'Onana heeft net op tijd zijn vorm terug'

ArthurV, 01-10-2018 om 23:50, 3275 views, AT5 |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Supporters Kale en Kokkie zijn erg content met de prestaties van Ajax-doelman André Onana. De keeper hield afgelopen zaterdag in het uitduel met Fortuna Sittard met een aantal uitstekende reddingen zijn ploeg op de been, waardoor Ajax met een 0-2 overwinning huiswaarts keerde.

'Onana pakte wel weer een paar balletjes hè', spreekt Kale in een videogesprek met Kokkie vanuit het Portugese Madeira. 'Hij heeft net op tijd zijn vorm terug voor aanstaande dinsdag. Ik vond hem de afgelopen wedstrijden nog wat onzeker. Een beetje zoals zijn beginperiode bij Ajax.'

Ook de keuze van Erik ten Hag om Carel Eiting op te stellen in plaats van Donny van de Beek komt ter sprake. 'Het lijkt er op de één of andere manier op dat Ten Hag en Van de Beek geen match hebben. Het is misschien wat vergezocht, maar waarom stelt hij hem dan tegen Fortuna niet op?', vraagt Kale zich tegenover de camera van AT5 af.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Rhythim
Wat lullen zij nou weer?
Niks mis met de vorm van Onana
1 0
Tinus
Onana stond nou niet bepaald goed te keepen de laatste weken. Tegen psv stond hij zelfs te schutteren vond ik. Gelukkig was hij tegen fortuna wel belangrijk. Goed voor z’n vertrouwen.
0 0