Borst: 'De Jong is hoop in bange dagen'

BartVeenstra, 14-09-2018 om 14:20, 4681 views, Betweters |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Voetbaljournalist Hugo Borst is zeer te spreken over Ajax-middenvelder Frenkie de Jong. De jongeling speelde afgelopen zondagavond namens Oranje tegen Frankrijk en ondanks de nederlaag is er louter lof voor de Ajacied.

Het valt betweter Koert Westerman op dat vrijwel niemand in Nederland écht baalt van de nederlaag tegen de Fransen. Ook Borst heeft dat gemerkt, zo legt hij uit. 'We zijn eigenlijk blij dat Frenkie de Jong is opgestaan. Hij was ook wel de allerbeste. Het was fascinerend', zegt de journalist tijdens Betweters.

'Hij is de hoop in bange dagen. Hij is de enige die ook echt kan voetballen, de enige die het ritme heeft. Hij doet even dit (Borst maakt een beweging, red.), de Fransman trapt erin en hij is weg', aldus Borst, waarna Westerman aanvult. 'En hij blijkt ook gewoon snel te zijn.' 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
PetrusKeizer
heb helaas Frenkie nog nooit in t echie zien spelen, dat krijg je ervan als je emigreert... maar 1e tv-beelden van hem, had eigenlijk geen idee wie/wat voor speler t was, was 1e gedachte: wow, DIE kan voetballen zeg! Hij sprong er meteen uit.
0 0
witchmaster11
er zijn nog meer spelers met de potentie van frenkie ,maar je moet als coach wel de ballen hebben om ze te laten spelen/proeven in de E.D en niet als er een blessure is en jullie weten wel wie ik bedoel de echte Ajacied die het volgt !!!!!!!
0 0
3*stars*3
Ik vraag me echt af waar al die kenners lange tijd mee bezig waren.
Potentie van Frenkie kon je al een paar jaar zien in jong en vorig seizoen in Ajax1.
Dat hij kan voetballen was toch geen verrassing?
Nu roept Koert dat Frenkie ook snel blijkt te zijn, komt er nu pas achter....
3 0
insectenverdelg
Spaan heeft t al jaren geroepen. en Aad ee mos heeft m persoonlijk ontdekt. teminste zo dpet ie nu. :)
0 0
WantAmsterdam
Helaas is er maar een Frenkie...
0 0