'Kostas maakt daar ook weer zijn kracht van'

FinnDekker, 11-12-2018 om 07:45, 4641 views, Algemeen Dagblad |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Jeroen Verhoeven, die als derde keeper bij Ajax fungeerde, geeft bij het Algemeen Dagblad aan dat het als keeper een lastige klus is om koud het veld in te komen. 'Het is heel moeilijk om er dan in één keer te staan zonder enige vorm van wedstrijdritme.' 

'Ik ben daar altijd heel relaxed mee omgegaan. Ik was fors en daar maakte ik gebruik van. Niemand liep graag tegen mij op', vertelt de oud-Ajacied over de kritiek die iedereen had aangaande zijn gewicht. 'Kostas zou dan te klein zijn, maar hij maakt daar ook weer zijn kracht van. Hij is atletisch, heeft een enorme sprongkracht en is supersnel bij een één-op-één-situatie. Bovendien kan hij erg goed meevoetballen.'

Mogelijk staat Lamprou, die tegen PEC Zwolle inviel afgelopen weekend, woensdagavond ook op goal, aangezien André Onana nog niet honderd procent fit is. Verhoeven vindt de kritiek op Lamprou wat betreft de goal van Zwolle tot slot onterecht. 'Een minuut daarvoor maakt hij een uitstekende redding. Daar hoor je dan niemand over. Dan is het: daar staat hij toch voor? Eerlijk is dat natuurlijk niet.'

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Salamis
lief hoor al die mensen die lamprou verdedigen, maar hij is gewoon te klein en kan daardoor niet bij alle ballen. daarmee is hij ongeschikt voor de top. snel een andere keeper halen dus.
0 0
Aeter
Prima backup. Hij zal nooit eerste keeper worden maar dat weet hij zelf ook wel. Verder is hij ideaal als 2e keeper. Super positief en ligt heel goed in de groep, dat is erg belangrijk. Verder is het gewoon een prima keeper, die 15cm te klein is, maar dat is niet dusdanig relevant als tweede keeper. We hebben ook nog van Leer, dus we hebben helemaal niks nodig.
0 0
31xAjax
Mbappé zelf??? Alsof we het over Messi hebben......
0 0
Aeter
Verkeerde topic.
0 0
Stroeve
Dan had Lamprou op dat moment die enorme springkracht wel mogen inzetten.
5 -9
apeldoorner
Op zich tikt hij hem gewoon op de lat. Stond Lasse daar niet valt die voor lijn en pakt hij hem (misschien nog). Altijd dat gezeur. Maar is standaard. Kan me nog Benfica-Ajax terughalen, wat mensen toen ineens schreven over Onana,....zelfs hij was toen ineens een kut keeper (tot de laatste minuut hij weer een held was... zo zie je maar, van flop naar top in 1 wedstrijd...alles is mogelijk op AS.
0 -1
ETM
Wat een overdreven gezeur over Lamprou her en der.
Dat hij geen ritme heeft dat scheelt een paar procenten, en aangezien hij de bal wel kon beroeren kun je best stellen dat een warmgedraaide Lamprou m wel had weg gekregen. Zn gebrekkige lengte maakt vooral gevoelsmatig onrustig. Die man moest er effe inkomen. Vervloekt om zn Feyenoord verleden, maar het is een onwijs sympathieke kerel.
Wel fijn dat Onana lijkt te kunnen gaan keepen. Onana is imo absoluut een wereldgoalkeeper. Dat is een klasse boven elke 2de keeper die we hadden kunnen hebben.
Bayern gaat er vol voor en begint de afgelopen weken gewoon weer te draaien. Alle scepsis over hen in de media was gewoon zwaar overdreven. Is een superteam. Ajax is zwaar de underdog en als je dan ook nog eens niet compleet bent dan wordt t gewoon een heel moeilijk verhaal..
9 -2
Ajaxvooraltijd
Amen! Scheelt 2cm met Vermeer en 3 met Cillessen.
1 -5
AFCAwooz
Nou volgens mij is lamprou 1.76 en cillessen 1.85. Jij zit niet op rekenen.
5 0