'Magallán in die wedstrijden niet opvallend'

BartVeenstra, 15-12-2018 om 11:35, 10398 views, NH Sportcafé |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Ajax-jeugdtrainer Heini Otto wilde bij NH Sportcafé niet al te veel kwijt over de waarschijnlijke komst van Lisandro Magallán. Nadat eerder in Argentinië melding werd gemaakt van een geaccepteerd bod schreef ook De Telegraaf over de aanstaande transfer van de Argentijnse verdediger.

'Dat lees je vanochtend in de krant', zegt Otto. 'In mei was het ook al rond. Ik denk dat "we" er nog een klap op moeten geven. Ik ken hem via de kranten en de beelden. Ja, in die wedstrijden tegen River Plate met Boca Juniors was hij niet heel opvallend. Maar Ajax volgt hem al lang. Nu hopen ze hem in de winterstop aan te trekken, zo valt te lezen in de krant.'

Bij Ajax heeft men met Matthijs de Ligt, Daley Blind, Max Wöber, Frenkie de Jong, Perr Schuurs en na de winterstop ook Joël Veltman al meerdere spelers die als centrale verdediger kunnen spelen. 'Er zijn genoeg mogelijkheden achterin bij Ajax', zegt Otto.

Verwacht jij dat Ajax een 4-0 overwinning boekt op De Graafschap? Zet in en krijg 7 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Van Reenen
Veltman heeft nog geen wedstrijd gespeeld en mist ritme. Schuurs is nog niet op het niveau om een verdediging te leiden. De Ligt en De Jong verkassen wellicht in de zomer. Wöber zal wel 1 of 2 wedstrijden missen in de CL. Blind kan achterin spelen, maar ik zie hem liever op de plek van Schöne. Dus denk ik dat Lisandro een goede aanvulling is in de achterhoede naast zijn maatje Nico. En beter teveel van het goede dan te weinig. Bovendien moet je maar afwachten of Veltman op zijn oude niveau terug komt. Ik heb wel een glazen bol staan naast mijn desktop pc, maar die is voor een Leffe of 2 in de namiddag als Ajax gewonnen heeft van De Graafschap. Zij zullen zich wel ingraven, de naam hebben ze in elk geval mee, Graafschap.
0 0
f.m.d.
Er moet toch gekeken gaan worden naar hoe de wat oudere spelers die buiten de basis vallen ritme op kunnen gaan doen.

Naast jong ook een elftal in de beloftecompetitie zou een mogelijkheid kunnen, als dat überhaupt al mag van de knvb.
0 -3
MPAjax
magallan is een sterke voetballende verdediger die goed kort kan dekken en veel kracht heeft behalve dat is hij goed in positie kiezen, is niet echt een tackelaar, meer een dekkende speler dus rugdekking en voorstopper is meer zijn ding

een nadeel is dat hij agressief is en op mensen doorloopt waardoor hij hier snel kaarten kan krijgen dus hij zal voorzichtig moeten zijn
0 -2
Youri08
Als je CL nivo nastreeft moet je doorselecteren, zeker achter in.

Schuurs heeft nog tijd, Blind is ok, Frenkie in uiterste nood, Wöber op het randje maar nog jong, Veltman komt tekort, de Ligt uiteraard ok. Ik zou of Wöber of Veltman vervangen.

RB, Mazraoui is ok maar daar lijkt de progressie uit, Kristensen komt tekort, Orejuela is al afgeschreven, Veltman komt tekort. Hier moet echt iemand bij.

LB, Nico is ok, Sinkgraven is ok, Blind is ok voor nood.

Ik denk dat er op iedere positie minimaal 1 speler gehaald moet worden als je structureel mee wil doen met de Europese (sub) top, dus spelers die op kunnen tegen Lewandowski, Suarez, Bale etc en niet de plaatselijke aanvaller van Nac of Emmen. Komt er uit de jeugd nog iets?
1 -8
Gouda
Nico is ok... Serieus?!
2 -1
Dooye
Ah joh. De ligt is ook "uiteraard OK". Dus OK is positief denk ik maar...
0 0
Gouda
Nico is ok... Serieus?!
0 -1
Gerrr
Op iedere positie minimaal 1 speler erbij.

Bedankt voor je geweldige bijdrage.
3 -3
Youri08
Graag gedaan, lekker hè, azijn.
1 -3
ST
Magalan lijkt een soort Argentijnse Veltman.
2 -6
Rsv
Wober is helaas niet goed genoeg voor Ajax 1
4 -23
Godenzoon24
Och wat een opportuniteit.Wober uit bij Bayern geweldig. Wober thuis een foutje en het is ineens niets. Pff vermoeiend zulke mensen. Wober moet eens wat vertrouwen en ritme krijgen. Zit genoeg in die jongen.
0 0
Joseph
Dat zag jij op basis van 2 wedstrijden tegen Bayern München dit seizoen? Ik vind het ontzettend knap, hij was een aantal keer erg belangrijk met zijn onderscheppingen, dat kan niet iedereen na een half seizoen op de bank gezeten te hebben.
2 -1
Aeter
Je weet toch dat mensen hier na een wedstrijd hun oordeel al maken. Je bent toch niet nieuw hier? Of ben je werkelijk verbaast over dit soort reacties?
1 -1
ST
Heeft te weinig ritme op het hoogste niveau, maar potentie heeft hij zeker.
5 -4
MosesD
Wöber is een uitstekende centrale verdediger. Moet alleen wat langer de kans krijgen. Komt komend seizoen helemaal goed.
9 -3
Gerard36
eens
3 -2