Spaan kraakt Ajax inzake situatie Younes

BVeenstra, 31-03-2018 om 08:35, 6220 views, Het Parool |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Columnist Henk Spaan heeft te doen met Ajax-aanvaller Amin Younes. De Duitser was in de afgelopen transferperiode op weg naar Napoli, maar vanwege meerdere redenen ketste die transfer op het laatste moment alsnog af.

'Met Younes kan ik alleen maar medelijden hebben', schrijft Spaan in zijn column in Het Parool zaterdagochtend. 'Hoe je die herkent, mag Joost weten. Maradona had er een antenne voor en sloot ze onmiddellijk in zijn armen wegens een onuitputtelijke cokevoorraad die tot zijn beschikking kwam te staan. Younes gebruikt geen coke. Hij is een nette Duitser van Libanese komaf, gespeend van straatwijsheid.'

Omdat Younes enkele weken geleden weigerde in te vallen tegen sc Heerenveen en omdat hij niet voor de volle honderd procent bezig zou zijn met de titelstrijd van Ajax (zo luidt de officiële lezing van Ajax althans) is Younes voor de rest van het seizoen buiten de hoofdmacht gezet. 'Nu maakt hij kennis met Ajax' harde hand. Empathie is een woord dat ze er nooit hebben kunnen spellen', geeft Spaan aan dat hij het niet eens is met die beslissing van de Amsterdamse club.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Duif63
Die Spaan moet zijn gore bek is een keer houden. Younes heeft Ajax gewoon keihard belazert en wordt daar nu terecht voor bestraft.
0 -1
Van Reenen
Wordt tijd dat die ouwe lul wordt opgenomen. Kan je toch niet meer serieus nemen?
2 -1
Babayaka
Tuurlijk Ajax kan niks goed doen, ze moeten zich lekker laten foppen door een speler.
1 -1
Ajaxvooraltijd
Ja alles aan Ajax is kut Spaan. Hou je er dan ook gewoon niet meer mee bezig, dan kan je je er ook niet meer aan ergeren.
1 -2
Michelinho
"Hoe je die herkent mag Joost weten". Hoe je wie of wat herkent? Mis ik iets of ontbreekt er een stuk tekst?
0 0
Bocarra
Gaan we weer.... wat een onzin weer. Waar was Spaan toen de media de aanstelling van Keizer niet juist vond. Ajax miljoenen door de neus boren door een blessure te faken is wel geoorloofd?
2 -2
Ozymandias
Sinds zijn vriend Endt is ontslagen als teammanager (omdat de bussen te laat kwamen en geregelde traininsvelden in de winterstop onbespeelbaar waren) is Spaan bijna alleen maar negatief over Ajax.
5 -5
trodat4030
Nee hoor, dit is al aan de gang sinds zijn mol Danny Blind gewipt werd.
0 -3
Ajaxvooraltijd
Je zou zeggen dat hij dan nu blij zou moeten zijn met zijn hernieuwde functie bij Ajax.
0 -1
BokkieBokstra
Zo eens met Spaan, empathie is een woord wat ze bij Ajax niet kunnen spellen. Dat was me wel duidelijk hoe Ajax omgegaan is met Keizer in een voor de club zo hele moeilijke situatie. Dan hebje geen greintje gevoel in je donder. Wat mij betreft is het exit Overmars en van de Sar.
2 -8
fanforeffer
Empathie en topsport gaan niet samen. Dat wordt gecompenseerd met een dik salaris.
3 -2
BokkieBokstra
Ik denk dat het zeker samengaat, het zit allemaal tussen de oren. Dat het juist alleen om geld igaat s een misverstand bij Ajax. Het was niet alleen geen gevoel voor de situatie het was vanuit voetbal oogpunt ook nog een hele domme beslissing. Het ontslag van Keizer. Ajax liep weer goed te ballen, plezier was terug en dan zet je de selectie op het verkeerde been met zo een oliedomme beslissing. Ga je overnieuw beginnen met Ten Hag. Oh ja, het kost ook nog geld!
1 -1
Erik1966
Goed dat Spaan medelijden heeft. Want dat hebben ze bij Napoli niet. Bij het Duitse team niet. En bij Ajax niet! Misschien ligt het een beetje aan Younes zelf....
6 -4
Redrum
Het wordt hoog tijd dat iemand Spaan een halt toe gaat roepen. Die zogenaamde Ajax-supporter is flink verkeerd bezig.
4 -5
AgeM
Younes de grond intrappen , Ziyech uitfluiten en nou de oude Spaan monddood proberen te maken . Goed bezig Redrum !
Niks meer te doen sinds oogappel Frenkiemiddenveld niet meer van zich laat horen ?
Gaan we hem nog wel zien onder Ten Hag ?
Wordt misschien tijd voor je om Frenkie weer eens naar het middenveld door te snuiven ?
3 -6
fanforeffer
Younes heeft meerdere malen aan gegeven te balen dat hij geen transfer heeft gemaakt de afgelopen jaren ,nu krijg hij een transfer maar laat die afketsen om onbekende redenen. Hiermee beschadigt hij iedereen ,zichzelf,Napoli, en Ajax loopt 5 miljoen mis en heeft een teleurgestelde speler. die ook nog eens weigert in te vallen. En volgens Spaan doet Ajax het verkeerd !!
3 -3
fanforeffer
Weer een anti colum geplaatst door AS . AS is anti Ajax.
1 -5
trodat4030
Waar slaat dit nou weer op? AS plaatst nagenoeg alles over Ajax, maar negatieve artikelen mogen niet van jou? Dan moet je je lekker focussen op ajax.nl, daar is alles in het voordeel van de club uitgelegd. Ik ben het ook niet eens met Henk, maar wat jij er van maakt slaat nergens op.
0 0
blessure
Het was geen slimme actie van Ten Hag, zeker de argumentatie niet.
Maar Younes is speler van AJAX, dus moet hij gewoon doen, wat er van hem wordt verlangd.
Niets meer en niets minder.
Als de trainer dit gedrag accepteert, dan betekent dat gezichtsverlies voor de trainer.
2 0