'Zegt veel over de liefde van Blind voor Ajax'

BVeenstra, 18-07-2018 om 10:50, 11033 views, FOX Sports |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Ex-Ajacied Hedwiges Maduro vindt het zeer te prijzen dat Daley Blind is teruggekeerd bij Ajax, zo vertelt hij in een interview met FOX Sports. Zowel vanuit het perspectief van Ajax als vanuit het perspectief van Blind vindt Maduro het een goede zaak dat de transfer is afgerond.

Maduro ziet in dat Ajax de ervaren spelers - eerder werden bijvoorbeeld ook al Zakaria Labyad en Dusan Tadic aangetrokken - nodig heeft in de jonge selectie. Dat er hoge bedragen voor betaald moeten worden, is inherent aan het hedendaagse voetbal. 'Daar moet Ajax wel een beetje in meegaan, vind ik. Aan de andere kant is het zo dat als je jonge spelers als Matthijs de Ligt of Frenkie de Jong beter kunt maken, zal dat ook weer veel geld opleveren. Dus misschien is het wel een win-win-situatie.'

Dat een speler als Blind nu al - hij is nog altijd pas 28 jaar oud - terugkeert, vindt Maduro opvallend, maar het betekent ook wel weer veel. 'Hij is nog Oranje-international, komt van Manchester United en dan zegt het veel over de liefde voor Ajax van Blind. Maar het is wel heel verrassend dat hij terugkeert en Ajax wilt helpen', aldus de middenvelder, die zelf nog niet wil zeggen waar zijn eigen voetbaltoekomst ligt.

'Dat weet ik nog niet. Ik merk wel dat ik op leeftijd begin te raken. Het leven van een voetballer is niet voor eeuwig, dus we zullen het zien', vervolgt de oud-speler van onder meer Valencia en Sevilla. Stoppen aan voetballen denkt hij nog niet. 'Nee, hoor. Dat nog niet. Jullie horen binnenkort wat ik ga doen.' Maduro zit na zijn vertrek bij Omonia Nicosia (Cyprus) zonder club.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ajacied33
Altijd een sympathieke rustige gozer gevonden deze Maduro. Je hoort echt nooit iets geks over hem. Heb ik weer bewondering voor
0 0
ajaxinho
Ik had Maduro zooo graag teruggezien in het shirt van Ajax.
In dezelfde rol als Blind is teruggekomen.
Maar Ajax heeft die poging nooit gewaagd.

Het moet hier ook niet bij blijven.
Ajacieden die in Oranje horen te spelen, maar in het buitenland niet aan de bak komt,
moeten we terughalen.

Ik had Maduro zooo graag teruggezien in het shirt van Ajax.
In dezelfde rol als Blind is teruggekomen.
Maar Ajax heeft die poging nooit gewaagd.

Het moet hier ook niet bij blijven.
Ajacieden die in Oranje horen te spelen, maar in het buitenland niet aan de bak komt,
moeten we terughalen.

Edit: Lol... hij speelt nog
0 -3
Rujar
Toen bij Valencia speelde was hij ook echt goed
0 0
chloorbestendig
“ Liefde voor Ajax is Blind “, hing daar vroegah niet een spandoek van?
4 -1
Ajacied33
Klopt, die was toen voor zijn vader gemaakt
0 0
Ruff Rhythim
Ja, die kunnen ze weer uit de motteballen halen...
1 0
insectenverdelg
We hadden een jonge selectie. Maar nu hebben we en selectie in de eerste 23 man met Huntelaar, Tadic, Blind, Ziyech, Schone en Veltman (en zelfs nog Lamprou). Allemaal 25+ de vlieger jonge selectie gaat wat mij betreft niet meer zo op.
1 0
Jajijdaar
Zou fantastisch zijn als Blind een trend heeft ingezet bij Ajax om oude, maar goede spelers weer terug te halen. Hopelijk krijgt Blind een grootste staande ovatie in de Arena bij zijn debuut.

Kom maar terug Suarez en Vertonghen :)
2 0
AFC34
Pff die 2 zou ik graag zien komen, misschien volgende zomer Vertonghen wel, en de zomer erop Suarez?
0 0
Michelinho
Vooropgesteld dat ik hartstikke blij ben met de komst van Daley: Dat er budget is vrijgemaakt voor een PL-salaris heeft natuurlijk flink geholpen. Een paar maanden geleden gaf hij zelf aan dat hij het nog te vroeg vond voor een terugkeer.
0 0
Johnvanessen
Met Blind staat er ook iemand natuurlijk. Het staat toch heel anders met een Blind, Tadic, de Ligt etc. in de catecombe. Dan een Kluivert bijvoorbeeld!

Zie het al voor me man. Blind met #17 en de aanvoerdersband! (Ooh wacht, ik heb net youtube gekeken ;p)
3 0
SjaakWolfs
AS, misschien tijd om eens een eindredacteur aan te stellen, die alle stukjes proefleest voordat ze online gaan? Enkele hardnekkige taalfouten komen vrijwel dagelijks terug, zoals ook nu weer: 'hij wilt'. Over stijlfouten zal ik maar niet eens beginnen...
2 0
OKP-AFCA
Ze weigeren om er ook maar enige verbetering in aan te brengen, dit is al jaren een probleem en er zijn al minstens zo lang mensen die hen daar op wijzen.. zie hier het resultaat daarvan.

Van sommigen mag je er dan niets van zeggen omdat het gratis is, maar je zou denken dat AS toch ook enige ambitie heeft om zichzelf te verbeteren etc.
3 0
Bocarra
Helemaal mee eens. En zeker wat clubliefde betekent. Daar kunnen de jonge spelers van Ajax nog heel veel van leren.
2 0