'Wat Ten Hag met Neres wil, is een raadsel'

SJvanveen, 30-10-2018 om 17:29, 19100 views, Het Parool |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Dick Sintenie is van mening dat Erik ten Hag vreemd omgaat met David Neres. Aan het begin van deze voetbaljaargang was de Braziliaan een basisspeler, de afgelopen weken zit de aanvaller meer op de bank dan hem lief is en sprak de Ajax-trainer over het gebrek aan rendement van de miljoenenaankoop.

De scribent van Het Parool denkt er het zijne van en heeft een column gewijd aan de kleine dribbelaar. 'Dat Ten Hag het hele team ziet bij Ajax is wel duidelijk, maar wat hij met Neres wil, is op dit moment een raadsel', schrijft Sintenie, die bedoelt dat Ten Hag eerst Neres opstelde en Donny van de Beek 'negeerde', alvorens Van de Beek op te stellen en Neres schamele invalbeurten te gunnen.

'Voor een speler met te weinig rendement had Neres een week geleden verdomd weinig tijd nodig (een minuut of vijf) om Ajax aan een misschien wel cruciale overwinning te helpen in Groep E van de Champions League. Zondag in de klassieker mocht Neres een helftje opdraven. Hij gaf nog enige sjeu aan de plichtmatige wedstrijd en bekroonde zijn optreden met een bekeken assist op Dusan Tadic', besluit Sintenie, die duidelijk het ziet zitten in de speler die halverwege het successeizoen onder Peter Bosz overkwam van Sao Paolo. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ruudje74
Ik heb vroeger ook zo’n trainer gehad....de weg van de minste weerstand kiezen. Neres en van de Beek zijn de gemakkelijkste pionnen om op de bank te zetten als je dat afweegt tegen Tadic, Blind, de Jong, Schone.
Zelfs Schone inderdaad. Er is niet genoeg plek voor allemaal, terwijl ze eigenlijk allemaal basis moeten staan. Er zal wel een politieke reden voor zijn Schone erin te houden of vanwege zijn personality, een senior, echte aanjager (al komt ie zelf snelheid te kort).
Dan zijn deze jongens, Neres en van de Beek als eerste de Sjaak, ze zijn jong, minder getalenteerd dan Frenkie, dus minder ‘gebekt’. Daar heb je het minste last van als je ze op de bank zet, althans dat denkt ten Hag.
Zo had ik dus ook een trainer, ik was 16 en speelde al in het eerste, was vrijwel, elke week, de beste van het veld. Toch als het niet liep wisselde hij mij...jong ventje, zal toch niks zeggen. Dat heeft ie geweten, daarna nooit meer gewisseld, altijd basis.
Probleem bij Neres en van de Beek...ze zijn niet de beste....dus moet je je mond houden.
0 0
Tscheu
Weer genoten van Neres.
0 0
waayop
Natuurlijk moet Ten Hag keuzes maken maar kom niet met de klassieke uitleg van gebrek aan rendement. Of zegt hij daarmee ik weet eigenlijk niet goed waar ik Neres in het elftal moet passen.
0 0
Frankkie
Hebben wij eindelijk sinds tijde de beste selectie sinds tijden, is het weer niet goed!
Wanneer Neres speelt, en een Donny niet zeuren ze daar weer om.
Feit blijft dat je altijd sterke spelers op de bank zal hebben, omdat de selectie gewoon heel goed is!

Dus kap met zoeken en onrust stoken, Neres zal spelen wanneer Ten Hag Neres optimaal kan gebruiken.
1 0
ziz0u.
iedereen lopen janken toen donny niet speelde en nu weer iedereen janken nu neres niet speelt...
je hebt gewoon topspelers op t bankje nodig als je iets wil in meerdere competities..
neres zal zat potten spelen.. nu even een paar potjes wat minder.. boeieee hij haalt de 30 potjes dit jaar wel..
1 -1
MH1988
Ik ben het hier dus volkomen mee eens. Ten Hag moet nou eenmaal keuzes maken en daardoor zitten Neres en Wober nu op de bang. Als hij nu Dolberg, Schone of vd Beek weer gaat passeren dan zijn die inderdaad ook weer te goed voor de bank. Hoort erbij. Ajax heeft zeker 2 spelers die absoluut in de basis horen op de bank zitten en daarachter talent dat eigenlijk ook speelminuten nodig heeft. Laten we het vieren i.p.v. erover zeiken.
0 0
Ajax4ever86
Met zijn individuele acties maakt het niet uit waar hij speelt, RV, LV op 10. Op de ene plek rendeert hij beter (RV,LV) dan de ander (10). Maar hij heeft altijd rendement en zorgt minimaal 4/5 keer (op zn minste dagen) per wedstrijd voor echt scoringsgevaar op zoeel nationaal als internationaal. Is het niet door zn pijlsnelle loopacties, is het wel door zn dribbel, anders wel door zn steekpass of vlijmscherpe voorzetten. Kijk dat er niet altijd een doelpunt uit komt (meestal doordat een ploeggenoot voortzetting verpest) valt het misschien niet op. Maar kijk elke wedstrijd dat hij minImaal 75 min. heeft gespeeld er maar op na.
Daarnaast is hij een hele ‘slimme’ speler. Je ziet hem nooit iets doms doen. Overal zit een idee achter en houd ondanks zn snelheid ook nog het overzicht. Pfff hou op met me man.

In elk Europees subtopteam zou hij in de basis staan met zijn rendement. Maar nee niet bij Ten Hag. Behalve de Jong, Tadic of Ziyech interesseert het me geen f#*k voor wie je hem neerzet. Maar zo een ‘ongeslepen’ diamant hoort ten aller tijden basis te staan. Ik weet niet wat ten Hag bezield, maar dit valt toch,met alle respect, niet eens aan iemand met nauwelijks IQ uit te leggen.
1 -1
ErikDeBosz
Niemand weet wat die clown überhaupt wil. Hij denkt gewoon, ach van Neres heb ik minder last, dus zet ik die maar op de bank. Waarom speelt hij niet gewoon met Tadic in de spits en Neres op de flank, veel dynamischer dan met Dolberg of Huntelaar.
5 -2
PJSM
Neres moet altijd in de basis anders Ten Hag OUT.
10 -4
Bocarra
Let wel. Het betreft hier een luxe discussie. Het gaat om details. Ik vind van de Beek niet dreigend genoeg rond en in de zestien. En verdedigend vind ik hem de weinig druk zetten op de bal. Hij mist nog wat inhoud.
3 -3
Michels
Ik snap niet zo goed waarom het of Neres of van de Beek is... Neres is een flankspeler, van de Beek een middenvelder. Van de Beek wissel je voor Schöne, de Jong of Ziyech in een uiterst geval. Neres wissel je voor Ziyech (als hij op de flanken speelt), Tadic of welke andere flankspeler dan ook. Neres centraal als 10 is raar. Bijna net zo raar als van de Beek als 10.
5 0
Ozymandias
Tadic is momenteel beter als linksbuiten en Ziyech is momenteel beter als rechtsbuiten. Dan blijft dus eigenlijk alleen de '10' positie over als plaats waar Neres mogelijk in de basis kan staan.
2 -8
Michels
Prima, maar waarom moet van de Beek dan ook voor de 10 gaan? Gebruik hem dan als 8 of 6. Ik snap het allemaal gewoon niet zo goed. We hebben zoveel spelers die op meerdere posities in te zetten zijn. Waarom steeds 1 persoon het haasje maken, terwijl je makkelijk kan rouleren met meerdere spelers?
0 0
Ozymandias
Ik ben ook niet van mening dat Vd Beek op '10' moet staan. Ik zou hem op de bank zetten omdat ik hem niet één van de vijf beste middenvelders (aangezien Ajax momenteel eigenlijk met vijf middenvelder speelt) van Ajax.
0 0
simok
Vd Beek vult dat gewoon anders in en kennelijk past TH dat beter. Ik kan wel uitleggen waarom maar ken niet alle beargumentaties.
1 0
blessure
Helemaal waar, maar ik zou Neres wel eens willen zien, tussen de beide vleugelspelers.
Krijgen we nog meer tikkie takka te zien.
Centrale verdedigers worden door Neres, dol gespeeld.
3 -1
Gonzo
Neres onvoldoende rendement? 56 wedstrijden 18 doelpunten en nog veel meer assists. Er speelt iets anders dus.
3 0
Ozymandias
Vanaf rechts heeft hij veel rendament maar Ten Hag vind Ajax beter met Ziyech vanaf rechts. Op linksbuiten en '10' heeft Neres in de ogen van Ten Hag nog te weinig rendament om zijn zwaktes (of eigenlijk beter gezegd het gebrek aan balans op het middenveld als Tadic of Neres op '10' staat) goed te maken. Als je kijkt naar Neres' rendament op die posities kan ik dat ook wel begrijpen. Al zou ik Neres zelf wel in de basis zetten.
2 -4
Gonzo
Neres is gehaald als rechtsbuiten. Nadat hij eindelijk was ingespeeld lijkt het me logisch dat op links niet zijn plekje heeft. Op 10 zie ik liever Ziyech die een echte verbindingsspeler is. Ook al gaat dan Donny op de bank.
Positiewisselingen zijn ok natuurlijk, maar de basis voor Neres is op de rechtervleugel. Daar ligt zijn rendement.
5 0
Ozymandias
Ziyech lijdt te veel dom balverlies op gevaarlijke plaatsen om als middenvelder optimaal tot zijn recht te komen. Hij is het beste als hangende rechtsbuiten en momenteel op die positie van ongelofelijk belang voor het spel wat Ajax speelt. Ik vind dat Ten Hag de juiste keuze maakt om Ziyech vanaf rechts te laten spelen. Dat betekent dat Neres momenteel ergens anders moet spelen maar natuurlijk komt hij op andere posities niet zo goed tot zijn recht als op rechtsbuiten.
2 -3
Simon1
Van de Beek speelt niet bij Ajax, iedereen roept om Van de Beek. Van de Beek speelt, Neres niet, en iedereen roept om Neres. Neres speelt en Van de Beek speelt niet...

Iedereen snapt nu wel wat ik bedoel. Je kan maar 11 spelers opstellen. Waar moet Erik ten Hag ze allebei neerzetten zonder een ander uit te halen?
3 -2
Schwalbino
Kom zeg. Een beetje coach managed dat. Er spelen zo vaak 12 man. Hoe vaak lees je dat niet? De twaalfde man van ploeg a of b. TH kan zeker 12 man opstellen. Gewoon doen.
3 0
trooop
"afcas, di 30 oktober 2018 om 19:38
overigens zegt rendement ook echt niks. die goal tegen benfica zal niet als goal of assist voor neres gelden, maar zonder hem had hij nooit gevallen. rendement gaat voorbij aan de subtiele dingen die het verschil in een goal kunnen betekenen. loopactie hier, overstapje daar."

Goed gezegd. Precies hierom is statistiek in voetbal zo'n lomp beoordelingsinstrument. Het gaat voorbij aan duizend en één factoren die niet meetbaar zijn, of niet worden gemeten.

Neres hoort trouwens natuurlijk dik in de basis. Vanwege z'n kwaliteiten, maar ook omdat hij het soort speler is wiens flow je verstoort als je hem onzeker maakt. Is gewoon dom beleid. Van gaal snapte dat soort gasten ook nooit.
5 -1
kaashaas
Tis eigenlijk te mooi om waar te zijn. Een voorhoede met Tadic dolberg Neres een middenveld met zyech de jong en (blind /Donny/ schone) en een verdediging met mazouri de ligt wober tagliafigo.
Donny is een prima invaller want er is geen ruimte voor hem met de bestaande kwaliteit.
We hebben een geweldige selectie maar een middelmatige coach. Ik heb hem geacepteerd.
Maar de beste man moet toch echt Zijn sterkste elftal opstellen en voor Donny en schone is er geen plaats alleen enkel ls vaste invaller. Als Neres er staat speelt hij 9 van de 10 keer de sterren van de hemel en top rendement. Tadic en dolberg krijgen ook meer ruimte. Neres heeft heel veel diepte en is ook nog eens goed in kleine ruimtes... Kom op Erik doe ons dit niet aan...
Het doet gewoon pijn als je deze klasse speler laat invallen. .. en als jij dit blijft doen ben je gewoon
Niet goed genoeg! En zal je later dit jaar de rekening betalen want Neres Tadic Zyech de ligt de jong tagliafigo maken je team beter.
6 0
Van Reenen
Tadic een keer laten banken lijkt mij zeer verdedigbaar. Ik vind hem de laatste wedstrijden flets spelen en irritant tegen de scheidsrechters. Op zijn plaats Neres en je hebt meer dreiging. En zeg eens eerlijk, die goal van afgelopen zondag op subliem aangeven van Neres had zelfs Dolberg erin gekopt. Een Dolberg die nog steeds scherpte mist. Misschien morgenavond tegen GAE?.
6 -2
Ozymandias
Iemand die elke wedstrijd scoort of een assist geeft ga je toch niet op de bank zetten?
2 -1
Ferd
Dat doet hij met Neres toch wel?
2 0
Denees
Ten Hag is ondanks de resultaten nu een beperkte trainer. Zet Donny in een ander team en hij gaat Kluivert, Bazoer en al de namen achterna eindigend in de Eredivisie subtop. Het gaat uiteindelijk om de actie en Neres kan dat. Wanneer dat nog niet duidelijk is na de wedstrijd tegen Benfica. Donny is wat hij is in het Ajax systeem en niet omgekeerd. Die bal was toch slecht ingeschoten. Hij is een publieksspeler maar zeker geen topper.
1 -7
AFCA-B93
Winter komt eraan dus Ten Hag past Donny in het team in. Neres heeft het niet zo op kou he :p
3 -1
Bocarra
Het is mij een raadsel wwarom van de Beek speelt en Neres niet. De argumenten van ten Hag snijden geen hout omdat van de Beek ook geen assist geeft en veel te weinig scoort.
7 -4
Ozymandias
Maar Ten Hag heeft dan ook niet gezegd dat hij voor Vd Beek kiest vanwege zijn rendament maar omdat hij voor balans zorgt op het middenveld. Neres zorgt niet voor zulk balans en moet het dus hebben van een (veel) hogere rendament (die hij als linksbuiten of '10' momenteel niet heeft). Trouwens zou ik ook voor Neres kiezen maar de argumenten van Ten Hag snijden wel degelijk hout.
4 -6
Bocarra
Het is van de Beek of Neres op 10. Een 10 moet doelpunten maken en assists leveren. Ik zie liever Neres op 10. Van de Beek loopt altijd als een dood vogeltje over het veld.
3 -4
afcas
een voetballer moet doen wat op zijn positie gevraagd wordt in het team. en het belangrijkste hiervoor is dat hij het team beter laat spelen. goals en assists zijn dus geen taken die je op welke positie dan ook als vereiste hebt. je moet doen wat gevraagd is, maar het heeft nooit uitgemaakt wie scoorde en wie de assist gaf. het gaat erom dat die goal gemaakt wordt. juist die dwangmatige plicht om maar te scoren zorgt ervoor dat vooral bij teams die spelen zoals ajax wil spelen juist zorgen voor slechter voetbal en slechter spel...
1 -3
PeterVKV
Kranten moeten vol. Donny speelde tijdje niet. Gezeur. Neres speelt nu tijdje niet. Gezeur. Straks speelt Tadic tijdje niet. Gezeur. Het is moeilijk om gezeur tegen te houden als je zo'n brede selectie hebt als Ajax. Blijkbaar.
7 -1
DavidFerr
Ze zoeken weer kikkers.
2 -1
pinballmagic
Als ze maar niet uit de emmer springen
0 0
robsch
Gek man dan hij de laatste tijd minder rendement heeft als hij nauwelijks speelt. Toch de minuten die hij speelt is hij belangrijk met een assist of goeie actie waaruit gescoord wordt. Vertrouwen doet ook een hoop
0 -1
ETM
Het bijzonderste aan het verhaal vind ik dat het imo gewoon goed ging met Neres. Ik ben het dan ook niet eens met de stelling dat hij perse op rechtsbuiten moet. In een rol als 10 kan hij ook groeien. Pracht assist op Tadic vanuit de as van het veld tegen Vitesse bijvoorbeeld. Superpot tegen Bayern...
Ik vond het juist logisch dat Vd Beek net buiten de basis viel. En ik had dan ook weinig begrip voor het mediaoffensief dat Vd Beek moest spelen. Toen Neres vervolgens een keer op de bank begon zag ik geen vuiltje aan de lucht. Maar inmiddels begin ik het idd echt vreemd te vinden. En zelfs hinderlijk.
6 0
Tscheu
Wat Neres met Ten Hag wil, lijkt me wel duidelijk. Bend over Eric.
0 -5
Ismael Urzaiz
Het zintemnie
4 -1
31xAjax
Kijk, dat je als trainer van Ajax keuzes moet maken is 1. maar als je Neres (vorig seizoen 20+ goals/assists) dan van zijn beste positie weghaalt, vaak op de bank zet, en hem vervolgens laat weten dat z'n rendement omhoog moet, da n heb je er niet zoveel van begrepen....

But, what else is new?????
5 -7
DavidFerr
En probeer nu eens objectief te kijken naar het rendement van dit seizoen.

Eredivisie statistieken
Ziyech = 85 minuten per goal/assist
Tadic = 89 minuten per goal/assist
Neres = 248 minuten per goal/assist
4 -1
afcas
en probeer nu eens objectief te lezen. hij zegt namelijk dat het niet bijzonder verbazend is dat wanneer je iemand van zijn beste positie afhaalt, op de bank zet en hem alleen laat invallen op nogmaals, niet zijn beste positie diegene een lager rendement haalt dan ervoor. overigens zegt rendement ook echt niks. die goal tegen benfica zal niet als goal of assist voor neres gelden, maar zonder hem had hij nooit gevallen. rendement gaat voorbij aan de subtiele dingen die het verschil in een goal kunnen betekenen. loopactie hier, overstapje daar. maar als je nu toch gaat kijken naar rendement, zullen we het dan niet eens echt objectief bekijken? dus hoeveel x goal/assist gedeeld door het aantal schoten en passes. ik heb namelijk ook samengespeeld met mensen die 40x per wedstrijd op doel schieten. als je dan 3x scoort en je teamgenoot maakt er 2 uit 2 schoten heb je meer goals per minuten, maar heb je niet echt een beter rendement...
1 -1
AFCA-B93
Mensen denken alleen maar terug aan vorig seizoen waar Neres inderdaad een ongekend hoog rendement had. Helaas is dat dit seizoen niet het geval, maar dat zien mensen niet omdat ze graag weer moeilijk doen tegen Ten Hag
1 -3
Ozymandias
Volgens mij is het helemaal geen raadsel. Ten Hag vind dat Ajax met Ziyech als rechtsbuiten het beste staat. Doordat Neres op linksbuiten en '10' een stuk minder speelt heeft hij momenteel geen vaste basisplaats. Alleen vind ik wel dat Neres op '10' beter is dan Vd Beek en dus ook op die positie een basisplaats zou moeten hebben.
5 -3
PeterVKV
Niet in de zware wedstrijden want dan wordt het snel te aanvallend met 4 aanvallers. Zie PSV uit. Die wedstrijd neemt TH natuurlijk mee.
1 -1
Ozymandias
Persoonlijk zou ik in die wedstrijden Dolberg (zolang hij niet in topvorm is) eruit halen en Tadic in de spits zetten (met Neres als linksbuiten, Blind op '6' en Wöber als centrale verdediger).
2 -2
Joseph
Hag begrijpt het gewoon niet, dit is een uitstekende vleugelspeler die altijd in die rol moet spelen, het is een compleet raadsel dat Donny "op zijn plek" is gaan spelen.
Donny was een uitstekende 6 onder Bosz, hij moet nu ook gewoon de rol van Schone overnemen. Maar eigenlijk moet Hag gewoon stoppen met het opstellen van een 10, die hij gewoon niet heeft in zijn selectie.
Frenkie-Blind(6)-Donny, zo moeilijk is het niet.
7 -5
ETM
Het spel met de wisselende 10en beviel me juist wel. Je zag toen ook veel positiewisselingen en hele mooie aanvallen. Neres kwam nog geregeld op een vleugel om een actie te maken. Ajax ging uberhaubt pas lopen sinds Ten Hag die 'speelwijze' probeerde. Zo hebben we ons zeer overtuigend voor de CL geplaatst. De enige echte 10 van het stel vind ik trouwens Tadic.
Vd Beek is een wedtrijd of 4 fantastisch ingevallen voor Schone onder Bosz. Over veel meer hebben we het ook niet.
2 -1
Tscheu
Neres moet altijd spelen, no matter what.
8 -2
Knalpot
Ajax speelt hopelijk zo'n 54 wedstrijden dit seizoen excl oefenwedstrijden, kan me heel goed indenken dat ie Neres, vd Beek, Dolberg, Mazraoui en de Jong niet allemaal die 54 wedstrijden wil gaan laten spelen, roteren is gewoon een must zeker om die jongens aan het eind vh seizoen ook nog scherp te houden. Komt wel weer goed met Neres, die gaat echt nog wel genoeg spelen dit seizoen of dat op zn favoriete positie gaat zijn dat valt te betwijfelen maar goed niet perse een probleem omdat ie zich op die andere posities ook nog prima kan ontwikkelen.
3 0
robert66
ik vrees dat de speler die het minste weerstand geeft er naast staat. Hij rendeert het beste als rechtsbuiten, maar ja Tadic en Ziyech lopen links en rechts. Neres hoort er gewoon in wat mij betreft, nog eerder dan van de beek en ook van Tadic ben ik niet onder de indruk, maar als ten hag die er uit haalt gaat dat veel strijd geven binnen Ajax. Tadic zal dat niet lang accepteren.
2 -1
DavidFerr
Ik begrijp Ten Hag wel dat hij op de vleugels de voorkeur aan Tadic en Ziyech geeft. De statistieken onderbouwen dat qua rendement ook.

Eredivisie statistieken
Ziyech = 85 minuten per goal/assist
Tadic = 89 minuten per goal/assist
Neres = 248 minuten per goal/assist

Je ziet dat Neres qua rendement flink achter blijft al heeft hij wel een deel van die wedstrijden niet op zijn beste positie gestaan maar op het middenveld.
0 -2
Knalpot
Tja 10 goals en 4 assists tegen 1 en 3 zijn gewoon hele forse verschillen terwijl Tadic maar zo'n 600 minuten meer heeft gespeeld. (1600 om 1000) Van mij mag Tadic behoudens het potje tegen Benfica ook wel even zn lies rust geven maar Neres zal zich vooral op de concurrentiestrijd met vd Beek moeten richten 3 goals en 1 assists (1100 minuten). Persoonlijk zie ik Tadic graag wat vaker op '10' spelen maar waarom ten Hag dat niet aandurft dat weet ik niet. Waarschijnlijk te balverliefd voor die positie en te traag in de omschakeling.
0 0
Ajaccus
Ik ben het met jou eens. Tadic laat erg weinig zien de laatste paar wedstrijden. Slechte aannames, weinig ballen voor de goal, komt zijn tegenstanders niet voorbij etc.
Neres is denk ik een gemakkelijk slachtoffer om er naast te zetten tov Donny. Al dan niet terecht.
2 -2
ETM
Allemaal feitelijke onjuiste stellingen mbt Tadic. Apart.
1 0
AjaxPassion
Je bent Tadic echt met hand en tand aan het verdedigen, is hier een reden voor? Zie je ook hoeveel kutballen hij geeft en hoeveel kansen hij om zeep helpt?
0 0
pablofranka
Ik ken geen buitenspeler met zo veel rendement als hij, Ten Hag zit in zijn maag met een overtal aan spelers op het middenveld, het is duidelijk dat hij Frenkie , Schone , Tadic, Ziyech , vd Beek en Dolberg wil opstellen.... ten koste van .......... NERES en geeft dan maar aan als reden een beter rendement....... wat een slappe smoes....... haal de statistieken erbij je krijgt de feiten op je neus gedrukt .
0 -2
Knalpot
Die statistieken zijn wel sinds de winterstop vorig seizoen minder. Vorig seizoen gemiddeld per 100 minuten wel bij een goal of assist betrokken ... tegen dit seizoen 1x per 250 minuten. Dat is best een fors verschil ook speel je op een andere positie. Daarbij wel aangetekend dat ie tegen sterkere tegenstanders speelde en vaker moest invallen.
2 -1
M8
Wel toevallig dat sinds Ten Hag er is, hij een veel minder rendement heeft dan onder Keizer.
0 0
Knalpot
Dat kan, maar je ziet het vaker een speler die een bliksemstart heeft en daarna inzakt qua rendement omdat a) er beter op hem gelet wordt b) druk en verwachting een rol gaan spelen. El Ghazi begon ook als een raket om vervolgens ver weg te zakken.
0 0
Saanchez
Pak de statistieken van dit seizoen er maar bij dan en zie waar Neres staat. Je zal verrast zijn door het grote gebrek aan doelpunten en assists.
Desalniettemin ben ik ook van mening dat Neres altijd basis moet staan, en zou daarvoor Donny op de bank zetten. Donny laat het te vaak afweten in belangrijke wedstrijden en vind hem matig functioneren met onze taktiek. Bovendien weten we dat Neres veel meer in zn mars heeft dan hij dit seizoen heeft laten zien als t gaat om assists en goals.
1 -1
Tscheu
Vooralsnog is Dolberg by far de slechtste van dat rijtje. Tadic op plek Dolberg, Neres naar links.
2 -1