Amrabat: 'Misschien was hij de tijd vergeten'

SJvanveen, 22-04-2018 om 10:46, 9653 views, FOX Sports |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

De mannen aan tafel bij De Tafel van Kees op FOX Sports zijn zondagochtend nogmaals ingegaan op de actie van Amin Younes om niet in te vallen. Inmiddels is de Duits international niet meer onderdeel van de Ajax-selectie, reden daarvoor was het weigeren van een invalbeurt.

Younes mocht vlak voor tijd nog minuten maken, maar bleef zitten op de bank. Ten Hag besloot na een gesprek hem twee weken naar Jong Ajax te verbannen, maar kort erna werd besloten hem definitief uit de selectie te zetten. Tim de Cler sprak zondag de volgende woorden: 'Gewoon invallen en dan kan je daarna je verhaal doen. De uitleg over belonen van Ten Hag was wel een beetje lachwekkend', aldus de oud-Ajacied. 

Nordin Amrabat heeft onder Ten Hag bij PSV gespeeld en snapt wat de Ajax-trainer bedoelde met belonen. 'Als je goed hebt getraind, willen ze de jongens belonen. Normaal is dat wat langer, maar misschien was hij de tijd vergeten. Normaal is belonen dat je de hele week goed hebt getraind. In Spanje is het wel zo dat, als je niet invalt, je nooit meer speelt.' 

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Pierre Heno
Weer eentje uit de lange colonne van hersenlozen in het voetbal. Wat een dummo is dit toch weer. Wanneer je Younes vanaf ongeveer het begin van de 2e helft bijna 20min lang compleet voor Jan Lul laat warmlopen om hem dan vervolgens met nog 2 minuten op de klok te laten invallen (dan is het effect van je warming-up ook alweer passé ! ) zonder weer eerst 5 min warming-up dan ben je een complete halve gare en zeker wanneer je e.e.a. niet eens beseft. Maar goed Younes is nu af van deze zooi maar wij zitten minimaal nog een half seizoen aan deze Twentse kwibus vast.
1 -1
godenzonenssuper
Een controlfreak als Hag die de tijd vergeet..
6 -1
EVH
Misschien ook niet
0 0
Wereld
dan vergeet hij de tijd wel vaak
o.a. minstens 2x met Wöber
1 -2
Ruff Rhythim
Ja laten we het daar weer eens over hebben....
0 -1