Kieft: 'AEK niet zo'n hele goede ploeg'

JesseTH, 25-11-2018 om 20:40, 5868 views, Ziggo Sport |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

Wim Kieft is van mening dat AEK Athene, ondanks het feit dat ze in de Champions League spelen, geen geweldige ploeg is. Bij Rondo wordt er gewezen op de zesde plek van AEK in de Griekse competitie, maar toch wordt er gewaakt voor onderschatting.

'Ik heb ze twee keer zien spelen, tegen Benfica en Bayern München, en dat is niet zo’n hele goede ploeg', is de oud-spits van Ajax van mening, waarna hij wel een kanttekening plaatst. 'De insteek is nu wel heel anders, want je moet daar nu eigenlijk gaan winnen. Het is niet allemaal maar vanzelfsprekend dat je zo’n wedstrijd gaat winnen.'

Youri Mulder sluit zich aan bij de meer voorzichtige benadering. 'Je moet wel bescheiden blijven en dus weten waar je vandaan komt. Je moet niet hautain gaan doen en er arrogant heen gaan, zo van: we gaan dit wedstrijdje wel even winnen. Ten Hag doet dat ook niet, hij gaat niet zo om met zijn ploeg.'

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Vlieske
Als ajax er tegen speelt zijn het ineens allemaal niet zo'n goede ploegen. Ik hoor niemand over hoe veel zwakker Barcelona is vergeleken met andere jaren.
0 0
Libero
Inderdaad. Het moest bij Studio Voetbal gisteren maar weer eens gezegd worden dat PSV het toch best aardig deed tegen Barcelona. Dat Barça daarna tegen laagvliegers punten liet liggen hoor je niemand over, maar dat Bayern na Ajax van de huidige #2 verloor zou wel veel zeggen over hun vorm... en dat ze daarna drie wedstrijden wonnen weer niet.
Maar dat AEK een voor CL-begrippen zwakke ploeg is staat natuurlijk buiten kijf.
Net als dat PSV in een zwaardere groep zit, maar hoe graag en hoe vaak men dat wil benadrukken neemt bijna enge vormen aan.
1 0
Joseph
Ziyech is er niet bij en zo goed vind ik de aanval helemaal niet lopen bij Ajax. Ondanks dat, moet je dit gewoon winnen, op elke positie hebben we een betere speler staan.
1 -2
Onpartijdig
Standaard reactie van de media: "matig ploegje, maar je mag ze niet onderschatten". Ik mis alleen nog de woorden: "niveautje Groningen" .... gemiste kans dat ze dat er niet bij zeiden.
4 0
Babangida83
Precies, altijd die standaard 'coole' antwoorden om er maar een beetje bij te horen om daarna doordeweeks volledig kansloos tegen zo'n clubje te verliezen. Maar we hadden 'wel het meeste balbezit, veel kansen (1 of 2) en zeker ook meer verdiend", is het dan.

We moeten eerst maar eens een plaatsje of 5 klimmen op de UEFA-ranglijst om weer eens iets arroganter te mogen zijn.
1 -1
Libero
"Standaard reactie van de media" en jij reageert erop dat wij niet zo arrogant mogen zijn. Okee.
0 0
Babangida83
Die standaardreactie vind ik een arrogante reactie inderdaad. En wij hebben al een tijdje niet meer echt een basis om arrogant over te zijn.
0 0
MankeNelis
Je moet die 3 punten pakken om Benfica definitief te lossen. Ben er niet van overtuigd dat Bayern zomaar van Benfica wint.
7 0