'Mindere teams dan Ajax over Real heen gewalst'

BVeenstra, 17-12-2018 om 13:15, 5916 views, Voetbal International |

Bekijk nu de nieuwe thuis-trainingslijn van Ajax!

Voetbal International-verslaggever Süleyman Öztürk sluit niet uit dat Real Madrid tegen Ajax mogelijk alles op alles gaat zetten om nog wat van het seizoen te maken. De Madrilenen zijn aan een teleurstellend seizoen bezig, waardoor de Champions League een laatste strohalm kan zijn.

'Aan dit Real Madrid is vrij weinig normaal. De afgelopen drie seizoenen hebben ze de Champions League gewonnen, maar het leven na Ronaldo moet ingevuld worden. Dat is heel lastig', zo zegt Öztürk, die al een trainer (Julen Lopetegui) bij Real Madrid zag sneuvelen dit seizoen. 'Solari is nu aangesteld, maar er is opnieuw gefluit te horen. Real is echt zoekende. Benzema heeft dan af en toe wel gescoord, maar hij is geen Ronaldo gebleken. Ik denk niet dat De Ligt bang hoeft te zijn voor deze Benzema.'

Toch denkt de journalist dat Ajax het niet zo heel makkelijk gaat krijgen. 'Het is wel de Champions League. Solari heeft nog een maand of twee, drie om het elftal op poten te krijgen. In januari zal er ingekocht worden, al zijn die spelers dan tegen Ajax nog niet ingespeeld. Als de competitie verloren is, gaat Real Madrid zich richten op de Champions League. Maar maken ze indruk op mij als elftal? Absoluut niet. Er zijn mindere elftallen dan Ajax die over Real Madrid zijn heen gewalst dit seizoen.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
MPAjax
van alle verliespartijen verloren ze het meeste uitwedstrijden 4/5, daar zit hun achilleshiel
0 -1
AjaciedForLive
Ik hoopte van tevoren al op real vooral door alle vergelijkingen met 95. Volgens mij speelde ajax toen ook tegen real en won het uit met 0-2.Aan het eind van de wedstrijd was er luid applaus voor ajax madrid fans klapte na de winst omdat real niet eens een kans hebben gehad en genoten hadden van Ajax.
0 0
AjaciedForLive
https://youtu.be/czQvLsZie08
0 0
MBAFCA11
word ongelofelijk lastig, zonder twijfel. Maar er zit wel kans in voor een stuntje
1 0
joodje!
Waarom staat er in de inleidende alinea dat Ozturk heeft gezegd dat Real "mogelijk alles op alles gaat zetten om nog iets van het seizoen te maken". Zegt hij nergens letterlijk. Is nogal een nuance verschil.
Nu laat de auteur het in eerste instantie lijken alsof Ozturk alleen maar open deuren in trapt, terwijl zijn commentaar imo gewoon hout snijdt.
0 -1
Aeter
Ik zou de journalistieke kwaliteit van AS met een korreltje zout nemen hoor. Het is maar een websiteje van wat gasten die leven van reclameinkomsten en dat doen ze best verdienstelijk, maar je mag geen professionele dingen verwachten, al hebben ze af en toe ook hele goede eigen stukken, die kwalitatief niet onder doen of beter zijn dan de professionele media.
2 -1
joodje!
Eens. Maar als ik zie hoe veel reclame ik krijg voorgeschoteld op deze site dan lijkt me toch dat er budget is voor kwaliteit.
0 0
Aeter
Reclameinkomsten is leuk als je heel veel bezoekers hebt. Blijkbaar hebben ze geen geld voor betere servers, website en apo, dus denk dat de inkomsten niet zo spectaculair hoog zijn als jij denkt.
0 0
Markopantelic007
Niets is onmogelijk. Tegen Bayern waren we over twee wedstrijden gezien ook de betere.
1 -1
AsensioWillemsen
Maar zouden we op basis van knock out niet door zijn gegaan. Snap het positivisme nu rond deze wedstrijd, maar Ajax zal een hele goede dag moeten hebben wat geluk om zeker door te gaan
7 0