Perez ziet brede selectie Ajax als groot voordeel

FinnDekker, 06-01-2019 om 09:35, 7795 views, NOS |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

Kenneth Perez denkt dat Ajax op basis van de selecties meer kans heeft op de titel dan PSV. De Amsterdammers hebben een betere en dus ‘bredere’ bank, zo stelt de oud-voetballer en analist.

Denk De Jong en bijvoorbeeld Hirving Lozano weg en PSV heeft een groter probleem dan wanneer bij Ajax Kasper Dolberg en Hakim Ziyech wegvallen. Die brengen dan Klaas-Jan Huntelaar en David Neres’, luidt het verhaal van Perez aan de NOS

De ex-Ajacied denkt dat de wedstrijd Ajax - PSV de beslissing gaat brengen. ‘Alleen tegen Feyenoord kunnen beide clubs tegen puntenverlies aanlopen. De andere teams zijn vele malen minder.‘

Joep Schreuder, commentator van beroep, denkt dat er nog heel veel kan gebeuren. ‘Het kan ook om opvallende details gaan: Ziyech die van de trap valt of Lozano die over de stoep struikelt. Of een bal die tijdens een aanval op het veld wordt gegooid door het publiek.’

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
trodat4030
Als er íemand kan vallen zonder geblesseerd te raken is t Lozano wel. Die valt nu al over elke grasspriet, maar zodra hij die kaart eenmaal heeft aangenaaid is ie zo weer aan t hollen.
1 0
Libero
Als je meeneemt dat Ajax nog in drie competities actief is en dus meer kans op blessures en vermoeidheid heeft valt dat voordeel wel mee. En dan heb ik het nog niet eens over het 'geluk' dat Ajax met langdurige blessures heeft en nog een paar zaken die ik maar niet noem vanwege een zeker Calimerogehalte.
1 -1
3*stars*3
Itt 16/17 is ploeg en selectie nog sterker.
Voordeel dat we nu bekerpot ook thuis spelen en denk dat de gasten nu wel hebben geleerd van Roda maar Heerenveen komt ook altijd om te voetballen.

Ik hoop dat Neres blijft en dan heeft Ajax een topselectie om te gaan voor de prijzen.
0 0
De Stift
Het is wel echt een bizar brede en sterke selectie. Kijk je naar onze tweede keuze, dan kan Ten Hag deze opstelling maken:

Veltman - Magallan - Wober - Bakker

Labyad - Eiting - Sinkgraven

Neres - Huntelaar - Cerny

Gezien de kwaliteiten van deze spelers, zou je verwachten dat dit team derde of vierde zou staan in de eredivisie ;)
1 0
Bensco
Ik ben hier niet van onder de indruk. Alleen Neres en Huntelaar halen Ajax 1 niveau, Eiting is te wisselvallig, Labyad en Wöber vind ik tekort komen. Veltman, Sinkgraven en Cerny komen net terug van een blessure. Een paar speelden laatst ook een bekerduel mee en vielen toen flink door de mand.
0 0
AFCAjaxMidNineties
Joep Schreuder quoten over voetbalzaken? Serieus? Wat een enge man is dat. Soort van kruising tussen Mart Smeets en Peter r de Vries.
7 0
3*stars*3
Manier hoe hij voetballers ook staat te interviewen...
Alsof het f-jes zijn...

Tuurlijk kan een Ajacied ongelukkig vallen maar dat kan een PSV’er ook of zijn die dagelijks aan het teleporteren naar verschillende locaties?...
1 0
Labrador
Volgens legendes is de Jong nu al bang. Toen hij sliep is Magallan naast zijn bed gaan zitten om vervolgens in zijn oor te fluisteren : tu eres mio... ( jij bent van mij )
13 -2
3*stars*3
Hehehehe like!
0 0
grannig mokum1
HAHAHAHAHAH
0 0
EzraAjax95
Of een aardappel die uit het universum op het hoofd van Van Bommel valt
1 -1
NoFX
Is al eens gebeurd. Een hele zure.
3 -1