Kwakman: 'Heb Dusan een berichtje gestuurd'

Kees Kwakman is groot fan van de voetballer Dusan Tadic. De twee voetbalden acht jaar geleden samen bij FC Groningen. De oud-voetballer spreekt tegenover de NOS over de nieuwe Ajacied, die met Ajax dinsdagavond strijdt om Champions League-voetbal tegen Dinamo Kiev. 

'Dusan was al verreweg de beste bij ons en toch verslapte hij geen moment. Iedere dag weer deed hij zijn eigen oefeningen. Dan deed hij de raarste dingen, zoals stabiliteitsoefeningen die wij nog nooit hadden gezien', opent Kwakman, die nog contact heeft met de aanvaller. 'Toen ik hoorde van de geruchten dat Ajax geïnteresseerd was, heb ik Dusan een berichtje gestuurd om te zeggen dat hij het moest doen.'

'Bij zijn aanname voor de assist op de eerste goal bewees Tadic weer dat het een genot is om hem in je team te hebben. Die bal lag meteen goed, maar reken maar dat die bij alle andere eredivisie-spelers van de voeten was gesprongen', besluit de analist.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ferd
Keesie Kwakman, mooie kerel, goed gevoel voor humor.
0 0
jackwolf
Waarom krijgt Tadic geen rust? Heeft toch ook een wk gespeeld?
0 -3
Web
Labyad speelt, Tadic krijgt de jouw gewenste rust
0 0
Mark03
Is Dusan zo gemotiveerd dat hij woensdagavond nog eens een wedstrijd gaat spelen?
2 0
El Toro
Zet er dan ook ff bij dat Kwakman in hetzelfde interview zegt dat ie absoluut niet denkt dat t verschil heeft gemaakt ;) dit is vragen om haatreacties op een anders prima analist.
9 0
FSideMaluku
Bedankt Kees, dat zullen we nooit vergeten!
4 -3