Verstappen: 'Ik geef Younes gelijk'

sammekors, 06-04-2018 om 07:45, 16007 views, De Telegraaf |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Formule 1-coureur Max Verstappen kon goed begrijpen dat Amin Younes weigerde in te vallen in de wedstrijd tegen Heerenveen. De buitenspeler van Ajax zou voor zijn goede trainen worden beloond met een paar minuten speeltijd, maar wilde vervolgens niet het veld in komen. Verstappen snapt dat wel.

'Ik geef Younes gelijk', zo zijn de woorden van Verstappen in De Telegraaf. 'Ik had precies hetzelfde gedaan. Iedereen begrijpt toch dat dit allesbehalve een beloning is...' 

Dat deze woorden juist van Verstappen komen, is overigens allesbehalve verbazingwekkend. De coureur haalde zelf namelijk ook ooit het nieuws door, net als Younes, een bevel van zijn baas te negeren. Tijdens de Grand Prix van Singapore, toen Verstappen zeventien was, werd hem gevraagd een teamgenoot te laten inhalen. 'No', zei de Red Bull-rijder. Een beetje zoals Younes zijn hoofd schudde dus.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
MyDreamteam59
According LH you are a fucking dickhead

Ik sluit mij daarbij aan, ouwe vlaaienkoning
0 0
Bocarra
Tja, need I say more.... Het weekend was 1 groot drama voor Max. Lijkt mij dat hij zich in het vervolg beter alleen kan bezig houden met zijn eigen zaken.
0 0
rattaplan09
Als ie nu eens let op zijn eigen werk in plaats van op Ajax zeiken dan rijdt hij misschien eens een race uit, die prutser. Rijdt nog bijna koning Louis uit de race ook. Mag terug een kart in dan kan hij lekker bij de lampies op de tribune op zaterdag avond.
0 0
Freddy Al
Mooi dat Verstappen dat vindt, Younes zal dan vast veel beter slapen.
0 0
Bocarra
Tja, dan heb je een grote mond over Ajax en dan parkeer je kort daarna je auto als een amateur in de zandbak. God straft onmiddellijk.... :-)
2 -1
Duif63
Yep. Max is duidelijk geen godenzoon.
1 -1
Gabri411
Younes: Ik parkeer mijn auto beter in Bahrein dan max.
1 0
Ajacied33
Wat komt deze gast over Younes/Ajax lullen? Vind het zo irritant als buitenstaanders of mensen die niet uit het voetbal komen zich bemoeien met voetbal of Ajax. Ga lekker rondjes rijden gab
1 -1
afcas
Jij praat hier toch ook over voetbal en ajax? Beetje hypocriet niet waar?
0 0
geronimo
Hebben ze die dikke van Gerwen ook al gevraagd wat hij hiervan vindt?
2 -1
aka
Lol
1 -1
martin1234
Nee maar Barney liet weten dat hij denkt dat Younes bij FC Den Haag heeft getekend.
2 0
MyDreamteam59
Karma is een bitch

Je negatief uitlaten over Ajax en meteen die trapcar van je de pits indouwen
1 -1
DS
Voortaan een redbulletje minder voor Max.
2 0
fanforeffer
Volgens de oom van mijn ex vriendin haar buurman had Ajax wel met wat meer empathie richting Max kunnen reageren.Ze hebben niks van zich laten horen.
3 -1
Michelinho
Breaking: Max Verstappen is tijdens de vrije training uitgevallen met een elektronisch defect. Bericht over wat Imca Marina daar nou van vindt volgt later.
10 -1
Bocarra
Ik denk dat de Televaag nu Younes gaat interviewen. Die heeft vast wel een mening. :-)
6 -2
Ozymandias
Verstappen heeft dan ook geen ervaring wat het is om op hoog niveau een teamsport te spelen. Dat Verstappen geen geen teamplayer is heeft hij in het verleden al bewezen in respect met zijn concurrentie met Ricciardo (die hij twee keer van de baan heeft gereden). Ik zie dus niet in waarom de mening van Verstappen hierover serieus genomen zou worden. Neemt verder niet weg dat hij een geweldenaar is in zijn individuele sport.
6 -5
gras
Gewoon terecht. Iedere trainer voelt aan dat je dit niet moet flikken in een wedstrijd die al gelopen is. Als je tijd wilt rekken in een wedstrijd waarin je onder druk staat is dat anders. Of als je een talent nog een debuut wilt gunnen.

Ook weer terecht dat Younes daar een tik op de vingers voor krijgt, maar wat er nu precies allemaal speelt bij hem zal later wel duidelijk worden. Je hoort aan de commentaren van spelers dat ze hem zo niet kennen.
8 -7
EuforischeRealist
Ik krijg een beetje het idee dat het een "test" van Ten Hag is geweest om te zien hoe gemotiveerd Younes nog was. Dat is inmiddels wel duidelijk geworden dus wat mij betreft kan er een kruis over en richt iedereen zich op de mensen die er wel zijn en meedoen.

Snap verder niet zo goed waarom een Verstappen deze opmerking moet maken als deelnemer uit een compleet andere sport met weinig affiniteit met voetbal. Sven Kramer gaat hem toch ook geen advies geven over wanneer hij gas moet geven?

Schoenmaker blijf bij je leest!
10 -2
TheRiviera
Dat Verstappen een totaal andere sport doet heeft er niks mee te maken het gaat om het principe. Het is nou eenmaal zo dat Ten Hag zelf erkent heeft dat Younes de wedstrijd ervoor goed had ingevallen en zeer gemotiveerd was op de trainingen. Dus het was absoluut geen test om te checken of Younes nog wel wou. Ik denk eerder dat Younes beledigd was dat hij voor een miezerige 2 minuten moest invallen vooral tijdens een wedstrijd die al gelopen was en dat terwijl je goede inzet toont. Dat is gewoon respectloos omgaan met je spelers zo simpel is het.

Wat als je bij je werk een extratje krijgt en je baas geeft je een miezerige euro en zegt dat is een beloning voor je goede inzet en motivatie. Ga jij dan je baas nog serieus nemen? Denk het niet.
0 -3
korem
Precies respectloos om zo iemand 2 minuten te gunnen, er zal wel meer spelen en misschien heeft Ajax het gevoel dat ze genaaid zijn doordat de verkoop niet doorging in de winter en pas in de zomer en ze hem zo misschien terugpakken snap ik dan ook wel weer
1 0
Michelinho
Test of niet, hij is iig met vlag en wimpel gezakt.
2 0
IDJosh
Stay in your lane, Max...
5 -2
atalantanio
Die Younes, hij wil niet invallen, hij wil niet meetrainen, hij wil niet meer naar Napoli ondanks een handtekening. Maar gelukkig had Verstappen precies hetzelfde gedaan. Echte profs!
7 -3
HilversumNoord
kut psv'er..bemoei je lekker met formule I...voordat ik geen sympathie meer voor je krijg...
7 -7
martin1234
Volledig mee eens! Laat hem lekker naar PSV gaan en feestvieren als ze kampioen worden. Sympathie had ik trouwens al niet voor hem, maar dat heb ik voor de hele Formule 1 niet dus..
0 0
DetMaiers
Rare vergelijking van Max. Hij zat al in de race toen hem gevraagd werd om Ricciardo te laten passeren en Younes zat op de bank. Zeker weten dat hij de auto ingesprongen was als hij de laatste ronde van Ricciardo had mogen overnemen. Dat is namelijk een vergelijkbare situatie. Dat had hij echt niet geweigerd.
5 -2
afcas
Behalve wanneer het er toch niet meer om ging en hij dan ergens achterin zou mee moeten rijden omdat hij na een pitstop zoveel plekken zou terug vallen. Dan had max echt wel nee gezegd hoor voor 1 rondje...
0 0
hakkietjakkie
Huh een teamgenoot laten inhalen??? XD Had ik ook no op gezegd hahaha!
0 -1
Simon1
Daarom ben je ook voor PSV en niet voor Ajax.
3 -2
Ajaxvooraltijd
Max met z'n inteelthoofd kan beter zwijgen over voetbal gezien zijn beroerde clubvoorkeur. Dat geeft wel aan hoeveel hij er van weet. Net als dat ie denkt dat chickys hem oprecht leuk vinden (die komen vast niet op de poen en succes af). Zodra hij in een 40km autotje rijdt later geeft al helemaal niemand meer om zijn mening en krijgt ie alleen nog maar dametjes met een kunstgebitje en tieten totaan de knieeen.
6 -11
JesseMKB33
Net als jij dus.
6 -2
mcatarinob
Heeft Max ook al verstand van voetballen? Zit echt niet op zijn mening te wachten.
4 -5
Juichtoon
15 april PSV Ajax 1-1 laatste minuut en Ajax dringt fors aan. Cocu wil nog wisselen maar Willy vd Kerkhof wil niet invallen. Verstappen is het ermee eens.
0 -1
Bocarra
Dit gebeurd er nu met jonge mensen die door succes denken dat ze overal verstand van hebben en overal een mening over moeten hebben. Max, ik zou zeggen bemoei je alleen met zaken waar je verstand van hebt. Jouw mening interesseert ons niet. Wij hebben hier toch ook geen mening over de losse handjes van jouw vader. Of dat je vader je moeder aan de kant heeft geschoven voor een veel jonger en lekker wijf.
9 -3
Michelinho
Blijkbaar heb je wel een mening daarover, anders haal je die dingen niet aan.
1 -2
Siemmie
Je hebt altijd en overal een mening over, alleen je hoeft hem niet altijd openbaar te maken. En een beroemd iemand zoals Max al helemaal niet.
0 0
afcas
Klopt, maar gelukkig is het aan die persoon zelf om te bepalen waar hij/zij zich over uitlaat en niet aan anderen...
0 0
Michelinho
Aldus jouw mening, waarvan akte.
0 0
fanforeffer
Zo AS kunnen jullie nog meer mensen vinden die iets negatiefs over Ajax willen zeggen ? AS is anti Ajax. Hebben jullie Brands al gevraagd of Gerbrands of Hans Graai ?
4 -3
3*stars*3
Vooral raar dat Telegraaf langs gaat bij Max om zo'n vraag te stellen.
Vergelijking met actie van Max destijds, klopt ook niet.

AS anti Ajax? Das nieuw voor mij...
0 0
Juichtoon
Niet anti Ajax maar AS plaatst wel heel vaak stukjes van mensen die anti Ajax zijn. Daar zou je op kunnen zeven. Het Younes verhaal is nu al 2 weken oud en nu komt er weer zo'n spuit elf die het prima zou vinden als pak em beet Hendrikx in de laatste minuut bij PSV Ajax bij 1-1 wordt gewisseld, maar nu, hoe obvious, iets anders vindt en dan plaatst AS dit weer. Wij zijn toch Ajax en voor Ajax, wat moeten we met al dat anti Ajax nieuws?
1 0
3*stars*3
Ow ok, ja daar heb je wel gelijk in.
0 0
Liniaal
Dat doen ze speciaal voor de doemdenkers op deze site, die zijn er dol op.
1 0
Redrum
Nou ja, door al die anti-Ajax propaganda zijn een heleboel supporters wel doemdenkers geworden denk ik.
1 0
afcas
Het zou wel mooi zijn als dit de bedoeling is van AS. Om dan vervolgens al die mensen permanent van deze site te weren omdat ze te achterlijk zijn om voor zichzelf na te denken.
0 0
niquedegraaff
Aan iedereen die arrogant schrijft "wat boeit ons wat Verstappen vindt".. wat boeit mij nou wat jij hier van vindt? Waarom ventileer je hier je mening? Alsof andere mensen dat moet boeien. Beetje hetzelfde. Kom maar op met de minnetjes, maar denk daar maar eens over na. ;)
2 -8
Redrum
Right..
1 0
Bram410
Wat boeit ons de mening van deze gloeilamp?
11 -2
Juichtoon
Precies en dan maakt Max nog een heel onprofessionele opmerking. Wacht maar tot zn monteur in de laatste ronde zn lekke band niet wil wisselen.
12 0
Suarez16_
Zorg jij maar is dat je niet in de 2de bocht al in de grindbak ligt. Overschatte coureur. Daarnaast kun je de F1 niet vergelijken met voetbal. In de F1 kun je niet gewisseld worden.
3 -4
JesseMKB33
Overschatte coureur hahaha. Ga ergens anders populair doen, sukkeltje.
1 -2
Ferd
Sukkel, dat was z’n pa. Er zijn al jaren geen grindbakken meer in de F1
2 -4
Michelinho
1 Maart, Circuit de Catalunya. Er zijn er nog wel, wordt wel steeds minder. https://pbs.twimg.com/media/DXNpmUgW4AAduD5.jpg
1 0
Duif63
En in Parijs-Roubaix zijn geen kasseien meer zeker ?
1 0
RobbertAjax32
overschatte coureur hahaha onder welke steen kom jij vandaan
4 -3
Suarez16_
Ik lees 2 berichten er onder dat het de Messi van de autosport is. Daarom vind ik hem overschat. Laat hem eerst is een keer wereldkampioen worden voordat we het over de "Messi" van de autosport gaan hebben.
0 -1
RusselWestbrook
Jij bent toch ook die gast die Buffon die meest overschatte keeper ooit vond?
1 -2
Suarez16_
Dat vind ik zeker 1 van de meest overschatte keepers ooit. Behalve wat Serie A titels faalt hij jaarlijks in de CL. Mensen praten over hem alsof het de beste keeper ooit is, maar vervolgens laat hij weer een houdbare bal door tegen Zweden waardoor Italië niet naar het WK gaat.
1 -1
3*stars*3
Ik ben geen F1 fan maar mijn neef volgt het al jaren en noemt hem al een paar jaar een toekomstige topper, wereldwijd zijn ze onder indruk van hem.
Dat gegeil bij Ziggo en hoe Jack en die andere mannen in zijn reet kruipen, is wel overdreven.
Ook hoe ze constant overdreven lachen bij elk domme en droge grap van Max...
4 0
Leviathan
Jij kijkt duidelijk nooit F1. Verstappen is een beetje de Messi van de F1 hoor. Kan wel eens de meest succesvolle F1 coureur aller tijden gaan worden
4 -4
Suarez16_
De Messi van de F1 ja? Wat laat hij tot op heden zien? Vorig seizoen kon hij de helft van de tijd de race niet eens uitrijden. Hij is nog nooit wereldkampioen geworden. Afgelopen week was speelronde 1 van de F1 en hij werd iets van 5de. Valentino Rossi is een Messi. Verstappen is tot nu toe niet meer dan een Oulida. Groot talent, niks gepresteert.
0 -4
Sjaakvaak
Zeker nog geen Messi zoals Leviathan beweert, maar hij is een stuk beter dan jij en Juichtoon denken. Vorig seizoen belachelijk veel motorproblemen gehad waardoor hij dus veel races niet heeft kunnen uitrijden.

Daarnaast ook nog niet mee kunnen doen voor een wereldkampioenschap want hij heeft pas 1 vol seizoen bij een top team meegedraaid. En dat team werd dus geplaagd door motorproblemen terwijl Merces oppermachtig is. Zeker bij regen toont hij zijn kwaliteiten en is hij samen met Hamilton veruit de beste coureur in het veld. Hij heeft zeker de potentie om een grote te worden, maar vast geen legende ala Messi; daar leent het huidige F1 landschap zich ook niet voor.

Enfin, Max is een fantastische coureur maar van voetbal heeft hij geen verstand. Hij is immers een boer. Dus zijn voetbalmening kunnen zijn lekker achterwege laten als nieuws.
1 -1
Juichtoon
Is ie al wereldkampioen dan? Rijdt nu al dik 2 jaar mee en heeft al 3 Grand Prix gewonnen. Het is me wat hoor. Ook dit jaar gaat ie niet op plek 1 meerijden.
3 -3
afcas
Is messi al wereldkampioen geworden met argentinie dan? Nee, want hij is afhankelijk van de rest van het team zoals verstappen afhankelijk is van zijn auto. Ik zeg niet dat verstappen de messi van de f1 is hoor, maar ik wil wel zeggen dat jij blijkbaar te achterlijk bent om na te denken.
0 0
afca95
Waar maken we ons druk om. Gewoon een vraagje tussendoor. Geloof je nou echt dat Max zich fucking druk maakt om Younes. Typische media weer
2 0
Duif63
Wordt tijd dat ook deze Verstappen een paar keer de grindbak in gaat. Kan hij daarna ook meedoen aan "Wedden dat" door te raden van welk circuit het grind afkomstig is.
2 -1
Ferd
Pfffff nog zo’n grijze duif. Er zijn geen grindbakken in de F1
2 -3
Juichtoon
Verstappen is een PSV fan.....
3 -1
Redrum
Hij antwoordde met de volgende legendarische woorden: 'No'. Zucht... Echt serieus..
7 0
RaynoFischer
Overdrijven is ook een vak idd, buiten het feit dat het maar 1 woord is, wat is daar "legendarisch" aan? :p
0 0
trodat4030
Zucht, je kunt je ook werkelijk om álles druk lopen maken..
0 0
Redrum
Serieus, wat kan mij het nou verrotten wat fucking Max Verstappen van deze situatie vindt? Waarom vragen we niet ook nog even wat John Williams, Katja Schuurman en Ferry Doedens van de Younes-soap vinden? Ook weer veelzeggend dat dit interview in de Telegraaf staat.
6 -1
afcas
Waarom reageer jij hier?
0 0
Hagmag
Limbo.
4 0
Ruff Rhythim
Max....blijf nou gewoon bij je eigen ding...
4 0
Bjorn
Gaat deze man die rondjes rijdt in een auto nou ook al een mening geven over Ajax?

Formule 1.... next.
5 0
Daneman
Ik heb sympathie voor Youness. Heb ik altijd al gehad. Volgens mij was ie gewoon oververmoeid. Twee weken effe totaal geen voetbal hadden hem goed gedaan. Maar de zaak Nouri en interland verplichtingen speelde zijn welverdiende vakantie parten
0 -1
Labrador
Maar mijn vraag is. Wat vind Enzo knol ?
6 0
RaynoFischer
Zijn vriendin is wel een groot fan van Ajax, ben ook wel benieuwd naar haar mening :p
0 0
Redrum
Maar ja, ze is ook fan van Enzo Knol, dus hoe serieus moet je haar dan nemen :p
5 0
Saanchez
Fijn, nu nog horen wat Tess Wester, Sjinkie Knegt en Sven Kramer van Younes vinden.....
9 0
Duif63
Ik denk dat Groen Links nog wel Kamer vragen gaat stellen.
1 0