeds hoop en denk dat we Neres lekker hier gaan houden.
0 0
EuforischeRealist
Jij volgt het allemaal niet zo denk ik? Ajax heeft het bod toch geweigerd of niet?

Ze stellen dat ze niemand gaan verkopen in de winterstop, ze weigeren biedingen op spelers en toch zo'n opmerking. Beetje jammer.
6 -1
SjaakWolfs
Waar heb je het over? Er is niemand weg, er zijn alleen wat geruchten in het roddelcircuit. Daarop baseer jij mening over 'handelshuis Ajax'? Lekker simpel weer.
5 -1
BokkieBokstra
We zullen het zien, waar rook is is vuur. De telegraaf laat dit niet voor niets vallen. Neres mag weg. Maar ik ben benieuwd, volgend jaar de Jong en de Ligt weg, Ziyech misschien. Dit jaar is het hosanna, al moeten de prijzen nog gewonnen worden, maar als het minder loopt dan komt die vraag zeker: hoe zit het met de identiteit van Ajax?
0 -2
Libero
Als jij nou angstvallig aan het Ajax van de vorige eeuw vasthoudt gaat de rest gewoon met de tijd mee. Of laat ik voor mezelf spreken: ik wil gewoon dat Ajax een zo hoog mogelijk (Europees) niveau nastreeft. Wel op eigen kracht en met de gedachte zoveel mogelijk zelf op te leiden.
Maar de tijden van de grootste talenten lang behouden zijn voorbij. Tenzij je het prima vindt om met veel tweede keuze eigen jeugd regelmatig naast het kampioenschap te grijpen en te hopen op EL-voetbal moet je gewoon mee in de huidige gang van zaken.
En dat doet Ajax i.m.o. prima zonder de eigen identiteit te verliezen. Afgelopen jaren wordt er juist veel meer gedaan om spelers te behouden. Niet alleen vorige zomer, maar ook de zomer ervoor waren er zat die niet weg mochten (Younes, Viergever, Dolberg) terwijl er aardig aan verdiend kon worden. De eerste twee hadden zelfs nog maar een jaar contract en ipv cashen werd er gekozen voor continuïteit.
1 -1
RusselWestbrook
De Telegraaf zegt natuurlijk nooit dingen die later totaal niet waar bleken te zijn.

Even een korte greep:
Frenkie de Jong is zeker al verkocht aan PSG, toch?
Magallan speelt al bijna een jaar bij Ajax, toch?
Mazraoui en twee andere jeugdspelers van Ajax hadden een agente bruut mishandeld, toch?

De Telegraaf wil gewoon krantjes verkopen en clicks genereren. De waarheid, als ie er ooit al toe gedaan heeft bij de Telegraaf, staat eerder in de weg dan dat ie de leidraad is.

En dat hele circus elke keer rond geruchten die ze zelf de wereld in brengen. Volgens format: in het weekend een gerucht de wereld in slingeren, zondagavond bij Studio Voetbal en/of maandagavond bij Natafelen lekker voortborduren op de zelf bedachte roddel alsof het de waarheid is, ook omdat ze op maandagochtend er nog even column over schrijven.

Wat een treurige kutkrant.
5 -1
Web
Ben het met je eens, verschrikkelijke krant
Wat wel opvalt is, dat Mike Verweij altijd als eerste de opstelling weet. En ook nog goed ook.
0 -1
Cello
Over de TG gesproken. Liet die krant ook niet bij monde van Valentijn weten, dat David weg wil en zich niet meer lekker zou voelen in de JC Arena vanwege wat minder speeltijd als hij zou willen??.

Ik heb een beetje op de berichten en filmpjes gelet vanuit Orlando, maar ik kan er iig bij Neres niets van merken dat ie er met gezonde tegenzin aanwezig is. Ik vind hem zelfs vrolijk en opgewekt aanwezig daar.

Ik heb eerder het idee, dat de TG zit te vissen en de mogelijke Chinese aanbieding gebruikt om te denken dat er wel weer wat zal spelen, zoals een ontevreden speler.
Het jammere voor de TG is dat de speler dat niet bevestigt in woord en daad. Net als al die andere beweringen dat het niet botert tussen spelers en/of tussen spelers en staf. De betrokkenen beweerden zelfs totaal wat anders toen ze met dergelijke vragen werden geconfronteerd. En ja...waar rook is, is vuur....wel eens bij stilgestaan, dat degene met de lucifers de TG zou kunnen zijn?. Wel eens gedacht over wie er voordeel bij zou kunnen hebben als er rotzooi uitbreekt bij Ajax?. Vóór de Cruijff revolutie had de TG diverse zeer betrouwbare bronnen binnen Ajax....alles lag binnen no-time op straat (in de TG). Sinds dat daar in alle geledingen zuiveringen hebben plaatsgehad ten tijde van de revolutie lekt er vrijwel nooit meer wat uit.... en dat zit ze behoorlijk dwars bij de TG, zo dwars dat ze zich tot duimzuigerij moeten verlagen en puur en alleen insinuatie's doen. En ja....ze zullen heus wel eens wat goed gokken, maar tot dusver lukt ook dat ze niet heel erg goed.
1 -1
appeltje
Chinese belangstelling is er. Maar waarschijnlijk opgewekt door zaakwaarnemer om Neres beter in de markt te zetten, en misschien wel als druk middel om Neres meer te laten spelen. Netjes wil niet weg. Dus transfer komt er niet deze winter m
0 -1
ETM
De CL is een gigantische etalage ja. En spelers in de eredivisie willen bijna allemaal hogerop. Wat is jouw suggestie dan dat Ajax doet?

En geen identiteit? Ajax blaast met het jongste elftal van de CL bijna Bayern van het veld.
0 -1
behangdelul
En daarom moet Leo "droeftoeter" Driessen lekker met pensioen gaan. Warrige, dommige en irritante verslaggever die er zo vaak naast zit...wegwezen!
3 -1