'Overmars aanvankelijk niet overtuigd'

SJvanveen, 15-05-2018 om 10:34, 22148 views, Natafelen met Kees | Bestel nu het nieuwe uitshirt van Ajax.

Valentijn Driessen heeft maandagavond bij Natafelen met Kees een boekje opengedaan over de transfer van Zakaria Labyad naar Ajax. Het verhaal deed al de ronde de Ajax-scouting in eerste instantie negatief advies gaf voor de overstap van Labyad, en die teksten heeft Driessen nogmaals bevestigd.

'Hij is nu overstag gegaan', doelt Driessen op Marc Overmars, die naar verluidt eerst niet geheel overtuigd was van de kwaliteiten van Labyad. 'Ik vind dat als een technisch directeur zegt dat hij het niet ziet zitten, Ten Hag ook niet moet gaan drammen', stelt de journalist van De Telegraaf.

'Dadelijk verdwijnt Ten Hag van het toneel en dan zit de volgende trainer met zo'n speler', vervolgt hij. 'Ten Hag heeft bij zijn aanstelling aangegeven dat hij een aantal spelers wilde hebben; een linksback, rechtsback en een aanvaller. Hij noemde daar namen bij, maar Overmars was aanvankelijk niet overtuigd.' 

                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ETM
Ik vind die Driessen maar een nare man. Inhoudelijk schiet hij gewoon met hagel met de gedachte dat er dan wel iets raak zal zijn. Hij is koning stemmingmakerij, zoekt altijd naar eventuele pijnpunten om uit te vergroten. Een eigen mening heeft hij volgens mij niet. Hij is er puur om meningen te helpen vormen en hij parasiteert op onderbuik gevoelens. Pas als de tendens om wat voor redenen dan ook positief is uitgeslagen dan draait hij bij, want tegendraads is ook zn ding niet. Dan grijpt hij weer naar zn hagel om de volgende persoon zwart te maken.
Zo zie ik Driessen althans..
5 0
DonAdam
Volgens mij schuurt er iets bij jou als de bittere waarheid op tafel komt. Ik vermoed dat jij het niet leuk vindt om te horen wat Driessen te melden heeft. Er wordt hier heel veel kritiek gespuit op de coach en de directie, maar zodra iemand van buiten de club dat doet is de wereld te klein ;) Overigens zou je het hele verhaal moeten lezen.

Ik snap de verontwaarding over de brutaliteit van Driessen overigens heel goed, want het is zeer pijnlijk dat Overmars overstag is gegaan en miljoenen heeft verkwanseld aan een speler die leuk is voor de subtop, maar niets bij Ajax te zoeken heeft. Samenspraak met de coach is leuk en aardig, maar de coach is een passant die er in no time uit kan liggen en de volgende trainer moet ook willen werken met die speler. Overmars moet doorpakken en de kwaliteit binnen de selectie verhogen ipv breedteaankopen a la Gudelj te doen, anders worden we weer geen kampioen en loopt PSV in qua geld en middelen. PSV gaat namelijk de CL halen; dat kan bijna niet misgaan.
0 -2
ETM
Nee. Mijn comment gaat puur over Driessen en dan niet over specifiek deze uitlatingen.
Wat betreft de inhoud van deze uitlatingen sluit ik niet uit dat eea klopt. En als je bij de Labyad topics kijkt zul je zien dat ik niet positief sta tegenover het gegeven dat men een speler haalt die door de scouting is afgeraden.

Los daarvan zal ik beslist wel eens moeite met de bittere waarheid hebben :)
1 0
Ajaxvooraltijd
Daar hebben we Valazijn Driessen weer...pff wat is die man toch vermoeiend.
8 -1
3*stars*3
Ha, Valazijn it is! ;-)

Die gozer zat Bosz en Krüzen ook vanaf het begin af te kraken, met z'n Haags accentje.
Hij heeft duidelijk niets met Ajax en zoekt constant wel wat, met z'n rattenkop.
2 -1
MankeNelis
Driessen is een vreselijke jankert.
1 -1
Freddy Al
Is maar de helft van het verhaal; de strekking was dat je de trainer moet betrekken in het transferbeleid omdat hij met de spelers moet werken.
Dan moet je in samenspraak tot een afweging komen, dat wil niet zeggen dat je allebei tevoren al overtuigd moet zijn.
Aan de andere kant van dezelfde medaille is het niet goed dat als een TD het echt niet ziet zitten dat dan een trainer door blijft drammen, dat nu lijkt me niet het geval.

Jammer dat AS hier weer het negatieve uithaalt en een selectieve waarheid produceert.
Enige tijd geleden merkte ik al op dat er op AS vrijwel alleen negatief nieuws wordt geproduceerd en dat de reacties van veel bezoekers ook erg negatief zijn.

Dit is dus geen supportive site en de waarheid mag best geweld aangedaan worden, jammer.
5 0
hennie
ik heb het ook al eens aangehaald; de opmerking over AS deel ik volledig. Men graaft zijn eigen graf. Zie de gang van zaken bij Ajax Netwerk
0 0
Bocarra
Helemaal eens met jou... Actie, reactie. Of je krijgt wat je zaait.
1 0
wesleyreal
Niet slim van Overmars om zich over te laten halen door TH. Straks wordt die Clown ontslagen en zitten wij met Labyrat
1 -10
komopajax777
Waarom zo negatief over Labyad? Hij kan echt heel goed voetballen en zal Ajax beter maken met zijn kwaliteiten.Ik ben blij met zijn komst.
3 0
Michelinho
Wesleytrol is over iedereen even negatief hoor. Hij is iig wel constant.
2 0
Sampaoli
Trieste en simpele reactie, hersencellen te weinig? Labyad is nu speler van Ajax en zo moeten wij hem ook behandelen.
8 0
BennJii020
Ik ben echr blij dat er nog mensen zijn, die zo denken
1 0
Hans Kraay Jr.
Niet zo lullig doen tegen iemand met een geestelijke beperking.
3 0
Ajacied33
Wij zijn geen PSV supporters,die jongen heeft een naam. Hij is trots om voor Ajax te spelen,respecteer hem dan gewoon man. Hij heet Labyad
5 0
3*stars*3
Zo is het en dat zeg ik als Ajacied, die niet stond te springen om Labyad maar hij heeft getekend en we moeten gewoon afwachten.

Wesley hierboven zit een paar maanden hier maar valt alleen maar op met zeiken, zeiken en nog eens zeiken.
Lijkt Driessen wel...
3 0
Cello
Precies. De enige supporters in Nederland, die Labyad deze negatieve bijnaam gaven (nav zijn vertrek destijds richting Portugal) waren de psv-ers.
1 0
leeuwenhart
Wie neemt deze man nu nog serieus ? , die zit er alleen maar om kranten te verkopen.
Waarom melden jullie elke scheet van die man........??? En WTF interesseert het wat deze man denkt eigenlijk ?
5 0
Rinus M.
Een beetje Ajaxsupporter neemt De Telegraaf en haar loopjongens niet meer serieus.
4 -1
Kibbahimovic
Wat zit die Valentijn toch dwars joh? Die zit de ene negatieve sneer na de andere te laten over alles wat met Ajax te maken heeft. Echt te triest gewoon, ga eens een andere club lastig vallen ofzo
6 0
Daneman
Net effe voor de zekerheid opgezocht. Op het laatste moment waren er enkele twijfelaars bij Orejuela of zoiets. Overmars heeft het doorgedrukt. Miskoop hoe je het went of keert. Overmars te vaak baggerbeslissingen. En soms goede.
0 -4
Ozymandias
Laat me raden, een ander gerucht door de Telegraaf de wereld in geholpen?
0 0
Ajax412
Volgende week ligt hij te klagen dat trainers niks meer durven te eisen bij de clubleiding en het allemaal slapjanussen zijn die hun carrière laten bepalen door technisch directeuren. Ze vinden altijd wel iets te klagen die journalisten. Vooral Driessen is daar bedreven in.
2 0
komopajax777
Driessen is een riooljournalist.Die kun je niet serieus nemen.
0 0
Kibbahimovic
Het is wel erg overdreven nu allemaal.. Dit is gewoon onnodig druk zetten op Ten Hag, terwijl hij het al moeilijk gaat krijgen met ons kritische publiek. Toen Ten Hag bij Kutrecht was kreeg hij enkel lof en nu wordt hij afgezaagd in de media om dingen waar hij niks aan kan doen (accent, houding, uitspraken)..
4 0
Ajax412
Heb je helemaal gelijk in, als eenmaal de neuzen een bepaalde negatieve richting in staan gaan ze er allemaal lekker in mee om maar stukjes te kunnen schrijven. Zo blijven ze maag geklaag genereren, maarja dat leest lekker weg denken ze dan.
4 0
ajaxdordt078
Ten eerste, hoezo is dit een negatieve sneer? Ten tweede kan ten Hag aan die dingen niks doen. Maar ik kan ook niet zingen, vandaar dat ik geen zanger ben.
0 -1
trodat4030
Zo zie je maar. Als je elke dag maar wat roept, roep je vanzelf een keer iets zinnigs..
1 0
Bocarra
In het verleden heeft VI al eens ingebroken op de computers van Ajax. Ik kan mij voorstellen dat de Televaag hier ook toe instaat is. Wordt tijd dat Ajax eens door een gerenomeerd bedrijf zijn systemen laat checken.
0 -1
Ferd
Het wordt tijd dat jij je aluminium hoedje laat checken
5 -2
Bocarra
Beetje domme reactie Ferd. Lees: AJAX De voormalig databaseredacteur van de Voetbal International die de computer wist te hacken van oud Ajax voorzitter John Jaakke is veroordeeld tot een taakstraf van 200 uur.

De man moet ook een schadevergoeding betalen van 5500 euro. De man wist onder andere gevoelige informatie en een opzet van het rapport Coronel te onderscheppen.
Bij VI bood hij de informatie vervolgens aan met de smoes dat hij de informatie had verkregen van een vriend bij Ajax. Voetbal International publiceerde vervolgens over de gegevens. Journalist VI breekt in op computer
3 0
GerardAjax26
Hoe weet Driessen wat Ten Hag met Overmars heeft besproken bij zijn aanstelling?
5 0
geronimo
Daar heb je hem weer Valentijntje met zijn roddel en achterklap
2 -2
RusselWestbrook
Aldus Valentijn, die blijkbaar altijd aanschuift bij alle interne zaken van Ajax
12 -14
borreljood
Dat deed jij toch al
15 -3
RusselWestbrook
Ik zie Valentijn daar inderdaad nooit.
1 -2
wesleyreal
Off topic: Natuurlijk. Zullen Ajax en Frank de Boer het de komende maanden ontkennen in alle toonaarden, maar Frank staat dus al klaar als TH wordt ontslagen.
9 -8
Freddy Al
Ik denk dat dit geen feit is, Ajax zal mogelijk wel in de contacten die er altijd bestaan met F.de Boer een "what if " vraag hebben gesteld maar dat is natuurlijk iets heel anders als het afschrijven van Ten Hag ten faveure van de Boer.

De Telegraaf zegt dat ze dit hebben opgevangen maar Driessen gaf aan dat dit gezien moet worden als anticiperen op een mogelijke moeilijke situatie met Ten Hag die mogelijk zou leiden tot zijn vertrek.
Daar zitten twee heel belangrijke drempels tussen, en daarnaast kan het heel goed zijn dat de TG deze uitspraken anders interpreteren als bedoeld.
0 0
borreljood
Hoe eerder hoe beter
10 -10
wesleyreal
Ja klopt, hoe eerder hoe beter! Clowns horen in het circus, niet in de dug-out
0 -1
komopajax777
Heb je hem weer.PSV of Feijenoordsupporter zeker met je negatieve gezeik.?
0 0
3*stars*3
Zeker weten of een depressieve Ajacied maar ik denk dat het gewoon fan is van 1 van die andere clubs...
0 0
Ferd
van hetzelfde laken een pak, een norse Tukker met een negatieve spelopvatting of een norse Westfries met een negatieve spelopvatting.
4 -5
Ron44
Overtuigd ben ik ook niet, kleine kabouter, bij mooi weer, en slappe tegenstander,, misschien goed, maar bij tegenstand, en slecht weer, geeft ie niet thuis.
3 -2
Ferd
Daarom speelt hij altijd goed tegen Ajax, Feyenoord, PSV etc.
1 -3
Bocarra
Domme en naïeve supporters lezen en geloven de Televaag.
4 -7
borreljood
Marcie sodemieter op en neem ETH mee
9 -12
komopajax777
Meer borrel dan jood zo te zien.
0 0
koppendicht
Haha, Driessen zit naast Overmars bij de besprekingen. Maar ik geloof in dit geval wel dat Overmars het niet zag zitten. Dat idee had ik ook.
8 -1
Michelinho
Als Overmars zoveel twijfels had, waarom heeft hij hem dan een contract voor vier jaar aangeboden?
5 -3
godenzonenssuper
Omdat de grote roerganger uit Tukkerland Ajax nu in handen heeft.
11 -9
Ferd
maar die heeft geen contract voor 4 jaar.
0 0
Michelinho
Omdat hij één speler krijgt die hij er graag bij heeft? Of heb je meer voorbeelden waaruit dat blijkt?
3 -3
borreljood
Op basis van wat
0 -1
Michelinho
Wat op basis van wat? Beantwoord jij altijd vragen aan een ander met een wedervraag?
1 -1
borreljood
Misschien moet je antwoorden beter motiveren dan graag erbij slappe
1 -2
Michelinho
Misschien moet ik antwoorden beter motiveren dan graag erbij? Beetje érg vroeg aan de vrijmibo begonnen?
1 -1
borreljood
Als dat het uitgangspunt is van een speler halen "graag erbij" dan wordt het nog wat dit seizoen
0 0
Michelinho
Oké op die manier. De basis is dat Ten Hag al met Labyad gewerkt heeft sinds die zestien was, de band erg goed is tussen die twee (TH is de enige die hem sinds PSV aan de praat kreeg) en hij bij Utrecht tot de beste spelers behoorde, zo niet de beste speler was. Daarbij is het helemaal niet ongebruikelijk dat een coach, ook bij Ajax, om een specifieke speler vraagt en die ook krijgt. Gebeurde bij Bosz, gebeurde bij de Boer zelfs in veelvoud.
Geen reden om te roepen dat Ten Hag Ajax in zijn zak heeft en daarom vraag ik naar meer voorbeelden. Mag dat?
1 -1
borreljood
Ok duidelijk
1 0
gras
Volgens mij speelde Labyad bij Vitesse ook en dat was voor zijn Utrecht periode.

Je loopt Ten Hag weer veren in zijn reet te steken die hem niet toekomen.
2 -1
Michelinho
En toen was het stil.
0 0
Michelinho
Hoezo, was die periode bij Vitesse een groot succes?
0 0
ajaxcied4life
Louter waarheden.
1 0
Web
Als Bosz Labyad had gehaald was je tevreden, nu komt hij onder Ten Hag, en loop je zoals gewoonlijk weer te zeiken.
100 topisch van jou zijn er 99 negatief.
6 -10
godenzonenssuper
Topisch?

Labyad had trouwens een basisplaats onder Bosz bij Vitesse.
Dus Bosz zag het in hem zitten, ik niet.
5 -3
gras
El Innovatore heeft Marcie marc aan een touwtje.

Nou, benieuwd wat voor voetbal we gaan zien van ons middenveld straks. De prijs voor Labyad is marktconform en niet overdreven, maar ik zie liever meer creativiteit en geen breedteaankoop.

Overigens wel eens met het sentiment over Driessen, die een ongelofelijke dweil snot is met een politieke agenda.
2 -1
3sterrenAjax1
driessen is een heel eng mannetje. continu allerlei verzinsels de wereld in helpen om daarmee anderen neer te sabelen. een zielig hoopje mens is het.
8 -8
godenzonenssuper
Dus Overmars was eigenlijk wel overtuigd?
En de komst van Labyad heeft verder niets te maken met het zwichten voor Ten Hag?
11 -4
Pheadrus
Driessen is zo'n natte dweil. Altijd van die doorzichtige verhaaltjes met negatieve insteek.

Labyad is altijd een versterking ook al zit hij op de bank! Hij speelt dan namelijk niet bij PSV die hem graag wilde hebben. Wat jammer dat Ajax een jaar geleden Labyad niet achter de hand had toen Nouri en Sinkgrave in de voorbereiding wegvielen. Je hebt een brede selectie nodig en Labyad past daar prima in.
8 -5
Mokum_32
Een aankoop van 7 miljoen op de bank .. doe ff normaal
0 0
afca95
Klopt het is een kwal. Sensatie zoeker
4 -3
widmfan7
Logisch dat ie niet overtuigd is en was. Dit is gewoon de aankoop van een passant, de trainer. Ten Hag kwam waarschijnlijk met allemaal Utrecht jochies aan zetten. Die man is zo incapabel als de pest. Typerend voor het Ajax bestuur dat het hiervoor zwicht. Geeft ook wel de onkunde van van der Sar en Overmars aan.
11 -5
Genant
Driessen is echt alleen maar aan het zagen richting de technische mensen bij Ajax. Begint echt 'genant'(whats in a name) te worden.
6 -7
chrisjuhhh
Driessen wil blijven stoken , maar ben nu wel eens benieuwd hoe hij aan al zijn info komt over Ajax , want ze zitten er steeds naast met al hun info .

Zou leuk zijn als Overmars met een scout rapport zal komen en het tegendeel bewijst dan lach ik me krom .
6 -8