Mossou: 'Anders gaat de botte bijl er weer in'

NielsE, 09-11-2018 om 19:02, 12054 views, Panenka, AD |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

Sjoerd Mossou is onder de indruk van de prestaties van Erik ten Hag. De voetbalanalist constateerde in het begin van het seizoen dat de oefenmeester het zichzelf heel erg lastig had gemaakt, echter heeft Ten Hag het nu volledig omgedraaid volgens de journalist van het AD.

'Ajax staat vijf punten achter in de Eredivisie, en ik denk ook niet dat ze dat goed gaan maken', begint Moussou in de videoserie Panenka. 'Maar ze staan wel vijf punten (zijn er in werkelijkheid vier, red.) voor in de Champions League, dus Erik ten Hag werd toegezongen door de supporters van Ajax. Dit is een omdraaiing van zaken. Volgens mij zeiden we aan het begin van dit seizoen nog dat Ten Hag 3-0 achterstond.'

De oefenmeester wist echter menig mening richting de positieve kant om te buigen. 'We moeten constateren dat hij 3-3 heeft gemaakt, en dat hij zelfs nog een paar minuten heeft om de wedstrijd te winnen. Hij heeft hem nog niet gewonnen, hij moet namelijk nog wel even kampioen worden. Anders gaat de botte bijl er gewoon weer in.'

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ajacied33
Ik word wel beetje moe van dat Psv nu al als kampioen te achten door vele zogenaamde kenners. Psv hoeft maar 1x gelijk te spelen, en dat gaat echt snel gebeuren, en het verschil is maar 3 punten. Wij krijgen ze nog thuis, ze moeten nog naar Feyenoord, Heracles, Vvv, Vitesse en Heerenveen. Zomaar wat ploegen waar Psv niet lekker tegen speelt. Ik ben er echt van overtuigd dat wij kampioen gaan worden
0 0
Joseph
Ajax gaat thuis niet verliezen van PSV, dan gaat het dus over een verschil van 2 punten. Mossou kan beter niks zeggen als hij anders alleen maar onzin uitkraamt.
PSV is nog lang geen kampioen, die gaan zeker nog punten verliezen.
0 0
Pierre Heno
Het wordt vermoeiend wanneer mensen dingen gaan zeggen omdat ze vanuit hun functie/beroep wel wat moéten zeggen.... en dus niet omdat ze ook ècht wat te zeggen hebben. Mossou....je kunt dus beter wat vaker je mond houden. En dat jij PSV hoger hebt dan Ajax is prima...maar....óók dàt weten we nu wel.
1 0
AJAXTHELEGEND
Het seizoen is nog lang niet over ,Ajax heeft ook wel eens 10 punten ingelopen op PSV .
0 0
Labrador
Hij heeft een punt. Uit bij VVV zong het uitvak nog Erik rot op.
0 0
Alexander40
Kampioen worden is niet meer wat het geweest is. Het gaat steeds alleen maar tussen PSV en Ajax waarbij eerstgenoemde vaak wint met vervelend maar effectief voetbal. Ik haal veel meer uit de Europese campagnes van Ajax. Zo was het seizoen onder Peter Bosz voor mij meer dan geslaagd ook al werden we ten onrechte geen kampioen en wonnen we uiteindelijk geen prijs. Dit seizoen als ik zou moeten kiezen liever minimaal kwartfinale CL en geen kampioen dan wel kampioen en troosteloos worden weggespeeld in de CL met ontzettend laf countervoetbal.
0 -1
Stibba020
Hoezo kan Ajax die 5 punten niet inhalen. PSV moet al heel snel naar de Kuip en daar verliezen ze bijna altijd.
4 -1
ajax4lifebaby
Zelfs tegen Groningen kunnen ze punten verliezen. Al die mensen die net doen of 5 punten veel is vind ik een beetje triest. Dat zijn twee wedstrijden verliezen, that's it.
4 -1
echtgras
We krijgen ze nog thuis en dan doet De Ligt wel mee neem ik aan.
Dus eigenlijk zijn het maar 2 punten.

En we zijn nog geeneens op de helft van het seizoen haha.

PSV heeft alle sterke tegenstanders alleen maar thuis gehad de 1e seizoenshelft. Ajax, Utrecht, Vitesse, Heerenveen, AZ. En Heracles en Feyenoord krijgen ze nog uit de komende maand.
0 0
Juichtoon
Johan werd ook nooit kampioen met Ajax maar die zou ik voor elke andere coach willen inruilen.
5 -1
Welja
Als ik naar het spel van Inter en Tottenham kijk, dan zie ik Ajax steeds meer spelen zoals de Europesche top. Het is even wennen voor Ajax (en nederland), maar de Ten Hag lijkt met zijn Bayern verleden daadwerkelijk een europesche inhaalslag te maken.
4 -1
Petterson1964
Leg eens uit wat de overeenkomsten zijn dan.
0 0
mallerd
Ten Hag laat Ajax aantrekkelijk voetbal spelen, maar misschien nog belangrijker ook realistisch en als het moet resultaatgericht. Dat ontbrak eigenlijk bij Bosz, die had 1 manier van spelen en dat was aanvallen, een plan B was er niet.
5 -2
Petterson1964
Nee Ten Hag had wel een plan B na de afschuwelijke 1e helft tegen psv.
1 0
ajax4lifebaby
Bij Bosz was het, het gehele seizoen zo. De verdediging stond gewoon erg zwak, ondanks dat ze Sanchez hadden. Nu is het gewoon veel beter achterin.
0 0
Petterson1964
Dus het hele seizoen werd het Ajax van Bosz zo weggespeeld?
Apart dat de EL finale werd gehaald en er tot op de laatste dag werd meegedaan om de titel dan.
1 -1
Sunny
Onder Ten Hag speelt Ajax aantrekkelijk, dynamisch, volwassen en dominant.
M.n. de volwassen manier van spelen is een breuk met het verleden.
Spelers lijken ook respect te hebben voor deze trainer.
Kortom heeft hij mij ondertussen wel overtuigd
6 -2
jtsmit
Mij ook itt Sjoerd Mossou
1 0