Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

'Labyad begint mij steeds beter te bevallen'

ArthurV, 03-12-2018 om 17:45, 13149 views, AT5 |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Supporters Kale en Kokkie worden steeds vrolijker van het spel van Zakaria Labyad. De middenvelder van Ajax begon het seizoen nog als vaste bankzitter, maar mocht tegen NAC Breda en ADO Den Haag eindelijk weer eens zijn opwachting maken. Dit tot groot genoegen van het welbespraakte tweetal.

'Labyad begint mij steeds beter te bevallen', is Kokkie positief tegenover de camera van AT5. 'Wat was die gozer goed tegen ADO, hè? Ze riepen Matthijs de Ligt uit tot Man of the Match, maar...' Kale vult aan. 'Hij gaf ook een hele mooie assist bij die goal van Nicolás Tagiafico.'

Niet alleen over Labyad zijn de heren tevreden, maar ook over het spel en de resultaten van Ajax van de afgelopen weken. Kokkie: 'Het is toch van de zotte dat je al zes weken zegt: ''We hadden er tien moeten maken, maar dat hebben we niet gedaan.'' Dit Ajax laat zo weinig liggen. Je ziet hoe makkelijk ze vier of vijf goals maken, al speelt Ajax niet altijd goed.'

Scoor nu jouw Ajax-uittenue met twintig procent korting!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
oudzuid2
uitstekend om als back-up erbij te hebben, maar zie voor hem geen basisplaats weggelegd volgend seizoen. daarvoor moet de lat nu echt hoger
1 0
ETM
Ik ben er nog niet over uit wat Labyad betreft. Dat hij erg gevaarlijk in de de laatste fase is zal ik zeker niet betwisten. Was al duidelijk voordat hij kwam. Prachtgoal tegen NAC was geen toeval. Tegen ADO kopassist slim en perfect uitgevoerd..
Maar ik twijfel over zn vaardigheden binnen het snelle positiespel als de weerstand omhoog gaat. Je moet natuurlijk over de huidige basis heenkijken. Ziyech is er hoogst waarschijnlijk op korte termijn niet meer. Aan Neres gaat vast ook hard getrokken worden. Ik verwacht dat Ten Hag doorgaat met het spelen met valse vleugels. En ik verwacht dat Tadic nog blijft. Ik acht Labyad t meest geschikt voor de huidige positie van Tadic. Is Labyad dan goed genoeg voor de basis?
Of goed genoeg als invaller wanneer je dus tegen een Europese tegenstander van enig formaat speelt? Ik ben nog niet overtuigd. Tenonrechte dat zou kunnen.
Gezegd dient dat Ten Hag hem goed kent en niet voor niets gehaald zal hebben. En in het verlengde van het goede functioneren van Ten Hag zal ik Labyad vooralsnog het voordeel van mijn twijfel geven. En ik zal zn goal tegen NAC nog eens bekijken. :)
1 0
ajaxwestland09
Tekent dat we een brede selectie hebben speelt goed tot nu toe
2 0
mcatarinob
En toch doet Doan het goed, ook gelet op de waardering die hij krijgt. Met nog betere spelers om hem heen, mag je nog meer van hem verwachten
4 0
FerdiZ
Doan is voor zijn leeftijd een erg goede speler. En omdat het een Japanner is heb je het transfergeld zo terug verdient
4 0
Stroeve
Ik geloof je, maar ik begrijp het niet. Waar komen die extra inkomsten vandaan enkel omdat het een Japanner is?
0 0
3*stars*3
Toevallig keek ik gister weer eens naar studio sport om 19:00, om ff na te genieten van een mooie zondag. ;)

Pot van Groningen-NAC kwam langs en voor zo’n pot kwamen er al 200 Japanners naar het stadion.
Ajax is een aansprekende club wereldwijd en zal ook wel veel Japanners/Aziaten aan gaan trekken in de Arena.
Fans en later hopelijk ook spelers.


Maar het gaat allereerst om de voetballer en Doan heeft echt veel kwaliteit.
Dat commerciële is een mooie bijkomstigheid.
1 0
ajaxinho
Jammer dat ik deze wedstrijd (van Labyad) gemist hebt.

Die assist is inderdaad pure klasse.
De loopactie van Tagliafico ook trouwens.

Hopelijk kan Labyad dit ook laten zien in de CL.
Als we hem daarin nodig hebben.
8 -1
martin1234
Kom op, CL. Daar hebben we het even over een niveautje hoger. Labyad speelde een aardige wedstrijd tegen een zeer zwakke tegenstander, toen hij een keertje gebruikt werd als opvulling. En dat is hij, opvulling als de rest door het grote aantal wedstrijden wat pijntjes heeft. Daarna snel in de aanbieding en roze strik erom heen.
0 0