Zwartkruis kraakt Ten Hag: 'Onbegrijpelijk'

TZwagerman, 11-08-2018 om 23:55, 23861 views, Voetbal International | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

Simon Zwartkruis heeft op de website van Voetbal International zijn twijfels uitgesproken over een aantal keuzes van Erik ten Hag. De journalist begrijpt niet dat Ajax nu al aan het rouleren is gegaan en zag verder dat bijna alle Ajacieden door de ondergrens heen zakte.

'Ik vind het onbegrijpelijk dat Erik ten Hag nu al is begonnen met rouleren. Het viel me gisteren (vrijdag, red.) bij de persconferentie al op dat hij op een gegeven moment begon te praten over fitheid van spelers op het moment dat de prijzen verdeeld worden, aan het eind van het seizoen. Dat vertelde hij eigenlijk als onderbouwing voor het feit dat hij wilde gaan rouleren, maar dan denk ik: "zorg nou eerst dat je de eerste competitiewedstrijd van Heracles wint, voordat je het over prijzen gaat hebben".'

Over de wedstrijd was Zwartkruis ook uitgesproken: 'De eerste helft was echt slaapverwekkend, veel te laag tempo', volgens de VI-journalist zou dat ook kunnen komen door een aantal cruciale wijzigingen: 'Huntelaar vervangen voor een debutant (Sierhuis, red.) en Tagliafico voor Wöber, terwijl dat eigenlijk een centrumverdediger is; Ten Hag heeft wat uit te leggen.'

Desalniettemin vindt Zwartkruis nog steeds dat Ajax van Heracles had moeten winnen: 'De ploeg die nu in het veld stond heeft nog steeds meer individuele kwaliteit in huis dan Heracles, maar de meeste spelers bleven ver onder hun niveau. Tadic was een stuk minder dan de Tadic in Luik en zo kunnen we eigenlijk het hele rijtje wel afgaan. Als er gevaar gesticht werd, dan was Ziyech er nog bij betrokken. En De Ligt, die speelde vrij goed. Niet alleen omdat hij de gelijkmaker binnen kopt, hij stond ook echt zijn mannetje. Verder was het zeer matig aan Ajax-kant.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Bertini
Zwartkruis heeft wel een paar puntjes. het wordt tijd dat Ten Hag voor zijn eerste 11 gaat kiezen.
Het middenveld is m.i het zwakke punt. als de tegenstander er bovenop zit , is er geen type dat de mouwen even opstroopt. er lopen m.i daar teveel “voetballers” . Een type Jan Wouters, Johan Neeskens en er zijn nog wel soortgelijke types, daar ontbreekt het aan. En Sierhuis is duidelijk een maat te klein voor de eredivisie. Neres loopt met een transfer in zijn hoofd. Tadic gisteravond mooie dingen zien doen, maar ook gezien dat hij een keer of vier de diepte werd ingestuurd. Daar is hij echter veel te traag voor. Hij moet de bal in de voet.
Denk wel dat het nog goed komt maar Ten Hag goochelt te veel met de opstelling.
De Jong naar achteren, Blind op het middenveld, en evenals Tadic en Ziyech naar de buitenkant.
Anticipeer je alvast op het feit dat Ziyech toch weggaat.
Je ziet dat een ploeg als Heracles de mouwen opstroopt je het daar met DIT elftal en deze opstelling moeilijk mee krijgt. En dat spel gaan er veel meer spelen.
Ten Hag wees gewaarschuwd.
0 0
komop
Stemmingmakerij van Zwartkruis. Ik vraag me af wat zijn bedoeling is. Wellicht gewoon onrust kweken zodat andere teams (zijn team) in alle rust hun puntjes kunnen pakken. En helaas doen veel van onze 'fans' hier ook nog aan mee om meer onrust te krijgen. Dat is eigenlijk nog erger. Daar is niemand bij gebaat en daar helpen we alleen maar de concurrentie mee. Met de jongens die er zaterdag stonden hadden we ook van Heracles moeten winnen. Dus de spelers mogen zelf ook eens in de spiegel kijken.
0 0
HansBeus
Als dit trage tempo van gisteren en de tweede helft in Luik de opmaat is voor het Ajax onder Ten Hag, haal dan morgen gelijk Frank de Boer terug, toen speelden we het zelfde spel maar wonnen wel 4 kampioenschappen in 5 jaar... en voor de Boer hebben de boys veel meer ontzag
0 -1
AjaxRobEnschede
Nico is geschorst voor as dinsdag. Dus alleen daarom probeert hij het met Wober. Een hele logische wissel.
1 -1
mickey2602
Dat Nico geschorst was wist ik niet en dan is dat inderdaad een logische verandering. Is de rest volgens mij ook wel op zich. Huntelaar schijnbaar beetje blessure gevoelig en zolang DOlberg er nog niet is moet je Huntelaar bewaren voor de "belangrijke"wedstrijden. Schöne die aangeeft nog niet geheel fit te zijn,ook logisch dus.
En Frenkie die op 70 tot 80% van zijn kunnen zit en ook net terug is van een blessure rust geven,ook logisch.
Ik heb alleen het vermoeden dat de elf die er nu stonden er te makkelijk over dachten,Heracles,die winnen we wel,ook met deze spelers.
En ten Hag begrijp ik niet echt,eerst verkondigen dat Blind en de Ligt je vaste centrum gaat worden en vervolgens toch weer de Jong er neer zetten. Maar ook dat laatste is eigenlijk begrijpelijk aangezien je dus dinsdag Nico mist.
0 0
Bocarra
Als ten Hag met de zelfde 11 was gestart en gelijk had gespeeld dan zou hij bakken met kritiek krijgen waarom hij met zoveel potentiële basisspelers niet had gerouleerd.
2 0
Hagmag
Ten Hag MAG vertrekken en staat sowieso op matchpoint.
Is niet in staat Ajax-1 te managen.
Opening wedstrijd nieuwe voetbalseizoen.
Iedereen moet hongerig zijn en laten zien dat ze terecht in de basis staan.
1e helft na 35 minuten: Balbezit Ajax 46%..............
Spelers wilden wel door het vuur voor Bosz.
Ten Hag heeft slechts 1 klein dun kaarsje branden en dat ziet men niet.
Labyad wordt in de selectie de zoon van Ten Hag genoemd.
Sierhuis snel verhuren, is nog niet klaar voor Ajax-1.
De beginopstelling is toch ook van de zotte.
Bosz wil graag terug...
3 -2
Ar
Sierhuis deed niets onder voor KJ. Speelde gewoon een goede eerste helft.
0 -2
Bertini
Weet niet waar jij naar hebt gekeken.
0 0
niquedegraaff
Plus dat Overmars deze zomer op vakantie in curacao is gespot, aan een tafeltje met Bosz. En iedereen denkt dat dat over koetjes en kalfjes ging?
0 0
LANS
Onbegrijpelijk dat VI nog steeds bestaat, edoch mede vanwege heer Zwartkruis never VI anymore. Zelfs niet in de biblio.
Lees liever nog een “ analyse” in de schoolkrant van mijn kleinzoon.
1 -1
LANS
Meneer Zwartkruis, Lekker makkelijk als je “ geen achtergronden “ weet, of niet wilt doogronden. Desalniettemin een teleurstellend gelijkspel. Edoch dinsdag gaan we door met deze score !
1 -1
Ajax68
Blind was wel heel erg slecht, en niet alleen het TEMPO was weer eens bedroevend laag, zo in de zin van, we winnen toch wel he, laconiek en vooral zeer slordig.
En die ten Hag, ach jaa, twijfels hebben er altijd bestaan over zijn zienswijze, en dan zijn wissels zijn ook beroerd steeds.
Ik moet Zwartkruis groot gelijk geven in zijn commentaren.
Steeds als Ajax aan de vooravond staat van alweer een CL of EL wedstrijd, spelen ze op 70 %, ze leren het NOOIT.
Schandálig om niet te winnen van Heracles, en eigenlijk zijn we nog goed weggekomen ook.
En wat is die Huntelaar een Stuntelaar, het is slecht en het oogt gewoon niet meer, het is gedaan met KJH.
Haal maar gerust een goede spits bij Overmars, want die Dolberg kunnen we ook wel vergeten.
0 -1
waayop
Goed gezien van Zwartkruis. Lastig optimistisch te blijven met zulke strapatsen. Heeft de coach wel het niveau van de selectie?
3 -2
Ar
Het wordt natuurlijk nooit wat met deze Pipo.
Kan al bijna niet eens meer naar hem kijken of ik schiet al in de kriek.n
2 -2
Johan1
Ten Hag is een clown. Een waardeloze trainer met hele rare keuzes. Zo snel mogelijk lozen en een ervaren trainer aantrekken.
2 -3
PJK54
ja maar wie dan? en kom niet met Bosz
0 -4
ram
Waarom niet? Beste trainer ter wereld voor Ajax én hij wil.
0 0
433metdepuntnaarlinks
Volledig mee oneens, wij hebben allemaal gezegd dat ten Hag een luxe probleem heeft. Daarmee zeggen we: hij heeft 16 basisspelers. Deze opstelling was vooraf zeer begrijpelijk, de kansen lagen er en zijn niet afgemaakt. Ik vind dat dit gewoon een overwinning had moeten zijn en als je de wedstrijd 100x gespeeld had, had je hem 90x gewonnen.

Sorry maar als je met Wober Eiting en Sierhuis niet van Heracles kan winnen, dat ligt niet aan de trainer. We kregen genoeg dikke kansen!
3 -3
WillyBrokamp
Eens. Tadic zegt toch ook dat ze op 50% speelden. Wijze les en nu alles geven...
0 0
ETM
Ik heb ook niet zozeer een probleem met de opstelling, al vind ik 4 vaste krachten wisselen wel echt veel, maar meer een probleem met het vertoonde spel.
Dat verhalen er hier veel dan puur op instelling om het zodoende bij de spelers te leggen, maar dat vind ik echt te makkelijk.
Overigens was het gelijkspel dik verdiend. Heracles kreeg even veel dikke kansen. Zoveel dikke kansen hadden we toch ook helemaal niet?
0 0
Michelinho
Vind ik ook. Er haalden gewoon teveel spelers hun niveau niet.
2 0
waayop
Het ligt wel aan de trainer. Waarom stel je in de eerste competitiewedstrijd niet je beste elftal op?
0 -3
433metdepuntnaarlinks
Oh ja? We hadden gewoon moeten winnen en als Ziyech een paar keer niet voor eigen succes was gegaan hadden we 1-0 gemaakt en de wedstrijd uitgespeeld naar 2-0.

Als dat gebeurd was dan was ten Hag een wereldcoach. Vooraf begrepen we allemaal dat hij met zo'n brede selectie ging rouleren. Nu gaat het mis en dan is het ineens fout. Ik vind het maar hypocriet gelul. Normaal win je deze wedstrijd. Sierhuis kwam net een teenlengte tekort, schot van Ziyech dat over ging, kopbal Wober, paar aanvallen met Donny en Ziyech waar ze af hadden moeten spelen ... Je had kansen genoeg, die maak je niet en dan krijg je de deksel op de neus. Nou nou, het is wat.

En je beste elftal, hij bracht Frenkie ook nog in he. Dus als je meent dat we tegen de middenmoot thuis structureel de basis 11 nodig hebben, dan hebben we een dik probleem. Dit soort potjes zitten er soms tussen, je speelde met momenten gewoon goed, had moeten scoren maar het zat tegen en je komt net niet tot de goal.
2 0
PJK54
maar niet in de 1e helft toen waren het er misschien 2 en dat was al veel
0 0
Dennis1964
Ik ben niet negatief en TH mag van mij gewoon blijven zitten want een trainerswissel op dit moment heeft totaal geen zin. Of Louis van Gaal moet komen.
Maar ik heb nog geen typische TH dingen gezien. Het is allemaal half half. Druk zetten een beetje, duel kracht een beetje, agressie een beetje. En daar begrijp ik dus werkelijk helemaal niets van.
Het ziet er heel slecht uit en ik vrees het ergste en zeker als Ziyech weggaat.
1 0
Dennis1964
Ik ben niet negatief en TH mag van mij gewoon blijven zitten want een trainerswissel op dit moment heeft totaal geen zin. Of Louis van Gaal moet komen.
Maar ik heb nog geen typische TH dingen gezien. Het is allemaal half half. Druk zetten een beetje, duel kracht een beetje, agressie een beetje. En daar begrijp ik dus werkelijk helemaal niets van.
Het ziet er heel slecht uit en ik vrees het ergste en zeker als Ziyech weggaat.
0 -1
Dennis1964
Ik ben niet negatief en TH mag van mij gewoon blijven zitten want een trainerswissel op dit moment heeft totaal geen zin. Of Louis van Gaal moet komen.
Maar ik heb nog geen typische TH dingen gezien. Het is allemaal half half. Druk zetten een beetje, duel kracht een beetje, agressie een beetje. En daar begrijp ik dus werkelijk helemaal niets van.
Het ziet er heel slecht uit en ik vrees het ergste en zeker als Ziyech weggaat.
0 0
Dennis1964
Ik ben niet negatief en TH mag van mij gewoon blijven zitten want een trainerswissel op dit moment heeft totaal geen zin. Of Louis van Gaal moet komen.
Maar ik heb nog geen typische TH dingen gezien. Het is allemaal half half. Druk zetten een beetje, duel kracht een beetje, agressie een beetje. En daar begrijp ik dus werkelijk helemaal niets van.
Het ziet er heel slecht uit en ik vrees het ergste en zeker als Ziyech weggaat.
0 -1
Dennis1964
Ik ben niet negatief en TH mag van mij gewoon blijven zitten want een trainerswissel op dit moment heeft totaal geen zin. Of Louis van Gaal moet komen.
Maar ik heb nog geen typische TH dingen gezien. Het is allemaal half half. Druk zetten een beetje, duel kracht een beetje, agressie een beetje. En daar begrijp ik dus werkelijk helemaal niets van.
Het ziet er heel slecht uit en ik vrees het ergste en zeker als Ziyech weggaat.
0 -1
BokkieBokstra
Heb het niet gezien, maar begrijp een beetje hetzelfde als afgelopen week. Ajax is niet dwingend en dominant genoeg zoals je het zou verwachten. En dan ook nog het probleem van een onevenwichtige selectie tevreden houden. Vraag me ook af of Ten Hag dit aankan. Het lijkt wel door de gaan waar het vorig jaar is opgehouden maar om nu na een half jaar weer een coach aan de kant te zetten. Ben trouwens van mening dat de zwakheid bij de leiding van Ajax zit, van der Sar en Overmars zijn twee zwakke vogels, dat bleek afgelopen jaar al. Gaat Ten Hag,dan moeten zij ook opstappen, met de RVC erbij.
0 0
Daveajax1976
Louis van gaal!!!! Help ons
0 -6
WillyBrokamp
Ben het met Zwartkruis eens. Ik ben geen ETH basher maar er moet wel heel snel iets veranderen!
Laat gisteren onze eerste en enige zepert zijn, en dinsdag erop en erover.
0 -1
Aspers73
Punt is dat hij zich instelt op tegenstanders, terwijl AJax op dit niverau gewoon helemaal van eigen kracht moet uitgaan. Ik mis de druk op de tegenstanders en de 5 seconden regel. Alles gaat via Hakim en daarom zijn er geen verassingen.
2 0
PJK54
Ik was vorige week nog heel positief over Ten Hag & co maar dat is gisterenavond compleet verdwenen deze man heeft het gewoon niet.

Een totale afgang zo mogen we dit toch wel noemen miljoenen in de selectie gepompt en dan zo'n wedstrijd op de mat leggen nee de heren voetballers en natuurlijk de "staf" moeten zich diep schamen, Voor Ten Hag rest maar één ding en dat is vandaag nog zijn ontslag nemen en opzouten deze man zal dit Ajax nooit en te nimmer beter laten spelen ondanks de goede spelers en de talenten. Gaat Ten Hag niet uit zichzelf dan heeft het management de taak om deze man uit zijn lijden te verlossen en op korte termijn een degelijke juiste vervanger aan te stellen.
1 -2
T.reckveugel
Wanneer gaat Ajax, zeker in dit soort wedstrijden waar het lang 0-0 of zelfs 0-1 staat, eindelijk eens een vrije trap voor het doel gooien i.p.v. gewoon door te breien?
Uiteindelijk viel er een corner goed toen de heren wakker geschud waren bij de 0-1.
En in de vele trainingsarbeid een keer oefenen op een voorzet. Ook Ziyach heeft de Suleymani corner alweer lekker scherp, waarbij de verdediger zelfs moet bukken om de bal weg te koppen
0 -1
VivaEspana
Weg met die clown. Het was niks, het is niks en gaat niks worden.
We hebben een 'Ajax' trainer nodig die het aanvallende spelletje begrijpt. Die de jongens vertrouwen geeft en beter maakt.
Deze clown komt niet uit zijn woorden, is onbegrijpbaar en wisselt nog slechter dan FdB.
We kunnen het blijven proberen en hem tot de winter geven,maar dan hebben we weer een verloren jaar.
TH heeft geen positieve uitstraling op de groep. Een gedeelte wil nog steeds graag elders spelen ipv bij Ajax.
Met van Gaal liepen de spelers weg, met Keizer en Bosz liepen ze weg. Trainers met een positieve werkwijze. Onder de Boer waren er ook veel jongens die niet met hem konden opschieten. Idem nu weer bij TH. Wegwezen bij Ajax. Wij willen een trainer die er een team van kan maken. Die ons prijzen kan bezorgen.
6 -1
FerdiZ
ag ik zie hier ook elke keer reacties over KJH die over de top is en sierhuis moet er in.
schone moet er uit voor donny.
eiting moet in de basis

nu gebeurt het. wordt het 1-1 en snapt ten Hag er niks van en moet ie weer weg..
3 0
de-Ajacied
Het was gisteravond hetzelfde als het laatste kwartier in Luik. Zet je zowel Eiting als Blind in de as van het team dan wordt je overlopen
Het zijn allebei controleurs maar geen balafpakkers, en vrij trage spelers zonder loopvermogen.
Het blijkt dan ook een hele hoop te schelen als je Ziyech eruit haalt of Frenkie niet opstelt. Dan is je overwicht op het middenveld meteen weg en komen verdedigers als Mazraoui onder druk te staan
1 0
Duif63
Dinsdag wordt een wedstrijd die bepalend zal zijn voor de teneur waarin dit seizoen gespeeld zal worden. En de kans dat het slecht afloopt acht ik op dit moment groter dan de kans dat het een succes wordt.
1 0
geronimo
Ajax ging zich sparen ,onbegrijpelijk dom
1 -1
mvdk
Toet toet boing boing Peppi en Kokki....
0 0
KKoossiiee
Als je zo voetbalt zo als Ajax gisteren, krijg je een exact zelfde seizoen als de afgelopen jaren.
Het is slap en ongeinspireerd en ik blijf het zeggen, er moet een spits voorin die een vent voorbij kan.
En die heeft Ajax niet.
4 0
ETM
Tuurlijk moet Ajax met 4 wijzigingen 'kwalitatief' bezien ook van Heracles winnen, maar puntverlies tegen Heracles gaat nooit over de kwaliteit van spelers individueel. Ten Hag moet zorgen dat er een 'team' staat dat dusdanig voetbalt dat de kans op puntverlies heel klein wordt. En dat is hem niet gelukt. De hoeveelheid goede kansen was met een paar vingers te tellen. Onana heeft zelfs betere reddingen moeten verrichten dan de Heracles-keeper.
Ik moet zeggen dat ik zijn idee van rouleren ansich best begrijp. Maar ik vind 4 basis spelers wel heel veel voor een toch echt wel hele belangrijke wedstrijd. Ten Hag had het na Luik over 'automatismes' die nog moesten groeien, vooral mbt Frenkie. Okay, hoe dan?

Men heeft t na dergelijke wanvertoningen altijd over instelling en dat zal allemaal best. Maar ik vind het wel afleiden van de essentie: het voetbal. Ajax deed er de 2de helft duidelijk een schepje boven op, maar dat was ook niet genoeg.
Ik vind het huidige Ajax voetballend maar een rare gewaarwording. Er zitten soms aardige omschakel-momenten tussen, en geloof dat daar best op getrained wordt, het is ook het enige wat ik onder Ten Hag redelijk vind, onder druk uit voetballen, maar verder? Voetballend waren de beste momenten weer 1.5 situatie waarbij Ziyech en Tadic samenwerkte. Frenkie bracht idd versnellingen en voetbal toen hij erin kwam. Maar als geheel deugt het gewoon niet. Neres overal en nergens. Ophoping aan de zijkanten. Veel te weinig druk op de bal houden. Voorwaardsen die aan de noodrem moeten trekken.
Kijk eens hoe belangrijk Ziyech weer was voor de creativiteit, en dat terwijl er zoveel creatieve jongens rondlopen. Het was maw kut met peren. Hoezo heb je ineens Frenkie nodig om te kunnen voetballen van achteruit? De Ligt en Blind zijn prima opbouwers. Het staat gewoon niet goed. Weer niet goed. En dan kan ik echt niets met gewouwel over instelling. Dan blijkt 4 basisspelers op de bank laten weldegelijk een fout, maar is bovenal nogsteeds het voetbal dat als 'team' gespeeld wordt onvoldoende om zelfs maar echt ruim beter dan Heracles te kunnen zijn.

Uiteindelijk valt er een hoop te lullen maar als Ajax zijnde ben je ambitieus. Het is niet goed genoeg. Er moet nu iets bijzonders tegenover Luik worden gezet.

Mijn geduld met de huidige trainer is eigenlijk op.
5 0
behangdelul
Of je nou voor of tegen ten hag bent, de beste man maakt eigenlijk ook al geen schijn van kans meer. Gelynched door de media vanaf dag 1 ivm zijn accent, resultaten die niet mee zitten. Dit kan eigenlijk niet meer goedkomen tenzij Ajax de CL haalt.
5 -5
debarbaar
Jij en ten Hag hebben een hele boterberg op jullie hoofd. Wat nou geen schijn van kans. Heel achterbaks heeft hij al weken voor het ontslag van Keizer een contract op zak en dat terwijl Keizer net begon te draaien met zijn team.

Ten Hag heeft alle versterkingen gekregen die de Boer en Keizer niet kregen maar bakt er weinig van. We hebben 6 maanden lang naar kut voetbal zitten kijken en nu is het de schuld van de media? Hou toch op man. Ten Hag is een pure mismatch, een provinciaal met een Twents/Duitse mentaliteit.

Hard werken, weinig creativiteit en uren maken zijn belangrijker dan frivool voetbal dat niet op gestampte looplijnen is gebaseerd. Alleen een dwaas rouleert in de eerste wedstrijd. Waarschijnlijk is ie bang voor een afgang tegen Luik. Ik voorspel je dat als hij niet doorgaat tegen Luik dat hij voor 15 september weg is. Laten Reiziger en Bogarde de kar maar trekken. Echte Ajacieden die weten dat Ajax geen Utrecht, Go Ahead of Twente is.

Ondertussen speelt ten hag Pep 2.0 veel succes ermee.
8 -2
waayop
Tragisch inderdaad dat ie (een soort van) assistent van Pep is geweest maar hij heeft er niet veel van opgestoken. Na de eerste helft tegen Sturm Graz, die goed was, is het alleen maar slechter geworden.
0 0
AFCA1510
Ja om vervolgens vernederd te worden in Europa. Doe toch maar ff niet. Deze man is niet geschikt voor deze job, mist charisma, visie, vertrouwen en zoveel meer. Heeft nog geen een keer de vinger op de zere plek weten te leggen met een heldere analyse, verkoopt gewoon continue goedkope mediapraat. Van een team met een coach die zo weinig vertrouwen uitstraalt kan je onmogelijk verwachten dat het met vertrouwen speelt.
7 -1
Warrior
Stelletje zeikers...gewoon nu al uit op rollende koppen...welk soort supporters zijn jullie eigenlijk??
3 -12
Bky
https://assets.pando.com/uploads/nothing_to_see_here_naked_gun.gif

Jij.
0 0
AFCA1510
Dat soort dat naar Ajaxvoetbal verlangt.
0 0
meerzicht
nou ff wakkerschudden? Na de eerste competitie wedstrijd lopen we op een directe concurent 2 punten achter en ol doelsaldo 4 doelpunten. Om kampioen te worden heb je nou juist de thuiswedrtijden tegen o.a. Heracles nodig om drie punten te pakken en je doelsaldo positief te beninvloenden. Dat begreep de coach in eindhoven gisteren heel erg Goed. Een coach die zegt in te zien dat het het elftal 2-0 voorsprong een geven moment de controle aan het verliezen is en zo slecht of niet ingrijpt dat het als og 2-2 wordt op europees niveau heeft nog een hoop te leren vriend en hoort nietthuis ol dit hoogste niveau. Dus ja, koppenrollen of geen kampioenschap zo makkelijk is het.
0 0
Jari83
Mag het niet gewoon gezegd worden dan? Zelfs Fortuna speelt met meer passie gisteren dan Ajax, dat ligt toch niet alleen aan de spelers? Ten Hag krijgt zijn voetballers niet goed gemotiveerd voor een wedstrijd, al langer dan een half jaar niet.
2 0
DeWijsneus
Jeetje, die vent zit er al sinds vorig seizoen. Ben totaal geen fan maar wat mij betreft begonnen we weer gewoon op 0 bij het nieuwe seizoen en krijgt hij gewoon de kans voor de eerste 10 officiële wedstrijden. Maar je moet toch ook wel zien dat het niet loopt en hij vreemde keuzes maakt. Ik denk niet dat hij de kerst gaat halen.
1 -1
waayop
De kerst? De herfst.
0 0
ETM
Ben helemaal niet van het zeiken. Wel van het analyseren. Heb uiteindelijk juist mn hoofd kunnen resetten na Bosz. En ook ben ik zo 'open' mogelijk tov Ten Hag de voorbereiding ingegaan. Maar Ajax moet er nu weldegelijke in bepaalde mate staan. Na overigens minimaal 2 echt goede versterkingen en met geen echt bepalende vertrokken spelers.
2 0
FSideMaluku
Die gek zet in de eerste wedstrijd gewoon drie vaste krachten op de bank. Dat je ze rust wil geven is tot daar aan toe, maar doe dat stapsgewijs in de tweede helft als je met 2 of 3-0 voor staat. Derde spits in de basis? Kom op...
2 -1
debarbaar
"Al" op rollende koppen? Heb je het heerlijke voetbal gezien sinds de kerst? Ga lekker 8 uur trainen per dag. Wordt je vast beter van als je Janssen heet en bij Utrecht voetbalt.
3 0
AFCA1510
Blijven er nog drogredenen over om deze man de hand boven het hoofd te houden?
9 -1
Ar
Ja!
Die intervieuws die je op tv ziet? Dat is eigenlijk een komiek die TH na doet.
Daarom dat je vaak de neiging hebt om in een lach of een traan te schieten.
0 -1
ram
Ik ben absoluut geen Ten Hag fan en hij zet e.e.a. niet goed neer, bereid de ploeg onvoldoende voor en wisselt slecht.

Maar! Ik begrijp het rouleren van Ten Hag heel goed!
De wedstrijd tegen Standard is heel belangrijk en ook met de opgestelde spelers moet je gewoon winnen van Heracles. Ik ben het eens met opmerkingen als "we hebben meer dan 11 basisspelers".
8 -4
Joseph
Met dit team had je Heracles moeten oprollen, zeker als Donny gepasseerd is en zich wil bewijzen. Maar het komt er totaal niet uit, niemand haalt zijn niveau.
Opstellingen kan iedereen hier maken, kunst zit in het goed laten spelen van je team, daar heb je een trainer voor en die van ons faalt daar in.
2 0
14Abdelhak14
Gaan nu al die journalisten het gooien op het sparen van een aantal spelers. Dat was het probleem niet. Het probleem is de spelopvatting. Eth heeft niet het lef om met het hele elftal vooruit druk te zetten maar brengt daar 101 nuances in. Daarom weten de spelers niet wanneer ze druk moeten zetten, aan moeten sluiten etc. Daarom is het veld veel te groot en geef je kansen weg. Ook gaat dit ten koste van de bezielig omdat ze twijfelen ipv vol overgave kunnen aanvallen.
Maar alle discussies in de voetbalpraatprogrammas zullen wel weer gaan over het sparen van spelers en onderschatting vd tegenstander.
4 -1
GerardAjax26
Opstelling was het probleem niet zozeer en vond de wijzigingen ook logisch. Het was een slechte wedstrijd van Ajax, maar ik geloof niet dat het een andere wedstrijd was geweest als je met Tagliafico, Schone en Huntelaar was begonnen. Als je gewoon met een hoger tempo speelt, versla je dat Heracles eenvoudig. Heel af en toe als ze het tempo verhoogde, kwamen ze er ook makkelijk door heen. Maar grotendeel van de wedstrijd ging alles zo langzaam, dan gebeurt er niets.

Ik mis verder wel de Neres van onder Keizer, zoals hij vandaag speelt heb je weinig aan hem.
5 0
waayop
Neres heeft in de eerste helft precies een goede bal gekregen. En dan staat ie weeres links en dan weer rechts. Ten Hag verkwanselt het talent.
0 0
Joseph
Geen idee wat Ten Hag hem allemaal verteld, maar beter maakt hij hem in ieder geval niet.
5 0
DeKes
Ten Hag heeft zoveel uit te leggen! Willen we dat nog wel?
8 -1
parkdemeer
spijker hamer etc etc
3 -3
The
Spijker hamer??
0 -1
Bky
Hamer. Spijker. Kop. Tik. Raak.
0 -1