Verbeek verbaasd: 'Allemaal jonge kerels'

JesseTH, 12-08-2018 om 19:50, 10673 views, FOX Sports | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

Gertjan Verbeek kan zich niet vinden in de keuze van Erik ten Hag om tegen Heracles Almelo enkele spelers te sparen. De trainer van Ajax had het onder andere over de gevolgen van het WK, maar Verbeek wil bij FOX Sports niets van vermoeidheid weten.

'Volgens mij is het belangrijk dat je kiest voor een vaste kern en daarin automatismen creëert. Daar heb je het hele seizoen voordeel van. Dan ben je in de winning mood, dan is er energie, en hebben de spelers lol. Nu krijg je weer gezeur over waarom je mensen wisselt', oordeelt de oefenmeester.

Verbeek kan niet begrijpen dat Ten Hag onderbouwde enkele spelers rust te geven. 'We zijn in augustus, zijn net begonnen. Dan ben je toch niet vermoeid? Het zijn allemaal jonge kerels. Dat je na tien, elf, twaalf wedstrijden een keer zegt: ik ga wat rouleren... Volgens mij doet Ten Hag het gewoon om spelers tevreden te houden, maar het gaat om het resultaat.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Aeter
Volgens mij is het niet alleen dat, maar weet hij gewoon niet wat zijn beste opstelling is op het moment. Hij heeft te veel keuze en krijgt de puzzel niet gelegd.
0 0
Red Devil
Er zijn maar een paar kerels bij Ajax in de selectie de rest zijn overschatte en overbetaalde mietjes die niet willen begrijpen wat er geëist wordt om de top te halen.
Denken dat alles vanzelf gaat zodra ze een keer in Ajax 1 hebben gestaan.
ten Hag moet veel harder optreden tegen die slapzakken.
3 -2
flodder
dat is al jaren zo...
0 0
Bocarra
Dat zegt de trainer die er persoonlijk verantwoordelijk voor is dat FCTwente is gedegradeerd en zelf nog nooit wat heeft gepresteerd. De spelers vakbond klaagt omdat spelers van Ajax te weinig vakantie hebben gehad. Spelers gaven in hun commentaren aan dat ze echt een langere vakantie nodig hadden en dat de wedstrijden te vroeg kwamen en daardoor nog niet honderd procent waren. Tadic gaf aan dat hij op 50% zat. Van de Beek en de Jong waren ook nog niet 100%. Tagliafico en Schone waren ook nog te kort in training. Dan kun je als trainer wel denken, fuck it, ik stel ze toch op maar dan krijg je vroeg of laat de rekening geprensenteerd.
3 -3
31xAjax
Verbeek is een authoriteit als het gaat om periodisering. Zijn team waren altijd enorm fit, dat heeft niets met zijn resultaten te maken. Ten Hag is taktisch erg matig (zacht uitgedrukt) en heeft het belang van de eerste competitiewedstrijd volledig onderschat.

PS. Tadic zei dat als je geen 100% geeft je geen wedstrijden wint. Hij zei helemaal niet dat hij op 50% zat. Wel goed luisteren of lezen!
0 0
DavidFerr
Jij snapt het.
0 0
SamW
Ach jongens, wij gaan ons toch niet druk maken over de mening van al die trainers die niet meer aan de bak komen en achteraf lullen?
1 0
DS
Vond de reactie van Perez erop met “wat heb jij vorig seizoen met el hamdaoui gedaan dan” wel weer leuk...!
8 0
ajaxpat
helemaal gelijk,gewoon met sterkste 11 spelen,competitie is dit seizoen echt het belangrijkste.
3 -1
Labrador
Volledig eens met Gert jan. Volgens mij heb ik koorts
1 -2
BokkieBokstra
Ik ook, zonder koorts. Zo raak je niet ingespeeld, je moet voor een basis kiezen en een systeem erin weten te krijgen. Ik krijg ook het idee, het is of om spelers tevreden houden of de angst voor dinsdag.
2 -1