'Ten Hag gaat iedereen knettergek maken'

SJvanveen, 13-08-2018 om 21:00, 17311 views, AT5 |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Kale & Kokkie zijn allerminst te spreken over Erik ten Hag. Net als genoeg andere analytici hekelen de twee Ajax-supporters het roulatiebeleid van de oefenmeester, zo laten ze weten tegenover AT5

'Vier wissels, twee punten kwijt,  goed gedaan', bijt men het spits af. 'Hoe is het in godsnaam mogelijk dat je een elftal op vier plaatsen gaat wijzingen voor de eerste competitiewedstrijd als je in de voorbereiding met een vast elftal speelt?', wordt er vervolgd. 

Ajax morste twee keer op rij en spelen de Amsterdammers nog een keer slecht, dan kan het zomaar einde verhaal zijn voor Ten Hag, denken Kale & Kokkie. 'Nog zo'n potje en je hebt een andere trainer. Hij gaat iedereen knettergek maken. Je weet niet of je na een paar goede wedstrijden wel of niet speelt. Je wil om alles meedoen, dan moet je niet je eigen glazen gaan ingooien.' 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Freddy Al
Nog eens op een rijtje zetten waaromTH andere spelers opstelde:

Huntelaar; heeft vorig seizoen veel gespeeld maar bleek daar spierblessures aan over te houden,voorzichtigheid geboden dus.

Frenkie; is zeer langdurig geblesseerd geweest en je wil hem absoluut tot je beschikking hebben in een CL voorronde

Schone en Tagliafico net terug van WK en m.n Schone heeft de laatste wedstrijden niet de meest fitte indruk gemaakt.
Ik zie hier geen rare dingen ,ook met de opstelling die er stond had Ajax gewoon kunnen winnen van Heracles.
Probleem is meer dat er in het begin van een seizoen met een paar wijzigingen in de selectie en een andere voetbalstijl er weinig automatismen zijn.

Normaal gesproken komt dat gezien de kwaliteit van de selectie goed zeker als je meeneemt dat ook Dolberg,Veltman en Sinkgraven nog terugkomen terwijl er ook al een paar jongelingen zich aanmelden.
Iets meer geduld en vertrouwen lijkt me terecht,hoe moeilijk dat ook voor supporters is.
2 0
ditisdebeslissing
ik ben het helemaal eens met de heren van Veronica inside. heel snel afscheid nemen. en peter bosz om vergiffenis smeken.
14 -14
CruijffiaansNouriaans
Zeiden ze ook over PB! Opportunisme regeert. 1 wedstrijd en iedereen weer over de zeik. Man man man. Morgen gaat het goed en dan ...

Laat ik t zo zeggen..

De krant is elke keer even dik - en de snor en co duurt elke keer ook precies even lang.

7 -5
3sterren
Soms is er meer nodig dan een surplus aan individuele kwaliteit.
Soms moet je willen vechten voor de overwinning en iets voor elkaar over hebben. Dan helpt het zeker als je in een vaste samenstelling speelt volgens een vast omlijnd speelplan. Niet een plan dat per helft wijzigt ...
1 -1
Jajijdaar
Ik ben altijd voor Ten Hag opgekomen en vind dat hij een eerlijke kans verdiend. Maar bij een topclub als Ajax MOET je gewoon direct resultaat boeken.
De hele voorbereiding en begin van de competitie is gewoon zeer matig en dat met het beste Ajax elftal in de afgelopen 10 jaar tijd.

Je kan ook never nooit 4 andere spelers opstellen elke keer. Je moet vastigheid in je team creëren. Als Ten Hag nu geen goede resultaten gaat boeken hoop ik echt dat Ik heb toch zo'n vermoeden dat Overmars en V/d Sar gaan overschakelen op Peter Bosz. Ik verwacht toch enigszins dat ze een belletje hebben gepleegd naar Peter Bosz zijn beschikbaarheid. Waarom anders vertelde Peter Bosz laatst dat hij best bij Ajax zou willen terugkeren? En waarom heeft hij nog geen nieuwe club? Het lijkt mij dat veel clubs bij hem hebben geïnformeerd. Tevens hebben voetbalclubs altijd een shortlist van verschillende trainers op de lijst. De RvC van attenderen er 100% op dat Peter Bosz op de shortlist staat. Ik ben benieuwd als het misgaat bij Ten Hag (ik hoop het niet, want heb absoluut geen zin in weer zo'n drama seizoen).
1 -3
AjaxBaggio
Voorbereiding en vast elftal ?
Snap het gezeik van het rouleren niet echt. Veel mensen zien liever Donny dan Schone. Nou Donny stond tegen Heracles in de basis.

Ik hoor mensen al maanden roepen dat Kaj een kans moet krijgen. Speelt hij eindelijk dan is het ook niet goed. Eiting speelde top tegen Sturm. Mensen werden zelfs boos dat hij tegen Standard niet in de basis stond.

Ben geen fan van te veel rouleren. Maar dit was een Ajax-waardig team op papier. We speelden gewoon als een stelletje lamlendige overbetaalde verwende jongetjes, die dachten dat ze op 50% wel even van Heracles konden winnen.
17 -5
3sterren
Het gaat er om dat spelers weten waar ze aan toe zijn, vertrouwen krijgen, weten wat ze aan elkaar hebben. Niet of ze Ajax-waardig zijn. Want dat zijn ze allemaal wel.
Tete was ook Ajax-waardig, El Gazhi ook, om er eens een paar te noemen. Maar Bosz koos op een gegeven moment voor zijn vaste elf. Dat geeft rust en dat resulteert in mooie wedstrijden. Lijkt mij duidelijk, toch ...?
1 -2
Jajijdaar
Wie is verantwoordelijk voor die overbetaalde verwende jongetjes die als stelletjes lammetjes voetballen?
0 0
blessure
Dat lamlendige zie ik al jaren.
Ze moeten eerst achter komen, dan, als je geluk hebt, worden ze wakker.
Gemakzucht ten top.
3 0
Web
Klopt, en stond gewoon een goed team.
1 0
Mözil
Precies dit! Natuurlijk is het vreemd dat hij zoveel wisselt, maar als je de berichten(reacties) terug leest hier op AS komt het redelijk overeen met wat op het veld stond zondag. Met deze kwaliteiten moet het niet uitmaken wie er trainer is, je bent kwalitatief zo enorm veel beter dan Heracles.
Ik heb het al eerder gezegd ergens anders, maar Neres op links is wel echt een enorm slechte zet
3 0
Maik
Precies, helemaal eens. Ik vond de wissels tijdens de wedstrijd veel vreemder. Zoals Blind LB en Labyad voor Ziyech (tegen Luik als ik het goed heb). En dan de uitspraak na twee wedstrijden met laag tempo: "Dit wil ik niet zien". Dan mag je toch wel op zn Van Gaal's boos worden hoor. Al weet je niet wat hij binnenskamers zegt uiteraard. Ben niet zo anti-TH maar deze twee zaken maar vooral de wissels vh niveau Robben》Bosvelt, waarbij heel NL denkt "Hoe dan?", baren me zorgen.
0 0
FSideMaluku
De wissels waren niet zo vreemd, dat waren de spelers die eigenlijk in de basis hoorde en die nu nog mochten proberen om te redden wat er te redden viel. Het had andersom gemoeten en dan hadden we er heel anders voor gestaan. Automatismen waren er niet, want die had ten Hag vakkundig uit elkaar gehaald. CV op LB, middenveld en voorhoede overhoop en de derde spits in de basis. Denk dat we nog blij mogen zijn ook met een 1-1.
0 0
Mbaku
Er is geen duidelijk spelconcept. Ruimtes zijn veel te groot. Tegenstander loopt simpel tussen de linies. Dan kun je spelers van niveau Real opstellen, in zo'n zee van ruimte komt iedereen te zwemmen en kom je telkens te laat.

Dit was ook al zichtbaar tegen Standard en mindere mate Sturm Graz. Puur op individuele kwaliteiten kwamen we er toen mee weg. Ajax moet veel compacter gaan staan en hoger druk gaan zetten. Het elftal valt telkens in 2en uiteen.

Er zit geen idee achter en al helemaal geen Ajax filosofie en dat is het grootste probleem, niet het rouleren.
2 0
Tomajax1990
Dat zei ik na Heracles ook al. De 2e helft was echt de wil er wel alleen het leek wel alsof iedereen maar wat deed, totaal geen lijn in het spel, onsamenhangend geheel. Als dit niet snel veranderd gaan we een hele zwaar tijd tegemoed.
0 0