'De Ligt kan licht brengen bij Man United'

Arnold Mühren, voormalig speler van Ajax en Manchester United, denkt dat Matthijs de Ligt een zeer welkome versterking zou zijn voor Manchester United. 'Er zijn twee Nederlanders goed genoeg: Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt. Zij kunnen zonder problemen meedoen bij Manchester United.'

Manager José Mourinho baalde als een stekker dat er in de afgelopen transferperiode geen centrale verdediger gekocht kon worden. Mühren ziet in De Ligt nu een ideale versterking. 'Bij United hebben ze meerdere spelers uitgeprobeerd voor de positie centraal achterin. Waarom zou De Ligt er niet kunnen spelen?', vraagt hij zich af in gesprek met Omnisport, geciteerd door AS English.

'De Ligt heeft bewezen sterk genoeg te zijn. Bovendien hij is nog altijd erg jong en wordt hij nog beter. Hij zal bij United meer ervaring kunnen opdoen', vervolgt de Volendammer. 'Bij United zoekt men nog altijd naar de ideale centrale verdediger. De Ligt zou licht kunnen brengen bij United. En United heeft de zekerheid van een speler die nog jaren mee kan.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Jaridebeste
Zo lang die kwal van een trainer daar zit, lijkt me dit toch wel de laatste optie voor Matthijs.
0 0
EersteAanname
Flikker op united
1 0
Joseph
Gaat nooit gebeuren, Blind zal hem afraden om onder Mourinho te spelen. Die man zijn filosofie staat haaks op die van de Ligt.

Maar mooi dat er namen blijven komen, ik ben heel benieuwd wat hij uiteindelijk gaat opbrengen. Hopelijk genoeg om Frenkie te houden en een goede CV aan te trekken voor dat geld.
0 -1
Vazajax
Het verkopen van sterspelers is de reden dat Ajax op Europees niveau al 20 jaar droog staat.
Ik zeg tijd voor wat verandering! Want stel je eens voor als je dit team bij elkaar weet te houden. Misschien staan we dan over een paar jaar wel in de CL finale. Mooi voetbal is onbetaalbaar! Laat die "grote'' clubs nou eens keertje oppleuren met hun geld. Moge oude tijden herleven!
0 0
markk
Inderdaad. Stel je voor dat Ajax Sanchez nooit verkocht heeft en een jaar geleden Richarlison had gekocht, dan had je nu potentieel een top team gehad met een gemiddelde leeftijd van 21 jaar die alleen nog maar beter kan worden.
1 0
Rentokill
Ja, achteraansluiten.
1 0
433metdepuntnaarlinks
Ik zou het toch ook wel interessant vinden als de Ligt naar Juve zou gaan. Vooropgesteld dat ik denk dat hij Barca als eerste keuze heeft en hij daar perfect zou passen als voetballer, ik denk dat hij bij Juve perfect past als verdediger en ook juist dat stukje extra voetbal kan brengen als toevoeging aan Juve.

Beide clubs zouden hem de beste verdediger van de wereld maken, elke dag met en tegen Messi of Ronaldo trainen en bij beide clubs zou hij de voetballende CV zijn, bij beiden zou hij kans maken op de CL en eigenlijk verzekerd zijn van minimaal een prijs per jaar. Ik denk dat de keuze van zowel Frenkie als de Ligt al gemaakt zijn; Barca en Messi.
0 -1
AjaxGLM
Hoop eigenlijk dat als frenkie en mathijs vertrekken, dat ze dan naar dezelfde club gaan. Kunnen we die club nauwlettend gaan volgen. Heb het liefst Barca, maar genoeg andere prachtige clubs. Zolang ze maar niet naar PSG of Chelsea gaan. City alleen omdat Guardiola er zit evt een optie
0 0
VivaEspana
Die gaat naar Barca, net als Frenkie. De club waar ze beide van dromen.
1 0
Joseph
Kan altijd nog, ze gaan naar de club die het meeste biedt. Daarnaast denk ik dat de Barcelona droom snel afneemt als Messi vertrekt. Voor die jongens is Barcelona Messi, blijft weinig over als hij stopt.
0 0
rammbo
De Ligt is een voetballer pur sang. Die zet je niet in een team dat anti-voetbal speelt. Oprotten.
5 0
Gonzo
Man United is een wespennest momenteel. Zou het niet doen.
0 0
MK77
Heeft een Engels medium al Delightfull Mathijs gebruikt?
1 0
Redrum
Ik vond United altijd een mooie club, maar dat is sinds de komst van Mourinho volledig anders. Het zegt veel over een club dat ze kiezen voor Mourinho.
2 0
Dazoo
Arnold... kap nou ff, gappie! Onze Mattie DL kan toch naar veel mooiere clubs die onder veel fijnere trainers en in veel mooiere steden spelen toe?
0 0
rsvh88
Nou ik bespaar de Ligt liever zo een club.. Hele mooie historie natuurlijk maar sprankelt echt niet meer zoals vroeger. Al helemaal niet met die afbraak trainer.
3 0