Swart nuchter: 'Die trucs zijn bekend'

ArthurV, 08-10-2018 om 18:35, 11248 views, Alles op Swart |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Sjaak Swart is totaal niet bang voor een vroeg vertrek van Donny van de Beek bij Ajax. De zaakwaarnemer van de middenvelder, Guido Albers, gaf afgelopen donderdag aan dat veel clubs in de rij staan voor Van de Beek. Deze clubs zouden de middenvelder nu hij minder speelt voor een gunstige prijs kunnen overnemen.

'Dat lees je van elke speler', reageert Mister Ajax nuchter bij Alles op Swart. 'Dan was het even stil, en vervolgens gooide ome Cor (Coster, red.) in de krant dat drie clubs belangstelling hadden. Die trucs zijn bekend.'

'Van de Beek heeft er goed aan gedaan om bij te tekenen', gaat Swart verder. 'Hij speelt steeds goed. Maar ja, dan wil je ook een vaste plaats hebben en die had hij, maar nu wordt het een beetje vervelend.' Swart is van mening dat de rechtspoot, die tegen FC Bayern München en AZ in de basis verscheen, momenteel erg goed omgaat met het feit dat hij niet de eerste keus is van Ajax-trainer Erik ten Hag. 'Hij kan er volgens mij goed tegen. Want als je ziet hoe hij invalt, dan is hij er altijd bij. En dat is ook belangrijk.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Hagmag
Donny is en wordt een hele belangrijke speler voor Ajax. Hij is nog jong en moet zijn voeten laten spreken en dat deed hij gisteren en in München zeer goed.
Die zaakwaarnemer Albers moet nog ffff wachten met z'n aanbouw voor zijn huis en moet de carrière van Donny stellen boven zijn eigen portemonnee.
Albers is in mijn ogen ook gewoon een ordinaire zakkenvuller.
2 -1
zuidzuid
Een zaakwaarnemer moet t beste voor hebben met zn speler. Als hij zou zeggen dat t goed is dat ie op de bank zit lijkt dat me niet echt een goede vertegenwoordiging. Zeker op zijn leeftijd moet ie iedere week spelen.

Maar de brede selectie is t wel fijn nu. Zyech out, neres rechtsbuiten weer en vd beek op 10

En je wordt r zeker niet zwakker van.
0 0
AsensioWillemsen
Sjaak Swart is zelf ook zaakwaarnemer van Donny
2 0
ajaxinho
De concurrentiestrijd voor Donny is goed voor zijn ontwikkeling.
Siem en Davy hadden te weinig concurrentie en kregen te makkelijk de aanvoerdersband.

Wat ik ook mooi vind is dat TH hem als AM ziet.
In de zestien is hij koelbloedig, dat typeert hem.
2 -1
AjaciedNB
Mooie kerel die Sjaak. Brengt ook een goede nuance op de situatie van Donny.
8 -1