Spaan zet vraagtekens bij Instagram-foto

BVeenstra, 30-03-2018 om 14:35, 13815 views, Het Parool |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Columnist Henk Spaan vindt het vreemd dat voormalig topspits Patrick Kluivert donderdag een foto op Instagram plaatste waarop zijn zoon Justin Kluivert en Ajax-verdediger Matthijs de Ligt in Barcelona te zien zijn. De journalist heeft er zo zijn bedenkingen bij, zo schrijft hij in Het Parool.

'Gisteravond om een uur of zes was een Instagrampost van Patrick Kluivert bijna dertigduizend keer geliket', begint Spaan. '"Having lunch with the boys," luidde het onderschrift van de foto. Hashtag: "qualitytime". We zagen Patrick, met zonnebril, in een wit T-shirt boven een driekwartbroek. Zijn linkerarm was over Justins schouders heen geslagen. Voor hen de kleine Shane met twee duimpjes omhoog.'

'Schuin achter Shane, links van Justin dus, voor de kijker rechts, stond licht naar binnen gebogen de imposante Matthijs de Ligt', schrijft Spaan, die weet dat De Ligt in de nadrukkelijke belangstelling staat van FC Barcelona. 'In zijn linkerhand een kwart flesje spa blauw. De foto was genomen in Barcelona. Door wie? Door Mino? Waren het dertigduizend Ajaxfans die de foto zo leuk vonden? Ik kon het me nauwelijks voorstellen. In deze tijd van transfergeruchten en vermeende contractbesprekingen plaats je zo'n foto niet zomaar. Hier werd een signaal afgegeven.'

 

Having lunch with the boys #qualitytime❤️

Een bericht gedeeld door Patrick Kluivert (@patrickkluivert9) op

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Joseph
Volgens mij is zijn vader helemaal niet blij met Raiola, dat was een keuze van zijn moeder. Dat is ook de reden dat Justin waarschijnlijk zegt dat hij het niet met zijn vader over zijn transfer heeft.. Dit verhaal is dus ver gezocht..
0 0
Hagmag
Henk Spaan begint te dementeren...
0 0
Pierre Heno
Jij kan 't weten...( of al niet meer?)
0 0
Pierre Heno
De Kluivertjes moeten natuurlijk de Spaanse vertaling van hun kookboek promoten. En dat gaat natuurlijk beter met de hulp en beeltenis van de naderende aankoop van Barca : De Ligt.
1 0
Aianteia
Haha, dacht heel even dat je met 'Spaanse vertaling' doelde op het taalgebruik van bovenstaande bebrilde scribent, dus met veel onnodige bijzinnen.
0 0
amthree
En al die barca fans al gelijk komen met ''welcome to barca'' .....
0 0
MyDreamteam59
Wat een gelul allemaal !
Justin is met zijn gappie Matthijs op bezoek bij de papa van Justin.

Wat kan er gebeuren?

A) het is gewoon een stedentripje via veilingen.nl

Of

B) de jongens spelen volgend jaar b8j Barcelona

Maak niet zo’n paniek, indien ze idd naar Barca gaan ontvangt Ajax een slordige 100 miljoen voor deze twee talenten en in het geval daar geen sprake van is......jongens, veel plezier en neem een biertje. Dat hebben jullie wel verdiend
0 0
AFCAMM
Ik zet mijn vraagtekens bij berichten van Henk Spaan.

“Vandaag weer een stukje over Ajax schrijven. Vanochtend iets teveel azijn gedronken. Werd me aangeraden tegen maagzuur. Het helpt niet, maar inmiddels vind ik het wel lekker. Ik liep net in mijn badjas naar de brievenbus. Verderop in de straat waren kinderen aan het spelen. Aan de overkant liepen twee stelletjes van middelbare leeftijd met ANWB-jassen, met in hun midden een klein kind. Ik schraapte mijn keel om op te vallen. Ik werd niet herkend. Mijn badjas viel half open. Oeps. De moeder, of was het de oma, van het kind begon sneller te wandelen en zei tegen het kind dat ik een rare oude man was en dat het jongetje moet oppassen voor zulke mensen. Als hij ooit gaat voetballen ga ik hem kapot schrijven. Als mensen dan nog lezen wat ik zeg. Leest iemand dit nu eigenlijk nog? Hallo, is daar iemand? Ah, een stem in mijn hoofd. Ik moet verder met mijn column. Later nog maar eens proberen om herkend te worden.”
0 -1
Pierre Heno
???????????????
0 -2
AFCAMM
“ “
0 -1
robsch
Persoonlijkheidsstoornisje?
0 -1
AFCAMM
Nee, aanhalingstekens. In het Engels ook wel quotation marks (of citation marks) genoemd. Daarmee is het hopelijk makkelijker uit te vogelen waarvoor ze gebruikt worden. Succes.
0 0
Middenweg401
Niets meer aannemen van je dokter hoor.. Azijn tegen maagzuur. En Suiker tegen te hoge suikerspiegel zeker?
2 -1
AFCAMM
Ach, ik las gisteren al dat andere ‘bekendheden’ terpentine slikken om van de verkoudheid af te komen, dus ik gun Henk z’n azijn ook wel.
0 0
Pierre Heno
lees jij nog steeds 'de Okki' dan?
1 0
AFCAMM
Ik lééf de Okki.


Ik heb er volgens mij nog nooit één in handen gehad. Moest het zelfs opzoeken. Artikel stond op de pagina van IFLScience.
0 0
Aetim
Eh ja, vader Kluivert en Raiola zijn dan ook de beste vrienden... x|
0 0
trodat4030
Tja, als je helemáál niets meer weet te schrijven beschrijf je maar een instagram foto... Typisch Spaan.. Ff wachten tot Danny Blind daadwerkelijk toetreed tot de rvc, dan heeft ie weer een mol binnen de club, misschien dat er dan weer écht wat te schrijven valt.. Tot die tijd, NEXT!
3 -1
Bocarra
Een rioolrat in actie. We weten uit ervaring hoe dit eindigd.
1 0
Restored
alleen maar jankerds in de media
2 -1
Babangida83
Of ze zijn gewoon lekker aan het Chillen, of Patrick is een beetje aan het pochen met z'n talenten die hij begeleidt (onofficieel); Kijk mijn netwerk.
3 0
Stibba020
Oke die zijn weg na deze zomer..
1 -4
Suarez16_
Ze hebben gewoon een contract.
0 0
Stibba020
Wat stelt een contract dan tegenwoordig nog voor.. Je zag het vorig jaar met Sanchez. Als Barcelona 80 miljoen bied voor deze twee dan zijn ze gewoon weg, niks wat Ajax daar tegen kan doen.
0 -2
Suarez16_
Wie zegt dat Barcelona dat gaat doen?
0 0
IDJosh
Spaan heeft nog net geen hoedje van aluminiumfolie op
4 0
RaynoFischer
Patrick en Shane wonen in Barcelona, Matthijs en Justin kennen elkaar ook bijna hun hele leven en zijn vrienden, dus zou zeker zijn vader hem ook goed kennen.
Dus waarschijnlijk dachten ze gewoon we gaan een dagje naar Barcelona tijdens die paar vrije dagen... ;)

Dit is makkelijk te verklaren.
Als je achter elke foto of ding wat gaat zoeken wordt je gek. :p
10 0
CruyffFootball
Laat Barca maar minimaal 75 miljoen neertellen voor deze 2 met de voorwaarde dat ze nog een seizoen worden verhuurd aan Ajax.
0 -1
Michelinho
Per stuk zou dat een prima deal zijn.
1 -1