'Ten Hag moet van eigenwijsheid afstappen'

SJvanveen, 24-09-2018 om 17:21, 6452 views, AT5 |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

Kale & Kokkie vinden dat Ajax-coach Erik ten Hag zondagmiddag uit bij PSV heel wat dubieuze keuzes maakte. De opstelling, het hart van de defensie en het tij niet keren tijdens de wedstrijd komen allemaal voorbij in een vraaggesprek met AT5

'AEK verbloemde de problemen in de verdediging als Matthijs de Ligt niet meedoet. Maar wat mij vooral verbaasd heeft, is dat hij Huntelaar heeft laten staan en niet begonnen is met Tadic in de spits. Je staat tegen twee statische verdedigers. Als je daar op techniek tegen had gespeeld, had het meer nut gehad', begint men, alvorens Schöne en Ten Hag ook ter sprake komen.

'Schöne heeft staan brullen: wij staan volgende week bovenaan. In Eindhoven hebben ze dat uitgeknipt en opgehangen. Het zijn geen slimme uitspraken', aldus het duo, dat Ten Hag een reprimande geeft. 'Ten Hag zou eens van zijn eigenwijsheid moeten afstappen. Om het bij Ajax vol te houden én de klus af te willen maken. Hij kan niet als een alleenheerser rondlopen.'  

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
HansBeus
Verschillende grote clubs uit de europese top zoals Barca, Madrid, Man United en nog een paar willen allemaal Frenkie de Jong vastleggen voor op het middenveld, wat doet ons tactisch wonder, hij zet Frenkie als centrale verdediger op Luuk de Jong één van de beste kopsterke spitsen van ruim 190 mtr.... ha ha het is toch om te lachen!.. hou vol Ajax... laat ten Hag rustig alles afbreken van onze oh zo mooie club!.. of je nou 4 jaar op rij helemaal niks wint of 5 jaar.. wie maalt daar nou om.... nou met de zomerstop komt er een leegloop waar niemand aan durft te denken dan kan nr 6 er ook gerust achteraan!... ga vooral zo door Ajax!..
8 -5
Horrontelli
Minder eigenwijs zijn? Hahaha, de domste opmerking van de dag. De trainer moet naar anderen gaan luisteren. Waarom worden die anderen dan geen trainer als die het beter weten?

Of moet hij naar supporters gaan luisteren? Als hij dan verliest, mag hij dan blijven zitten omdat ie niet zijn eigen plan heeft uitgevoerd maar dat van supporters?

En als supporters dan verschillende meningen hebben, naar welke groep moet hij dan luisteren?

Minder eigenwijs klinkt leuk maar is natuurlijk de grootste onzin. Een trainer moet eigenwijs zijn.
4 -6
Petterson1964
Die platenkop moet gewoon opstappen.
Het was niks, is niks en wordt niks.
Ziyech, tadic en Neres kregen alle vrijheid en hebben veel verbloemd maar tactisch gezien klopt er geen reet van. En dat komt tegen Emmen, groningen, vvv, luik en Kiev allemaal niet aan het licht maar wel tegen slimme tegenstanders.
11 -6
Labrador
Kiev is echt geen misselijke tegenstander chef. Hou eens op met elkaar napraten en zet het over je heen. We hebben verloren ja en dat gaan we dit seizoen nog een paar keer doen. De zon schijnt nog, de mensen lopen gewoon op straat en er is niemand dood.
3 -6
Duif63
Maar ondertussen zijn we wel op weg naar 5 op een rij..
3 -3
Labrador
Had jij verwacht dat we dit seizoen 34 wedstrijden zouden gaan winnen dan ?
0 0
Kuningast
Ten hag moet opstappen lijkt me een betere conclusie.
11 -7
Ruff Rhythim
Ja goed plan man om een trainer te dumpen na 6 wedstrijden in een pas gestarte competitie omdat er een wedstrijd verloren ging.....
1 -1
Dennis1964
We verliezen een keer en iedereen begint weer te zeiken. Laat TH het seizoen afmaken en daarna rekenen we af. Geen prijs is opstappen.
6 -2
Kuningast
Ik zeik al sinds dag 1. Vind het een trainer van niks!
6 -2
AsensioWillemsen
Er zijn weinig voorbeelden van coaches die succes behaalde nadat ze van hun eigen visie afstapten. Dus laten we dit maar niet doen
6 -1