Amrabat: 'Misschien was hij de tijd vergeten'

SJvanveen, 22-04-2018 om 10:46, 9742 views, FOX Sports |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

De mannen aan tafel bij De Tafel van Kees op FOX Sports zijn zondagochtend nogmaals ingegaan op de actie van Amin Younes om niet in te vallen. Inmiddels is de Duits international niet meer onderdeel van de Ajax-selectie, reden daarvoor was het weigeren van een invalbeurt.

Younes mocht vlak voor tijd nog minuten maken, maar bleef zitten op de bank. Ten Hag besloot na een gesprek hem twee weken naar Jong Ajax te verbannen, maar kort erna werd besloten hem definitief uit de selectie te zetten. Tim de Cler sprak zondag de volgende woorden: 'Gewoon invallen en dan kan je daarna je verhaal doen. De uitleg over belonen van Ten Hag was wel een beetje lachwekkend', aldus de oud-Ajacied. 

Nordin Amrabat heeft onder Ten Hag bij PSV gespeeld en snapt wat de Ajax-trainer bedoelde met belonen. 'Als je goed hebt getraind, willen ze de jongens belonen. Normaal is dat wat langer, maar misschien was hij de tijd vergeten. Normaal is belonen dat je de hele week goed hebt getraind. In Spanje is het wel zo dat, als je niet invalt, je nooit meer speelt.' 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
EVH
Misschien ook niet
0 0
Wereld
dan vergeet hij de tijd wel vaak
o.a. minstens 2x met Wöber
1 -2
Ruff Rhythim
Ja laten we het daar weer eens over hebben....
0 -1